ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
  1. #1
    2009/04/02
    شهر علم و ادب
    559
    7

    load تصویر از کامپوتر به وسیله GUI

    با سلام ... :smile:

    من یه فایل gui درست کردم که تصویر اون به صورت زیر هست :

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت


    هدفم این هست که وقتی دکمه pincture load رو فشار میدم پنچره ای باز بشه که بتونم تصویری رو که حالا یه جای خاص از کامپیوترم هست رو انتخاب کنم بتونم توی کادر نمایش بدم ....کلا در این جا از دوتا شی استفاده شده یکی دکمه فشاری و محور ....از این دو شی تنها دکمه فشاری دارای callback هست .....محور هیچ callback ای رو ایجاد نمیکنه ....حالا سوال من این هست من باید چه کدی رو توی callback مربوط به دکمه فشاری بنویسم تا بتونه عمل load از کامپیوتر به محور رو برای من انجام بده ؟؟؟!!! :cry2: در واقع تصویر روی محور نمایش داده بشه ..... :agree:حال کد هم نمیخوام فقط بفرمایید باید چی کار کنم !!!! :sad: :(

    با تشکر ......

    [hr]

    I SHARE , YOU SHARE , V LEARN

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت


    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت


    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت


    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  2. #2
    2005/12/06
    63
    0

    پاسخ : load تصویر از کامپوتر به وسیله GUI

    .
  3. #3
    2009/04/02
    شهر علم و ادب
    559
    7

    load تصویر از کامپوتر به وسیله GUI

    نقل قول نوشته اصلی توسط farshid_al
    [FileName,PathName] = uigetfile({'*.bmp;*.jpg;*.tif;*.png;*.gif&#03 9;,'All Image Files';...
    '*.*','All Files' });
    if FileName==0; return; end;

    file1=fullfile(PathName, FileName);
    axes(handles.axes1); %Tag=axes1
    M=imread(file1);
    imshow(M);
    سلام .... :smile:

    با تشکر از پاسختون .....

    کد رو امتحان کردم جواب میده ....ولی خروچی تابع uigetfile دو گزینه هست ....که از اسمش هم پیداست یکی مسیر فایل هست و دیگری نام فایل ....نام فایل مگه میشه صفر باشه ؟؟!! منظورم اون شرط if برای چی هست ؟؟

    یه سوال دیگه : خوب مسیر کامل فایل رو در pathname داریم فکر میکردم بشه عبارت file1=fullfile(PathName, FileName) کاملا بردارم و توی تابع خواندن فایل به جای file1 ؛ همون pathname رو بنویسم ولی خطا میده ..چرا ؟؟

    اون تابع axes چی کار میکنه ؟؟ و اون fullfile ؟؟ البته خودم حتما توی هلپ نگاه میکنم اما حالا یه توضیح خیلی مختصر بفرمایید ممنون میشم .....

    باز هم تشکر ..... :agree:




    I SHARE , YOU SHARE , V LEARN

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت


    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت


    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت


    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  4. #4
    2005/12/06
    63
    0

    پاسخ : load تصویر از کامپوتر به وسیله GUI

    .
  5. #5
    2009/04/02
    شهر علم و ادب
    559
    7

    load تصویر از کامپیوتر به وسیله GUI

    نقل قول نوشته اصلی توسط farshid_al
    axes(handles.axes1); باعث می شه فوکوس کنه روی axes1. اگه چند تا axes داشته باشید و بخواهید روی هر یک چیزی بار کنید با این دستور می تونید فوکوس رو ببرید اونجا و رش بنویسید
    سلام.... :smile:

    باتشکر از پاسختون .... :agree:

    ببخشید ... درست متوجه منظورتون نشدم .... :cry2: بعد یه چیز دیگه من اصلا نمیفهمم ما به چه دستوری تصویر رو روی محور میارم ؟؟ اخه اون axse1 که چیزی توش نیست فقط هندل مربوط به محور هست ....

    یه چیز دیگه من بعدا میخوام یه دکمه دیگه به نام crop و یه محور دیگه به نام axse2 هم قرار بدم .... میخوام با دکمه crop یه قسمت از عکس روی axse1 رو برش بدم ...که این رو تابع اش مینویسم مشکلی نداره ...ولی بعد که میخوام روی محور axse2 نمایش بدم عملکردش مثل همین بالایی هست ؟؟ یا چیزی دیگه هم باید اضافه بشه ؟؟




    I SHARE , YOU SHARE , V LEARN

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت


    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت


    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت


    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  6. #6
    2005/12/06
    63
    0

    پاسخ : load تصویر از کامپوتر به وسیله GUI

    .
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوعات مشابه

  1. سورس progress bar برای نمایش لود کردن اطلاعات از میکرو به کامپوتر
    توسط MECA-1385 در انجمن برنامه نویسی و اینترفیس
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2015/04/22, 14:07
  2. ترکيدن ماسفت در پاور کامپوتر؟
    توسط shahpoori در انجمن منابع تغذيه
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2014/08/12, 18:09
  3. کمک برای تعمیر پاور کامپوتر
    توسط r_sal در انجمن منابع تغذيه
    پاسخ: 85
    آخرين نوشته: 2013/02/26, 11:13
  4. کمک در مورد اتصال کیبرد کامپوتر ب avr
    توسط 38401907 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2010/12/20, 17:48
  5. پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2008/01/10, 12:33

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •