ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
  1. #1
    2010/08/03
    30
    0

    توضيح برنامه تابلو روان

    سلام ، ميخواستم توضيحاتي راجع به اين برنامه تابلو روان بهم بديد ، طرز کار برنامه و اينکه يه سري از دستورات کارشون چيه؟

    $regfile = "m32def.dat"
    $crystal = 1000000
    ''''''''&# 039;'''''''&#03 9;'''''''' ''''''''&# 039;'''''''&#03 9;'''''''' ''''''''&# 039;'''''''&#03 9;''''
    Config Portb = Output
    Config Porta = Output
    Config Portd = Output

    Config Timer1 = Timer , Prescale = 64
    Start Timer1
    Enable Interrupts
    Enable Ovf1
    On Ovf1 Shift_l
    Timer1 = 55535
    ''''''''&# 039;'''''''&#03 9;'''''''' ''''''''&# 039;'''''''&#03 9;'''''''' ''''''''&# 039;'''''''&#03 9;'''''
    Dim Index As Word
    Dim A As Byte , B As Word , I As Byte
    ''''''''&# 039;'''''''&#03 9;'''''''' ''''''''&# 039;'''''''&#03 9;'''''''' ''''''''&# 039;'''''''&#03 9;'''''
    Declare Sub Show
    Declare Sub Sho
    S1 Alias Portb.0
    S2 Alias Portb.1
    Portd = &H01

    Main:
    Reset S1 : Set S2
    Call Show
    Set S1 : Reset S2
    Call Show

    Index = B
    If B > 90 Then
    B = 0
    Index = 0
    Goto Main
    End If
    Goto Main
    End

    Show:
    For I = 0 To 7
    A = Lookup(index , Dat1)
    A = Not A
    Porta = A
    Waitms 1
    Porta = &HFF
    Rotate Portd , Left
    Index = Index + 1
    Next
    Return


    Shift_l:
    Incr B
    Timer1 = 55535
    Return


    ' ***********************************************


    Dat1:
    Data &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00
    Data &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00
    Data &H00 , &H22 , &H3E , &H22 , &H00 , &H3E , &H04 , &H08,
    Data &H10 , &H3E , &H00 , &H00 , &H02 , &H02 , &H3E , &H02,
    Data &H02 , &H00 , &H3E , &H08 , &H08 , &H3E , &H00 , &H00,
    Data &H3E , &H2A , &H22 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H3E,
    Data &H04 , &H08 , &H10 , &H3E , &H00 , &H00 , &H3C , &H0A,
    Data &H0A , &H3C , &H00 , &H00 , &H3E , &H04 , &H08 , &H10,
    Data &H08 , &H04 , &H3E , &H00 , &H3E , &H2A , &H22 , &H00,
    Data &H00 , &H00 , &H18 , &H24 , &H24 , &H18 , &H00 , &H3E,
    Data &H0A , &H02 , &H00 , &H00 , &H1C , &H22 , &H2A , &H18,
    Data &H00 , &H00 , &H18 , &H24 , &H24 , &H18 , &H00 , &H00,
    Data &H3E , &H22 , &H22 , &H1C , &H00 , &H00 , &H00 , &H00
    Data &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00
    Data &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00
    Data &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00
  2. #2
    2008/09/26
    1,405
    33

    پاسخ : توضيح برنامه تابلو روان

    با درود . . .

    اينارو يه نگاه بنداز بد نيستن

    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=26542.0

    هرچند فكر كنم نگاه كردي؟؟؟؟ :mrgreen:
    درد من تنهایی نیست؛ بلكه مرگ ملتی است كه گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حكمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

    به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
    بدرود . . .
  3. #3
    2011/01/16
    74
    0

    پاسخ : توضيح برنامه تابلو روان

    سلام

    نوضيح دادن برنامه كه كه به اين راحتيا نيست.

    در مورد دستورات هم بگو كه منظورت كدام دستورات هستش تا كه برات توضيح بدم.
    تشكر لازم نيست. :^O
    اينها همش وظيفه ست. :^O
  4. #4
    2010/08/03
    30
    0

    پاسخ : توضيح برنامه تابلو روان

    اين قسمت ها بيشتر مد نظرمه


    Config Timer1 = Timer , Prescale = 64
    Start Timer1
    Enable Interrupts
    Enable Ovf1
    On Ovf1 Shift_l
    Timer1 = 55535


    Declare Sub Show
    Declare Sub Sho
    S1 Alias Portb.0
    S2 Alias Portb.1
    Portd = &H01


    Shift_l:
    Incr B
    Timer1 = 55535
    Return


  5. #5
    2011/01/16
    74
    0

    پاسخ : توضيح برنامه تابلو روان

    سلام

    Config Timer1 = Timer , Prescale = 64
    واسه پیکربندی تایمر استفاده میشه
    Start Timer1
    تایمر شروع به شمارش میکند
    Enable Interrupts
    Enable Ovf1
    واسه راه اندازی وقفه سرریزی استفاده میشه (آخه تایمر پس از شمردن تا 65536 سرریز میکند)
    On Ovf1 Shift_l
    پس از سرریزی به shift_i پرش میکند
    Timer1 = 55535
    مقدار اولیه را درون تایمر ریخته و تایمر از 55535 شروع به شمارش میکند

    Declare Sub Show
    Declare Sub Sho
    واسه معرفی زیر برنامه استفاده میشود
    S1 Alias Portb.0
    نام portذ.0 رو s1 قرار داده است
    S2 Alias Portb.1
    نام portذ.0 رو s1 قرار داده است
    Portd = &H01
    واسه روشن شدن پایه یک پورت d نوشته شده.

    Shift_l:
    Incr B
    Timer1 = 55535
    Return
    هدف از این قسمت اینه که هر یک ثانیه یکبار یک واحد به متغییر B اضافه بشه. واسه همین هم مقدار تایمر 1 رو واسه شروع شمارش 55535 قرار داده است آخه بعد از گذشت یک ثانیه تایمر به 65536 میرسد و دوباره سرریز میشود و برنامه به این قسمت پرش میکند و یک واحد به B اضافه میشود

    .
    اگه سوال دیگه ای بود بپرس که خوشحال میشم بتونم کمکت کنم.
    تشكر لازم نيست. :^O
    اينها همش وظيفه ست. :^O
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوعات مشابه

  1. مشکل در برنامه ی تابلو روان
    توسط sjalalm24 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2014/12/13, 17:53
  2. مشکل با برنامه نویسی تابلو روان
    توسط الماسی در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2013/06/01, 13:09
  3. مشکل با برنامه تابلو روان
    توسط mahoor86 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2010/02/20, 23:17
  4. برنامه تابلو روان
    توسط safai در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2009/11/16, 10:15
  5. مشکل در برنامه تابلو روان
    توسط mohsen.hex در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2008/03/03, 21:41

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •