ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 15
  1. #1
    2011/08/10
    421
    39

    كمك در مورد صفحه كليد 4*4

    سلام
    دوستان من چطوري ميتونم كاري بكنم كه وقتي يكي از كليد هاي كي برد فشار داده شد فقط مثل كليد هاي موبايل
    فقط همون يه بار فعال باشه وفقط يه عدد وارد بشه نه مثل كي برد كامپيوتر كه وقتي انگشتتو ميزاري روي يه كليد همينطور تا برنداري تايپ ميشه
    لطفا راهنماييم كنيد ممنون
    معلوليت محدوديت نيست

    آنکس که عاجز از خلق لحظه هاست، معلول است. نه من...روح بلند آدمیت فراتر از هر معلولیتی است.
  2. #2
    2010/04/09
    اسلامشهر
    1,494
    32

    پاسخ : كمك در مورد صفحه كليد 4*4

    با سلام
    برای این کار میتونید تابع تون رو طوری بنویسید که زمانی هیچ دکمه ای فشار داده نمیشه یک عدد به غیر از اعداد مربوط به کلیدها (مثلا برای یک کیپد 4*4 این عدد میتونه 16 باشه) برگردونه ، حالا در لحظه ورود به تابع اول بایید چک کنید که این عدد 16 هست یا خیر در صورت درست بودن تابع اجرا و در صورت اشتباه بودن با دستور مثلا break در زبان c از تابع خارج بشید.
  3. #3
    2010/01/06
    438
    6

    پاسخ : كمك در مورد صفحه كليد 4*4

    سلام میتونید از یه حلقه while بینهایت استفاده کنید به این صورت که تا وقتی دستتون روی کلید هست برنامه داخل حلقه بمونه.
    کد:
    if(!(PINB & 0b00010000))
    			{
    				while(!(PINB & 0b00010000))
    				{
    				}
    حتما از تاخیر بین دستور if و while استفاده کنید.
    نــــ_ـــمـــ_ــــیــــ_ــ
  4. #4
    2011/07/12
    371
    1

    پاسخ : كمك در مورد صفحه كليد 4*4

    سلام
    وقتی برنامه دکمه ای رو تشخیص میده باید بلافاصله با استفاده از تایمر محدوده زمانی رو در نظر بگیره و تا زمانی که این محدوده زمانی سپری نشده(وقفه سر ریز نشده)
    دستورات وابسته به فشردن دکمه مذکور اجرا نشه(دکمه قفل بشه) و زمانی که وقفه تایمر سرریز شد دکمه از حالت قفل نرم افزاری خارج بشه
    اینجا محدوده زمانی مجاز دست خودتونه ولی اگر نمیخوایید محدوده ای تعریف بشه بگید الگریتم بهتری بزارم.
    *یادگیری علم زمانی مشکل است که قبل از یادگیری آن را پیچیده تصور کنیم.
    *چرا فکر میکنیم مباحث مهم و پیشرفته و سطح بالا باید پیچیده باشند.
  5. #5
    2011/08/10
    421
    39

    پاسخ : كمك در مورد صفحه كليد 4*4

    با تشكر از همه دوستان
    من با بسكام كارميكنم ميشه با يه برنامه نمونه راهنماييم كنيد من هرچي فكر كردم چيزي به ذهنم نرسيد
    كه چطور بفمونم كه وقتي كليد فشار داده شد

    تا زماني كه اين اتصال قطع نشده يا بقول خودمون

    انگشت برداشته نشده برنامه عدد
    ديگه اي رو قبول نكنه خيلي ممنون
    معلوليت محدوديت نيست

    آنکس که عاجز از خلق لحظه هاست، معلول است. نه من...روح بلند آدمیت فراتر از هر معلولیتی است.
  6. #6
    2010/04/09
    اسلامشهر
    1,494
    32

    پاسخ : كمك در مورد صفحه كليد 4*4

    یکسری به این تایپیک بزنید دقیقا در مورد همین مشکل شما توی بسکام یه راه حل گفته بودم فکر کنم کمکتون کنه :

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  7. #7
    2011/08/10
    421
    39

    پاسخ : كمك در مورد صفحه كليد 4*4

    با سلام
    دوست عزيز اون تاپيك ديدم ولي اگه ميشه خودتون بيشتر توضيح بدين فكر كنم شما اين مشكلو حل كردين :applause:
    معلوليت محدوديت نيست

    آنکس که عاجز از خلق لحظه هاست، معلول است. نه من...روح بلند آدمیت فراتر از هر معلولیتی است.
  8. #8
    2010/04/09
    اسلامشهر
    1,494
    32

    پاسخ : كمك در مورد صفحه كليد 4*4

    منظورم اینه :

    A = Getkbd()
    If A = 16 Then B = 0
    If B = 0 Then
    B = 1
    A = Lookup(a , Read_key)
    '..........
    '........
    '.........
    '.....
    End If

  9. #9
    2011/08/10
    421
    39

    پاسخ : كمك در مورد صفحه كليد 4*4

    دوست عزيز خيلي خيلي ببخشيد من متوجه نشدم :cry2:
    معلوليت محدوديت نيست

    آنکس که عاجز از خلق لحظه هاست، معلول است. نه من...روح بلند آدمیت فراتر از هر معلولیتی است.
  10. #10
    2010/04/09
    اسلامشهر
    1,494
    32

    پاسخ : كمك در مورد صفحه كليد 4*4

    خوب این رو امتحان کنید :


    $regfile = "m32def.dat"
    $crystal = 8000000
    Config Lcdpin = Pin , Db4 = Porta.1 , Db5 = Porta.2 , Db6 = Porta.3 , Db7 = _
    Porta.4 , E = Porta.5 , Rs = Porta.6
    Config Lcd = 16 * 2
    Dim A As Byte
    Dim B As Byte
    Config Kbd = Portc , Debounce = 50 , Delay = 255
    Cls
    Home
    Do
    A = Getkbd()
    If A = 16 Then B = 0
    If B = 0 Then '{----------------------
    B = 1
    A = Lookup(a , Read_key)
    '------------------------
    Select Case A
    Case 0 To 9: 'number0...9
    Case 10: 'F1(backspace)
    Shiftcursor Left
    Lcd " "
    Shiftcursor Left
    Case 11: 'F2(space)
    Shiftcursor Right
    Case 12: 'F3
    Home
    Case 13: 'F4
    Locate 1 , 16
    Case 14: 'ENTER(NEXT LINE)
    Home L
    Case 15:
    Cls 'set(clearscreen)
    End Select
    '------------------------
    End If '-------------------------------}
    Loop
    End 'end program
    Read_key:
    Data 13 , 14 , 0 , 15 , 12 , 9 , 8 , 7 , 11 , 6 , 5 , 4 , 10 , 3 , 2 , 1

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 15

موضوعات مشابه

  1. صفحه كليد موبايل
    توسط امیرعلی بلورچیان در انجمن پروژه ها و مقالات تكميل شده AVR
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2015/03/12, 04:07
  2. سوال در مورد رفع مشكل بانس وقفه و صفحه كليد
    توسط magician در انجمن سایر مطالب مرتبط با ميکرو ها و پروسسورها
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2014/12/11, 21:43
  3. ارتباط AVR با صفحه كليد
    توسط hamedb3269 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2010/04/16, 16:45
  4. خواندن وضعيت صفحه كليد در vb6
    توسط AFSHARAN در انجمن برنامه نويسي و اينترفيس
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2009/11/03, 10:12
  5. صفحه كليد موبايل
    توسط ali16231 در انجمن پروژه ها و مقالات تكميل شده AVR
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2007/08/28, 09:25

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •