ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 18 1234567891011 ... آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 171
  1. #1
    2007/03/01
    تهران
    1,248
    207

    کاملترین تابع فونت فارسی - عربی و انگلیسی ترکیبی برای انواع LCD های گرافیکی

    دوستان و اساتید محترم سلام، :bye

    به پیوست کاملترین تابع فونت برای نوشتار فارسی، عربی و انگلیسی ( همزمان ) در هر نوع LCD گرافیکی با هر نوع اندازه ای رو بهتون تقدیم میکنم. ( من خودم با LCD رنگی N96 و KS0108 استفاده کردم ) باشد که مفید فایده افتد! :mrgreen:

    - سعی شده با ارائه مثالهای متنوع در فایل Main.c روش استفاده از توابع توضیح داده بشه. ( فابل هگز هم ارائه شده است )

    - نسخه پیوست برای LCD رنگی N96 بوده و درصورت نیاز به استفاده با KS0108 درایور LCD و دایرکتوری Graphic فعلی رو با فایل های ارائه شده در تاپیک ذیل جایگزین کنید.

    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=51530.0

    - برای استفاده با هر نوع LCD گرافیکی دیگه، درایور مربوطه رو جایگزین کرده و دو خط اول هدر فایل Graphic.h رو که نقطه زدن و رسم مربع تو پر هستش رو با توابع LCD خودتون جایگزین کنید.

    امکانات تابع فونت :
     امکان افزودن امکانات تابع فونت به راحتی به کلیه LCD های گرافیکی
     امکان تایپ آسان در سورس برنامه و بصورت کاملا استاندارد
     امکان استفاده از یک فونت در اندازه ها و حالت های مختلف
     امکان بزرگنمائی نوشته ها در جهت طولی و عرضی بطور مستقل
     امکان چیدمان نوشته بصورت راست چین، چپ چین و مرکز در محدوده دلخواه
     امکان ایجاد TextBox با رنگهای فونت و زمینه متنوع و انواع چیدمان
     امکان ایجاد چرخش 90 درجه ای و حالت آینه ای در نوشتار
     امکان تایپ فارسی و انگلیسی بطور همزمان و ترکیبی
     و خیلی امکانات دیگه .............. ( خودتون چک کنید، خسته شدم !!! )

    و اما توضیحات :
     تابع فونت، از فونت های ایجاد شده توسط برنامه فونت ادیتور H. Reddmann استفاده میکنه. ( به پیوست ارائه شده ) از مزایای این فونت ادیتور اینه که میشه باهاش کاراکترها رو با طول های متغیر درست کرد ( این حالت برای فونتهای فارسی و عربی خیلی لازمه ) و خیلی مزایای دیگه مثل فراخوانی فونت های استاندارد ویندوز و .....
     دوتا فونت با این تابع ارائه شده، یکی فقط انگلیسی و دیگری فارسی – انگلیسی که خودم از روی فونت Absolute Farsi ویندوز درستش کردم. اصل فونتها جهت اعمال تغییرات احتمالی و یا راهنمای ایجاد فونت های جدید خودتون، ارائه شده.
     یه فایل PDF هم باهاشه که در اصل توضیحات و راهنمای هدر فایل PE_Map.h هست و جهت آموزش و یا در صورتی که بخواهید تغییرات و یا اصلاحاتی ایجاد کنید لازم میشه.
     در حد امکان با نوشتن توضیحاتی در فایل ها، خواستم که درک اونها رو براتون بهتر کنم تا بیشتر جنبه آموزشی داشته باشه.
     آخرین نسخه درایور LCD رنگی N96 که برخی اشکالات در روتین راه انداز بطور مشخص و سایر روتین های اون برطرف شده و چند تا روتین بدرد بخور هم بهش اضافه شده و یه خورده توضیحات هم برای درک بهتر بهش اضافه کردم، هم ارائه کردم! :nerd:
     آخرین نسخه تابع Graphic برای استفاده در LCD رنگی N96 و سایر LCD های بزرگ و رنگی با قابلیت رسم اشکال هندسی، خط، دایره، نقطه و .... با رنگهای متفاوت هم ارائه شده. در این نسخه برخی اشکالات نسخ قبلی برطرف شده و توضیحاتی هم به فایل ها اضافه کردم. :nerd:

    سئوالی بود، در خدمتیم......... ( در ضمن، من باگی ندیدم، اگر مشکلی مشاهده شد، لطفا به من خبر بدین )

    هرگونه استفاده غیر تجاری با ذکر منابع بلامانع است !!! :eek:

    http://www.4shared.com/file/GDxAR2pH/PEfont_dist.html

    کلا خوش گذشت ...
    فايل هاي پيوست شده فايل هاي پيوست شده
    مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

    Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

    http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp
  2. #2
    2009/10/27
    تهران
    3,311
    834

    پاسخ : کاملترین تابع فونت فارسی - عربی و انگلیسی ترکیبی برای انواع LCD های گرافیکی

    با تشکر فراوان از شما، یکی از مواردی که در فارسی نویسی به این شیوه معمولا به مشکل برخورد می کند، نوشتن اعداد بصورت فارسی است. وضعیت اعداد فارسی در کتابخانه شما به چه صورت است؟
    اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
    دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
    برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
    وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
    قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
    اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
    ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد
  3. #3
    2007/03/01
    تهران
    1,248
    207

    پاسخ : کاملترین تابع فونت فارسی - عربی و انگلیسی ترکیبی برای انواع LCD های گرافیکی

    نقل قول نوشته اصلی توسط طراح
    با تشکر فراوان از شما، یکی از مواردی که در فارسی نویسی به این شیوه معمولا به مشکل برخورد می کند، نوشتن اعداد بصورت فارسی است. وضعیت اعداد فارسی در کتابخانه شما به چه صورت است؟
    با سلام، :bye

    نوشتن اعداد مشکلی نداره، البته تا جائی که خودم تست کردم. توی فایل Main.c یک نمونه هست.
    شما تست بفرمائید اگر مشکل خاصی مشاهده کردید و یا اینکه چیز خاصی مد نظرتون بودن بفرمائید تا در حد امکان در خدمت باشم.

    مرسی از توجه شما
    مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

    Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

    http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp
  4. #4
    2009/10/27
    تهران
    3,311
    834

    پاسخ : کاملترین تابع فونت فارسی - عربی و انگلیسی ترکیبی برای انواع LCD های گرافیکی

    در اینجا منظور نمایش عدد در بین کاراکترهای فارسی نیست و بلکه نمایش عدد با فونت فارسی است. چنانکه در ادیتور همین انجمن هم اعداد با فونت فارسی نمایش داده نمی شوند. بنابراین آیا این امکان وجود دارد که مثلا یک 3 با حروف فارسی در حالیکه در دو طرف آن کاراکتر Space باشد، نمایش داده شود؟
    اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
    دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
    برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
    وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
    قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
    اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
    ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد
  5. #5
    2007/03/01
    تهران
    1,248
    207

    پاسخ : کاملترین تابع فونت فارسی - عربی و انگلیسی ترکیبی برای انواع LCD های گرافیکی

    نقل قول نوشته اصلی توسط طراح
    در اینجا منظور نمایش عدد در بین کاراکترهای فارسی نیست و بلکه نمایش عدد با فونت فارسی است. چنانکه در ادیتور همین انجمن هم اعداد با فونت فارسی نمایش داده نمی شوند. بنابراین آیا این امکان وجود دارد که مثلا یک 3 با حروف فارسی در حالیکه در دو طرف آن کاراکتر Space باشد، نمایش داده شود؟
    با سلام،

    بله این امکان که صد در صد وجود داره.

    توضیح اینکه، توجه داشته باشید که ما برای ویندوز و یا هر سیستم عامل دیگر و استفاده کننده معمولی ادیتور نمینویسیم، بلکه برای برنامه نویس میکرو تابع مینویسیم تا به راحت تر شدن برنامه نویسی اون کمک کنیم. اگر بخواهیم تمام کارها را خود کار انجام بدیم، حجم توابع ایجاد شده خیلی زیاد میشه.
    در کل، به نظر بنده تابع نوشتن برای میکرو مثل ماژول نوشتن برای دلفی، سی و غیره هستش و برنامه نویس در زمان استفاده از اونها، حتما باید به روش استفاده صحیح از توابع یا ماژول ها توجه داشته باشه.
    در نهایت، بازم میگم به نظر من این توابع خیلی کامل هستند و باگ چندانی ندارن و برنامه نویس با استفاده از روتین های مختلف اونها همه کاری میتونه انجام بده ولی قطعا نمیتونه مثل Word ویندوز تایپ کنه! و اگر بخواد خودش Word ویندوز رو برای میکرو بنویسه، میتونه با استفاده از روتین های این توابع این کار رو بکنه که اونوقت دیگه اسمش تابع نیست، بلکه برنامه نوشتنه.

    متاسفانه من بلد نیستم که عکس بزارم توی متن هائی که ارسال میکنم، وگرنه چندتا عکس نمونه براتون میگذاشتم. ( راهنما رو هم دیدم ولی باز هم نشد! )

    مرسی ....
    مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

    Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

    http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp
  6. #6
    2007/03/01
    تهران
    1,248
    207

    پاسخ : کاملترین تابع فونت فارسی - عربی و انگلیسی ترکیبی برای انواع LCD های گرافیکی

    دوستان سلام،

    یه مشکلی توی فایل Font.c و روتین PutCharPE دیدم که باعث میشه وقتی در حالت فارسی، عربی پشت سر هم تایپ میکنید با پر شدن خط، به خط بعدی نمیره و توی همون خط میمونه! لطفا خط زیر رو توی فایل و روتین ذکر شده کنترل و تغییر بدید.
    کد:
    	// line adjust
    	if(((int)cursorX - charwidth * FontXScale) < 0)
     {
    		cursorY = cursorY  + (unsigned int)FontHeight * FontYScale; 
    		cursorX = GetMaxX() - charwidth * FontXScale;
    	}
    مرسی ....
    مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

    Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

    http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp
  7. #7
    2006/12/19
    تهران
    711
    1

    پاسخ : کاملترین تابع فونت فارسی - عربی و انگلیسی ترکیبی برای انواع LCD های گرافیکی

    جناب aivhl در مورد موضوعی که آقای طراح مطرح کرده اند احتمالا منظورشون اینه که اعداد کلا چه فارسی چه انگلیسی کد اسکی شون یکسانه و مثل حروف نیستند. درسته؟ حال چطوری میشه تشخیص داد که طرف میخواد عددش بصورت ارقام فارسی چاپ بشه نه انگلیسی؟
    الان این قابلیت درنظر گرفته شده تو توابعتون ؟
    موفق باشید
  8. #8
    2009/10/27
    تهران
    3,311
    834

    پاسخ : کاملترین تابع فونت فارسی - عربی و انگلیسی ترکیبی برای انواع LCD های گرافیکی

    نقل قول نوشته اصلی توسط aivhl
    بله این امکان که صد در صد وجود داره.
    مگر نباید بتوانید در محیط editor عدد را به فارسی تایپ کنید تا کد معادل آن تولید شود؟ آیا برای شما ممکن است در محیط برنامه نویسی یک عدد تنهای فارسی را تایپ کنید و به لاتین تبدیل نشود؟
    اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
    دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
    برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
    وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
    قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
    اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
    ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد
  9. #9
    2010/01/26
    شبستر گونئی
    688
    372

    پاسخ : کاملترین تابع فونت فارسی - عربی و انگلیسی ترکیبی برای انواع LCD های گرافیکی

    نقل قول نوشته اصلی توسط طراح
    مگر نباید بتوانید در محیط editor عدد را به فارسی تایپ کنید تا کد معادل آن تولید شود؟ آیا برای شما ممکن است در محیط برنامه نویسی یک عدد تنهای فارسی را تایپ کنید و به لاتین تبدیل نشود؟
    با سلام خدمت اساتید عزیز
    اینجا باید از استاد بنده اقای کینژاد پوزش بخواهم اگر لحن حرفهام تنده و ساید شمارو هم زیر ....... :sad:
    دوستان در مورد تایپ فارسی اعداد و برخی حروف یا کلمات خاص این عکس رو دقت کنید



    توی کدهای اسکی هر ادیتوری فقط میشه یه عدد 8 بیت قرار داد ولاغیر یعنی یکی از حروف و کدهای اسکی فوق البته این با ینی کد فارسیه
    اگر زبان مثلا چینی باشه حروف متناظر کدهای 0 تا 127 که استاندارد هست و معمولا در همه فونتها یکسانه تغییر نمیکنه بلکه حروف بالاتر از 127 تا 255 تغییر میکنه اما یه فونت به ابن 255 ختم نمیشه از اینجا به بعد یونیکد به کمک ادیتور یا برنامه ای که قراره متن در اونجا دیده یا ویرایش بشه میاد
    حالا کار این یونیکد چیه ؟ کارش اینه که مثلا تشخیص بده که کدوم حالت از حالتهای حروف باید قرار بگیره یا اگر متن فارسی شماره ها فارسی باشند و اگر انگلیسی شماره ها هم انگلیسی بشه یا جهت علامت سوال به راست باشه یا چپ یا حروف باید چپ چین باشه یا راست چین یا اگر حرف الف بعد از لام باشه اونو به یه کد اسکیه دیگه یعنی لا تغییر بده یا دقت کردین به کلمه الله که چطوری درست نوشته میشه اینو اون اجمهای ویندوز نویس درست نکردن بلکه اون کسی که یونیکد فارسی یا این فونت رو درست کرده نوشته و کلی چیزای دیگه
    پس اینجا من هم همون فرمایش aivhl جان رو تاید میکنم که فرمودند

    برنامه نویس با استفاده از روتین های مختلف اونها همه کاری میتونه انجام بده ولی قطعا نمیتونه مثل Word ویندوز تایپ کنه! و اگر بخواد خودش Word ویندوز رو برای میکرو بنویسه، میتونه با استفاده از روتین های این توابع این کار رو بکنه که اونوقت دیگه اسمش تابع نیست، بلکه برنامه نوشتنه.
    واقعا این توابع حرف نداره فقط بستگی داره به کار برش که چطوری ازش استفاده کنه
    البته اینو هم قبول دارم که باید توابع هوشمند باشند و بتونن این شرایط رو ایجاد کنند یا حداقل شرایط مهمشونو
    اینجا میخوام یه نکترو که قبلا هم عرض کردم بگم و اون هم اینه که
    مگر از یه برد الکترونیکی قراره چندتا خطا یا چندتا منو رو نشون بده چقدر باید انتظار داشت؟
    مگه نباید مواردی مثل
    1- خوانا باشه
    2- جای کمی از فلش بگیره
    3- توی lcd های کوچیک مثل ks108 هم بشه ازش استفاده کرد
    4- فشردگی حروف بالا باشه تا لااقل توی یه سطر LCD های کوچیک بشه پنج تا کلمه قرار داد
    5- قابلیت بلد یا کلفت شدن داشته باشه
    6- بشه متن رو به صورت هایلایت نوشت
    7- امکان تشخیص انتهای سطر رو داشته باشه و کلمرو نصف نکنه
    و ......


    حالا نخواستیم فارسی شماره هارو هم بنویسه یا بشه فارسی یا انگلیسی همزمان تایپ کرد یعنی برای هر کدوم تابع خاصی نداشته باشه
    و ........

    بابا بخدا ما نمی خواهیم ورد ماکروسافت رو بسازیم :icon_razz:
    خدایی این عکس هارو نگاه کنید کسی تاحالا به این زیبایی و فشردگی فونت فارسی توی KS108 دیده





    بیاید به جای اینکه به کمیتها دقت کنیم کیفیت رو ببریم بالا مثلا به جای اینکه یه برد درست کنیم که فکروذکرش پردازش فونت و نشون دادن دادن اون باشه کار رو درست انجام بده خلالش هم با یه روتین ساده و کافی متن رو هم در کمال سادگی نشون بده.
    تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
    به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.
  10. #10
    2006/12/19
    تهران
    711
    1

    پاسخ : کاملترین تابع فونت فارسی - عربی و انگلیسی ترکیبی برای انواع LCD های گرافیکی

    نقل قول نوشته اصلی توسط طراح
    مگر نباید بتوانید در محیط editor عدد را به فارسی تایپ کنید تا کد معادل آن تولید شود؟ آیا برای شما ممکن است در محیط برنامه نویسی یک عدد تنهای فارسی را تایپ کنید و به لاتین تبدیل نشود؟
    نه موضوع این نیست که توی محیط ادیتور فارسی نشون بده یا نه
    اون که فقط تو ادیتوره. ادیتورهای مختلف یونیکدها رو ساپورت میکنند و میشه اعداد رو فارسی دید
    موضوع اینه که حتی اگه فارسی نشون بده هم کد اسکی شون با اعداد انگلیسی یکیه
صفحه 1 از 18 1234567891011 ... آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 171

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 22
    آخرين نوشته: 2019/06/10, 16:31
  2. پاسخ: 71
    آخرين نوشته: 2019/06/10, 16:16
  3. طریقه ساخت فونت فارسی برای lcd گرافیکی برای بیسکام
    توسط milad2546 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 45
    آخرين نوشته: 2016/11/25, 17:14
  4. پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2015/10/05, 19:53

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •