ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
  1. #1
    2010/09/18
    39
    0

    دريافتup codeتوسطfpga

    سلام بچه ها من ميخام بدونم كه fpgaچه شكلي up codeمثل0x30را دريافت ميتونه بكنه؟و بعد مثلا عدد1رابرگردونه؟
    ما زنده به انيم كه ارام نگيريم

    موجيم كه اسودگي ماعدم ماست
  2. #2
    2011/05/12
    366
    9

    پاسخ : دريافتup codeتوسطfpga

    نقل قول نوشته اصلی توسط bahar99
    سلام بچه ها من ميخام بدونم كه fpgaچه شكلي up codeمثل0x30را دريافت ميتونه بكنه؟و بعد مثلا عدد1رابرگردونه؟
    op-code یا Operation Code زبان ماشین هست و برای هر پردازنده ای متفاوته، FPGA یک پردازنده نیست، بلکه تشکیل شده از تعداد بسیار زیادی گیتهای منطقی است که با چینشهای متفاوت میتونه یک یا چند پردازنده متفاوت رو در خودش تشکیل بده. از اوجایی که نحوه کار هر پردازنده متفاوته در نتیجه با روشهای متفاوتی هم میشه op-code ها رو به پردازنده داخل FPGA داد.
    اسمایل، تومورو ویل بی وُرس
  3. #3
    2010/09/18
    39
    0

    پاسخ : دريافتup codeتوسطfpga

    mamnon az etela atet.mitoni hala bishtar rahnamayi ****? ghaziye az in gharare ke man ye reshte daram(0x3e 0x4b 0x30 0xff)hala mikham ye barname bara fpga benevisam ke in upcode hara be onvane voroudi daryaft karde va masala upcode aval ra ke daryaft kard 1ra bargardone va upcode dovam ra ke daryaft kard2 ra va ta akhar.
    man nemidonam az koja shoro konam? :surprised:age komak ****d mamnon misham.



    کد HTML:
    <abbr=لطفا فارسی تایپ کنید!></abbr>
    ما زنده به انيم كه ارام نگيريم

    موجيم كه اسودگي ماعدم ماست
  4. #4
    2011/05/12
    366
    9

    پاسخ : دريافتup codeتوسطfpga

    نقل قول نوشته اصلی توسط bahar99
    mamnon az etela atet.mitoni hala bishtar rahnamayi ****? ghaziye az in gharare ke man ye reshte daram(0x3e 0x4b 0x30 0xff)hala mikham ye barname bara fpga benevisam ke in upcode hara be onvane voroudi daryaft karde va masala upcode aval ra ke daryaft kard 1ra bargardone va upcode dovam ra ke daryaft kard2 ra va ta akhar.
    man nemidonam az koja shoro konam? :surprised:age komak ****d mamnon misham.



    لطفا فارسی تایپ کنید!
    آخه این چیزی که میگین دیگه اسمش Op-Code نیست، انگار Index هر عدد رو در آرایه برگردونه. Op-Code زمانی معنی پیدا میکنه که مدار لاجیکی طراحی بشه(CPU) و براش یک سری Instruction Set تعریف بشه که در نهایت کدها به صورت Op-Code معنی پیدا میکنند.
    این چیزی که شما درخواست میکنید با چند خط کوتاه در VHDL شدنی هست ولی معنی Op-Code نداره و تنها یک دیکودر هست که بهش یک کد داده میشه و اون دیکدر اون رو معنی میکنه که برای عدد 0x3e رقم یک رو برگردونه برای عدد 0x4b رقم دو الی آخر.
    اسمایل، تومورو ویل بی وُرس
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •