ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11
  1. #1
    2008/11/05
    161
    5

    راه اندازی ماژول فاصله سنج srf05

    سلام.امروز یه برنامه نوشتم برای راه اندازی ماژول آلتراسونیک SRF05 . این ماژول با طراحی خوبی که داره با دقت خیلی خوب و بدون نویز فاصله رو از 3 سانتی متر تا 4 متر اندازه گیری میکنه.نیاز به کالیبره سازی هم نداره.
    برنامه ای که در زیر گذاشتم به کمک یک MEGA8 قادر خواهید بود 8 تا از این سنسور رو راه اندازی کنید.در این برنامه از پایه تریگر و ECHO یکسان بهره گرفتم.(MODE 2 )
    LCD هم به پورت D وصله.



    اگر سوالی دارید همینجا مطرح کنید.
  2. #2
    2008/11/05
    161
    5

    پاسخ : راه اندازی ماژول فاصله سنج srf05

    متن برنامه یادم رفت:

    کد:
    #include <mega8.h>
    
    // Alphanumeric LCD Module functions
    #include <alcd.h>
    #include <delay.h>
    #include <stdio.h>
    int timer;
    // Timer 0 overflow interrupt service routine
    interrupt [TIM0_OVF] void timer0_ovf_isr(void)
    {
    timer++;
    
    }
    
    void measure(char chanel){
    char c[16],ch=1;
    int t;
    char i;
    for(i=0;i<chanel;i++){
     ch=2*ch;
    }
     DDRB=ch;
     PORTB=ch;
     delay_us(20);
     PORTB=0X00;
     DDRB=0;
     PORTB=0;
     delay_us(50);
     while(!(PINB&ch));
     TCCR0=0X02;
     while(PINB&ch);
     TCCR0=0;
     t=TCNT0+timer*256;
     TCNT0=0;
     timer=0;
     t=t/58; 
     sprintf(c,"ch%u=%u",chanel,t);
     lcd_puts(c);
    }
    
    void main(void)
    {
    // Declare your local variables here
    char chanel=0;//chanel of ultrasonic= 0 - 1 - 2 - 3 - ... - 7
    
    
    // Timer/Counter 0 initialization
    // Clock source: System Clock
    // Clock value: 1000.000 kHz
    //TCCR0=0x02; for 1mhz
    TCCR0=0;
    TCNT0=0x00;
    // Timer(s)/Counter(s) Interrupt(s) initialization
    TIMSK=0x01;
    
    lcd_init(16);
    lcd_init(16);
    lcd_putsf("ready");
    delay_ms(1000);
    lcd_clear();
    // Global enable interrupts
    #asm("sei")
    
    while (1)
       {
        measure(chanel);
        delay_ms(1000);
        lcd_clear();
       }
    }
  3. #3
    2011/02/25
    تهران
    72
    0
    RNA

    پاسخ : راه اندازی ماژول فاصله سنج srf05

    دوست عزیز سلام :smile:
    عید شما مبارک .با تشکر از پروژ ای که گذاشتید میخواستم بپرسم قیمت این ماژول چنده و از کجاتهیه کرده اید.در ضمن اگر تصویری از کارکرد مدارتون رو هم ارائه میکردید خیلی بهتر میشد
    با تشکر فراوان
    حضرت علی(ع):
    أَشرَفُ الخَلاَئِقِ اَلوَفَا بِالعَهد.
    شریفترین خصلتها وفاى به عهد است.
  4. #4
    2008/11/05
    161
    5

    پاسخ : راه اندازی ماژول فاصله سنج srf05

    مدارو باز کردم نمیتونم دوباره ببندم.

    من از roboeq به قیمت 28 تومن خریدم.
  5. #5
    2010/04/22
    سبزوار
    886
    41

    پاسخ : راه اندازی ماژول فاصله سنج srf05

    سلام
    نمیشه یک توضیح کامل در مورد ماژول بدهید ؟؟؟
    مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .
  6. #6
    2008/11/05
    161
    5

    پاسخ : راه اندازی ماژول فاصله سنج srf05

    در فاصله سنجی به صورت آلتراسونیک یک موج مافوق صوت ارسال شده و بازتاب آن دریافت می شود . با اندازه گیری این اختلاف زمانی فاصله تا جسم به دست می آید.
    این ماژول روی خودش یک pic داره که این عمل رو انجام میده.
    با یک کردن پاییه ی تحریک به مدت 10 میکروثانیه ماژول 700 میکروثانیه صبر میکند و سپس پالسی که طول آن متناسب با فاصله است روی پاییه ی echo خود ایجاد می کند.با اندازه گیری طول این پالس برحسب میکروثانیه و تقسیم آن بر 58 فاصله بر حسب سانتی متر به دست می آید.
    این ماژول 2 مد کادی دارد.اولی پاییه تریگر و echo متفاوت است و در مد دوم پایه تریگر و echo یکی است.
    یه نگاه کوچیک به دیتاشیتش بندازید بهتره.
  7. #7
    2012/03/23
    2
    0

    پاسخ : راه اندازي ماژول فاصله سنج srf05

    مرسي دوست عزيز، ممنونم
  8. #8
    2011/10/28
    4
    0

    پاسخ : راه اندازي ماژول فاصله سنج srf05

    نقل قول نوشته اصلی توسط farzaneh_2561
    مرسي دوست عزيز، ممنونم
    نقل قول نوشته اصلی توسط H A M I D
    سلام.امروز یه برنامه نوشتم برای راه اندازی ماژول آلتراسونیک SRF05 . این ماژول با طراحی خوبی که داره با دقت خیلی خوب و بدون نویز فاصله رو از 3 سانتی متر تا 4 متر اندازه گیری میکنه.نیاز به کالیبره سازی هم نداره.
    برنامه ای که در زیر گذاشتم به کمک یک MEGA8 قادر خواهید بود 8 تا از این سنسور رو راه اندازی کنید.در این برنامه از پایه تریگر و ECHO یکسان بهره گرفتم.(MODE 2 )
    LCD هم به پورت D وصله.



    اگر سوالی دارید همینجا مطرح کنید.
    سلام دوست عزیز من یکی از این سنسورها رو خریدم اما نمیدونم که چرا عددی رو که نشون میده یه عدد ثابت نیست در حالی که مسافت رو ثابت نگه میدارم مثلا یه بار 12 یا 18یا 60 اینطوری بازی میکنه چه کار کنم ؟
  9. #9
    2011/10/28
    4
    0

    پاسخ : راه اندازی ماژول فاصله سنج srf05

    سلام دوست عزیز من یکی از این سنسورها رو خریدم اما نمیدونم که چرا عددی رو که نشون میده یه عدد ثابت نیست در حالی که مسافت رو ثابت نگه میدارم مثلا یه بار 12 یا 18یا 60 اینطوری بازی میکنه چه کار کنم ؟
  10. #10
    2013/02/07
    زیر اسمان ایران
    4
    1

    پاسخ : راه اندازی ماژول فاصله سنج srf05

    نقل قول نوشته اصلی توسط H A M I D
    سلام.امروز یه برنامه نوشتم برای راه اندازی ماژول آلتراسونیک SRF05 . این ماژول با طراحی خوبی که داره با دقت خیلی خوب و بدون نویز فاصله رو از 3 سانتی متر تا 4 متر اندازه گیری میکنه.نیاز به کالیبره سازی هم نداره.
    برنامه ای که در زیر گذاشتم به کمک یک MEGA8 قادر خواهید بود 8 تا از این سنسور رو راه اندازی کنید.در این برنامه از پایه تریگر و ECHO یکسان بهره گرفتم.(MODE 2 )
    LCD هم به پورت D وصله.



    اگر سوالی دارید همینجا مطرح کنید.
    با سلام وتشکر
    من میخوام همراه نمایش فاصله . ساعت و تاریخ هم بر روی lcd نمایش داده شود از lcd 4*20 استفاده کردم و میخوام در سطر اول فاصله و در سطر سوم و چهارم ساعت و تاریخ نمایش داده شود و ساعت رو با ic ds1307 میخوام انجام بدم منتها هرکاری کردم برنامه ماژول اولتراسونیک و ساعت باهم کار نمیکنن ولی برنامه هرکدام از انها به صورت جداگانه کار میکنن
    برنامه ساعت و اولتراسونیک رو به صورت مجزا دارم و میخوام اونارو با هم تو یه پروزه راه بندازم
    اینجا کسی هست تو زبان c مهارت داشته باش و به من کمک کنه
    اگر هم چیزی در قبلاش خواست تقدیم میکنم
    نیازمند کمک شما کارشناسان عزیز هستم
    با تشکر
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوعات مشابه

  1. [برنامه نمونه] راه اندازی ماژول HY-SRF05
    توسط Ali-8701533 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2015/02/27, 21:40
  2. فاصله سنج با ماژول SRF05
    توسط نبی دوست در انجمن مباحث دیگر علم الکترونیک
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2014/10/29, 11:12
  3. [پروژه] ماژول srf05 >>>ماژول التراسونيک>>>فاصله سنج >>>O_o
    توسط md3848 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2014/10/02, 20:51
  4. راه اندازی ماژول فاصله سنج srf05
    توسط babak_micro در انجمن پروژه ها و مقالات تكميل شده AVR
    پاسخ: 17
    آخرين نوشته: 2013/07/31, 09:47
  5. راه اندازی ماژول التراسونیک srf05
    توسط se2010 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2013/02/26, 10:13

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •