ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.

اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

شیراز
    9
    0

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

سلام مجدد ؛ ممنون که وقت گرانبها تونو در اختیار افرادی مثل بنده قرار می دهید انشالا به زودی (سرم خلوت شد) برنامه به همراه توضیحات خط به خط را قرار می دهم تا شک شما هم بر طرف گردد!
    توضیح : من پایه دیتا ماژول را به وقفه خارجی میکرو متصل کردم و توی اون وقفه چک می کنم تا هر وقت پالس یک رسید تایمر0 و استارت می کنم و هروقت دوباره پالس یک رسید تایمرو استاپ می کنم. تایمر صفر و طوری پیکر بندی کردم که هر 10 میکرو ثانیه سر ریز می شه بعد تو سر ریز چک می کنم اگر پینی که پایه دیتا ماژول به اون متصل هست یک بود به متغیر a یک واحد اضاف می کنم و اگر شرط صحیح نبود(پین مورد نظر صفر بود) به متغییر B یک واحد اضاف می کنم و الی آخر بعد از استاپ شدن تایمر داخل حلقه اصلی برنامه که یه حلقه do-loop هست با تقسیم مقدار b به a اگر حاصل 31 شد می گم بیت استارت هست و وقتی بیت استارتو گرفتم پرش میکنم به یه زیر برنامه و مجدد وقفه خارجی چک میکنم از هم مراحل بالا تکرار می شه و این بار اگر حاصل تقسیم مقدار B به A برابر صفر شد میگم بیت دیتا صفر هست و گرنه یک هست
    اما در مورد فرمایشاتتون خب مورد اول که فرمودین با مقایسه این کارو انجام بدم منظور این هست که اگر مدت زمان بیت صفر مثلا از 30 میکرو ثانیه بزرگتر بود بگم خوب بیت استارت هست یعنی اگر B بزرگتر از 30 شد درسته؟ خوب من مجدد برنامه رو اصلاح می کنم و نتیجه رو اعلام میکنم با تشکر نمیشه پاسخ این همه لطف شمارو داد ولی بازم میگم بی نهایت متشکرم
    اگر یه چیز واسه N بار درست باشه دیگه نیاز به دلیل و فرمول نداره! حتما درسته و کار می کنه!!!
    کردستان
    1,402
    99

من اکثر صفحات رو خوندم و از آقای اسدی که با حوصله جواب سوالاتو دادن واقعا تشکر میکنم من خودم اصلا حوصلم نمیشکه اینطوری دونه دونه سوالات بچه ها رو جواب بدم واقعا زنده باشی آقای اسدی
    من از دوستان چند تا سوال تقریبا ساده و تکراری دارشتم ممنون میشم جوابم رو بدین
    1.ورژن 2 برای هر ریموتی با هر مقاومتی میشه یا اون برای 430 کیلویه؟ (فایل تو سرور نیست یکی از دوستان لطف کنه و دوباره پلودش کنه نتونستم دانلودش کنم!!!)
    2.موقع خرید به غیر از باز کردن فرستنده از کجا بفهمیم که چه مقدار مقاومتی روشه؟ ریموت های رایج بازار اکثرا چه مقاومتی روشونه؟
    3. ریموتی توی بازار هست که یه دکلید یا دوتا کلید روش باشه چهار تا کلید نداشته باشه؟
    در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
    گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی
    شیراز
    9
    0

سلام با اجازه جناب اسدی ؛
    1- من زیاد به زبان سی مسلط نیستم ولی ظاهرا مقاومت 330 و ... توی این برنامه تاثیر نداره این مقاومت فرکانس اسیلاتور فرستنده را مشخص می کند و زمان صفر و یک بودن بر حسب میکروثانیه رو تغییر می دهد و چون این برنامه به نسبت بین این دوزمان کار دارد بنابراین فرکانس اسیلاتور تاثیر نداره تو کارش .فرستنده (ریموت) 2 تا فرکانس و روی هم سوار میکنه و ارسال می کنه یکیش که فرکانس کریر یا حامل هست که همون 315 یا 433 مگاهرتز هست که به مقاومت کذایی اشاره شده ربطی نداره و یکی سیگنال پیام یا همون دیتا هست که متاثر از همون مقاومت هست شما اگر از برنامه ورژن 2 استفاده می کنید و فرکانس ریموت شما 315 و گیرنده هم 315 باشه دیگه حله! در مورده فایل هم در اسرع وقت قرار می دهم
    2- از هیج کجاش نمی شه فهمید چه مقاومتی روش هست یا حداقل بنده نمی دونم! ولی اکثرا همون 330 من که تا حالا هرچی باز کردم 330 بوده!
    3-من دنبال 5 کلیدش هستم اون وقت شما می گید 2 تا کلید!!!!! ببینید چون این ریموت ها عموما برای دزدگیر استفاده می شه 4 تا کلید داره ولی خوب شاید برای موارد خاصی 2 کلید هم پیدا بشه !
    اگر پاسخ ها کامل نبود لطفا دوستان تکمیل یا تصحیح بفرمایند تا انشالا ابهامی باقی نمونه ممنون از همه بابت همه چی.
    اگر یه چیز واسه N بار درست باشه دیگه نیاز به دلیل و فرمول نداره! حتما درسته و کار می کنه!!!
    855
    157

سلام.
    فایل هگز ورژن 2 و بقیه فایلهای مورد نیاز.
    http://s6.picofile.com/file/8175139776/Remout_T2313v2.zip.html
    ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...
    شیراز
    9
    0

سلام ممنون جناب ملوندی ولی دوستمون گفته بودن:
    .موقع خرید به غیر از باز کردن فرستنده از کجا بفهمیم که چه مقدار مقاومتی روشه؟ ریموت های رایج بازار اکثرا چه مقاومتی روشونه؟
    کردستان
    1,402
    99

نقل قول نوشته اصلی توسط sadeghmicro
    سلام ممنون جناب ملوندی ولی دوستمون گفته بودن:
    .موقع خرید به غیر از باز کردن فرستنده از کجا بفهمیم که چه مقدار مقاومتی روشه؟ ریموت های رایج بازار اکثرا چه مقاومتی روشونه؟
    و من همچنان منتظر یاری سبزتان هستم!!!!
    1.ورژن 2 برای هر ریموتی با هر مقاومتی و فرکانسی میشه یا اون برای 430 کیلویه؟
    2. ریموتی توی بازار هست که یه دکلید یا دوتا کلید روش باشه چهار تا کلید نداشته باشه؟
    53
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط sami222
    و من همچنان منتظر یاری سبزتان هستم!!!!
    1.ورژن 2 برای هر ریموتی با هر مقاومتی و فرکانسی میشه یا اون برای 430 کیلویه؟
    2. ریموتی توی بازار هست که یه دکلید یا دوتا کلید روش باشه چهار تا کلید نداشته باشه؟
    دوست عزیز مقاومت ریموت ها یه موضوع عمومی نیست بلکه جزو پارامترهای تعیین کننده برای تشخیص ریموت است.میشه گفت مثل صفر و یک و یا شناور کردن پایه های آی سی PT که ما از آرایش اونا خبر نداریم، اینم همین طوره.
    حالا اصلا این مسئله (مقاومت اسیلاتور و در نتیجه زمان بندی ها) برای ما اهمیت نداره. تنها نسبت صفر و یک بودن مهمه مخصوصا در مورد استارت بیت. که تو برنامه ی آقای اسدی، نسبت ها فقط برای استارت بیت چک میشه و در مورد بقیه ی اطلاعات، فقط بزرگتر یا کوچک تر بودن مدت زمان یک بودن نسبت به صفر بودن چک میشود. همین... .
    در مورد ریموت: آخه ریموتی که یک کلید داشته باشه یه چیز غیر منطقیه :eek: (من که ندیدم اما شاید باشه که بعید میدونم). اما دو کلید یا بیشتر هست که میتونید پیدا کنید.
    212
    35

سلام دوستان آی سی ریموت من RT1540 مقاومت SMD به کد 204 به نظر شما من میتونم از این ریموت برای پروژه استفاده کنم یا نه ؟
    اگر جوابتون نه هست لطفا پروتکل این ریموت رو توضیح بدید تا من خودم برنامه ای براش بنویسم
    Hidden Content
    1-مردان بزرگ اراده مي کنند و مردان کوچک آرزو
    2-افراد بزرگ، هميشه به دنبال ايده هاي بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
    3-هميشه سعي کن آنقدر کامل باشي که بزرگترين تنبيه تو براي ديگران گرفتن خودت از آنها باشد.
    کردستان
    1,402
    99

نقل قول نوشته اصلی توسط kazemihossein33
    سلام دوستان آی سی ریموت من RT1540 مقاومت SMD به کد 204 به نظر شما من میتونم از این ریموت برای پروژه استفاده کنم یا نه ؟
    اگر جوابتون نه هست لطفا پروتکل این ریموت رو توضیح بدید تا من خودم برنامه ای براش بنویسم
    جواب سوالتو نمیدونم ولی توی صفحات قبلی تایپیک کامل توضیح داده شده است بنظرم کار زیاد سختی نیست ولی فعلا درگیر یه کار دیگه هستم مگر نه برای میکرو رایج مگا 8 مینوشتم
    شیراز
    9
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط kazemihossein33
    سلام آره دوست من میشه پروتکل ارتباطی یکی هست یعنی بیت استارت 31 برابر بیت صفر هست و ... اینم دیتاشیتش
    http://www.dzsc.com/uploadfile/company/129651/2010311102522912.pdf
    فقط می مونه مقاومت اسیلاتور که می فرمایید 204 هست یعنی 200 کیلو اهم فکر کنم با ورژن 2 برنامه بشه لرنش کرد ای کاش عکس ریموتو بزارید
صفحه 35 از 83 نخست ... 2531323334353637383945 ... آخرین
نمایش نتایج: از 341 به 350 از 827