ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.

اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

صفحه 2 از 2 نخست 12
    بابلسر
    3,746
    109

پاسخ : تشخیص پارامترهای ترانس منبع تغذیه سوئیچینگ

دمت دایی
    دقیقا دایی. کافیه نمونه ترانس رو بهشون بدی. اگه چت نباشن درست از روش کپی می کنن.
    گفتم "چت" چون یه بار ثانویه برعکس پیچیده بودن و مجبور شدم باهاشون حرف بزنم و راضیشون کنم اونا اشتباه کردن.
    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.
    گرگان
    81
    5

خیلی ممنون دائی جان ، دستت درد نکنه. :nice:

اَللّهُمَ صَلّ عَلي مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجّل الفَرَجَهُم

{خلاف قوانین}
    Hidden Content
    1,462
    62

سلام من چند روزی نبودم و امشب این تایپک رو خوندم شرمنده که دیر جواب میدم در مورد منابع تغذیه که دوستمون آقا مرتضی نقشه اش رو گذاشتن من مدارهای مختلفی رو شبیه به این مدار بستم و بلاخره یک مداری رو که در کنار ترانزیستور 13001 از یک ترانزیستور دیگه هم استفاده شده بود رو که به نظرم بهتر بود انتخاب کردم توان مورد نیاز من 3 وات بود یعنی اندکی بیشتر از توان مدار فوق که به راحتی بهش رسیدم و ازش حدود صد تا تولید کردم در اندازه ای کمی بزرگتر از پشت ناخن.البته بعد از تولید حدود صد تا از این مدار برگشتم به همون آی سی.
    البته در این بین دوستان با آی دی های فردی و نیوصد و سایر دوستان خیلی بهم کمک کردن که همینجا از همشون تشکر میکنم.
    چیزهایی که به نظرم میاد لازمه بگم اینه که:
    - سعی کن خودت روی نمونه اولی که درست میکنی تعداد دورها رو بدست بیاری مثلا ممکنه که شما نتونی دقیقا اون هسته رو بدست بیاری و با هسته ای نزدیک به اون امتحان کنی باید طوری دورها رو بدست بیاری که ترانزیستور زیاد داغ نکنه و راندمان مدار پایین نباشه و به توان مورد نیازت برسی
    یادم میاد یک دوره ای همه چیز به نظر خوب میومد جز اینکه راندمان منبع کمی پایین بود و ترانزیستور زیاد داغ میکرد که با کمی تغییر خیلی بهتر شد
    - راستش من خیلی تعداد دورها رو تغییر دادم ولی متاسفانه من نتونستم از این منابع راندمانی به اندازه راندمانی که از منابع تعذیه آی سی دار میگرم بگیرم برای همین هم بعد از تولید صد دانه ازش گذاشتمش کنار و رفتم سراغ همون مدارهای آی سی دار البته من خیلی وارد نیستم و شاید بشه با مداری شبیه به این مدار هم راندمان بالا گرفت
    البته میدونم که قیمت این مدار خیلی پایین تر درمیاد ولی راندمان منبع هم خیلی مهمه
    - همونطور که استاد احمد گفتن این مدارها به تغییر پارامترها حساسن ولی شانسی هم نیست
    - یک جا پرسیده بودی فرق این نوع منابع با اون منابعی که آی.سی دارن چیه؟ بنظر شما میشه این منبعی که من گذاشتمو 5 سال بی وقفه روشن نگه داشت؟
    تا جایی که من بررسی کردم یکی از مشکلات عمده اش همین راندمان پایین تر نسبت به منابع تغذیه آی سی داره البته شاید من اونقدر تخصص نداشتم که بتونم راندمانش رو بالا ببرم و در مورد عمرش نمیدونم چقدره ولی در مورد دائم روشن گذاشتنش و بارکشیدن مستمر ازش منم همین سوال رو داشتم که یک آزمایش انجام دادم و منبع رو در یک محفظه کوچک به اندازه سرانگشت گذاشتم و البته دو تا سوراخ در طرف محفظه بود الان یکماهه که داره دائم کار میکنه و در این یک ماه دائما منبع روشن و در حال باردادن بوده
    - مشکل دیگه ای که این منابع دادن اینه که پیچیدن ترانس اونها کمی سخت تر از منابع آی سی داره و سیم بیشتر هم لازم داره
    - من این نوع مدارها رو در بعضی از شارژرها دیدم و هنوز ندیدم که منبع تغذیه دائم کاری از این نوع مدار استفاده کرده باشه
    - در ضمن کاری که میخواد تولید بشه و به بازار بدی خیلی دقت کن که کار درست و حسابی و خوبی باشه مثلا راندمان بالا داشته باشه و کیفیت و عمر خوبی داشته باشه پس قبل از تولید حتما روی نمونه خیلی کار کن
    ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی
    گرگان
    81
    5

سلام عزیز جان

خیلی ممنون از پاسخ کاملت. منم نبودم ، تازه این پست رو خوندم. هنوز تصمیم قطعی نگرفتم ولی مجبورم از همین مدارای بدون آی.سی استفاده کنم. هنوز وقت نکردم ترانس رو ببرم تهران و بدم که از روش برام بچین. انشالله که تنیجش مثبته.

اَللّهُمَ صَلّ عَلي مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجّل الفَرَجَهُم

{خلاف قوانین}
    Hidden Content
    1
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadmn

مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

سلام دایی جان
    باید ترانس رو باز کنی و دونه دونه سیم پیچ هاشو بشمری. بعد از فروشگاه سلف الکترونیک یه هسته می گیری و دقیقا مثل همون می پیچی.
    سلام
    به جز این کار راهی نیست؟ مثلا با گرفتن شکل موج و ....
صفحه 2 از 2 نخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 15 از 15