اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه encode ردن اطلاعات روی کارت به وسیله مغناطیس

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    نحوه encode ردن اطلاعات روی کارت به وسیله مغناطیس

    سلام
    ببخشید من می خواستم ببینم به چه صورت اطلاعات 0 و 1 را روی نوار ( کارت ) به وسیله مغناطیس encode میکنن؟ مثلا روی کارت مترو
    این برام خیلی مهم اگر کسی مطلبی یا منبعی در این مورد داره کمکم کنه لطفا

    #2
    پاسخ : نحوه encode ردن اطلاعات روی کارت به وسیله مغناطیس

    چون فکر می کنم سوال رو درست متوجه نشدم هرچی نوشتمو پاک می کنم. :redface:
    Growth for the sake of Growth is the idealogy of cancer cells

    دیدگاه


      #3
      پاسخ : نحوه encode ردن اطلاعات روی کارت به وسیله مغناطیس

      نوشته اصلی توسط nasiim
      سلام
      ببخشید من می خواستم ببینم به چه صورت اطلاعات 0 و 1 را روی نوار ( کارت ) به وسیله مغناطیس encode میکنن؟ مثلا روی کارت مترو
      این برام خیلی مهم اگر کسی مطلبی یا منبعی در این مورد داره کمکم کنه لطفا
      سلام

      کارتهای مترو دیگه نوار مغناطیسی نیستند بلکه از یه تکنولوژی جدید به نام RFID استفاده می کنند و فعلا هم به نظر میرسه که کسی قصد فاش کردن اطلاعات مربوط به چگونگی ساخت یه مدار برای خوندنشو نداره . ولی برای یادگیری ماژولهای مختلفی از شرکتهای ایرانی تو بازار هست و میتونید ازشون استفاده کنید .

      لطف بفرمائید اگر در مورد اینها اطلاعات بیشتری به دست آوردید همینجا قرار بدید تا بقیه هم استفاده کنند .

      به لینکهای زیر یه سر بزنید فکر کنم برای آشنایی بد نباشه .

      http://ie.sharif.edu/en/courses/courses/spring2006/cis/files/RFID-notes.doc
      http://www.srrf.net/ail/Support/Research/tabid/500/Default.aspx


      [left][move][b][color=green][size=11pt]ما می توانیم .
      ، همین ... *. * * *. * * * [color=re

      دیدگاه


        #4
        پاسخ : نحوه encode ردن اطلاعات روی کارت به وسیله مغناطیس

        آقا برای اینکه اونایی که میان اینجا همچین دست خالی هم نرن تو لینکها یه سری مطالبو با ذکر منبع اینجا قرار میدم تا استفاده بشه .

        امیدوارم مفید باشه .

        موفق باشید :smile:

        ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

        درباره RFID

        تاریخچه استفاده از سیستم های رادیویی به سالهای جنگ جهانی دوم باز می گردد . و از آن زمان بصورت مداوم دانشمندان به توسعه این سیستم کمک فراوانی کردند تا سر انجام اولین نمونه از سیستمهای RFID امروزی در سال 1973 در لابراتوار علمی لوس آلاموس تکمیل شد . اما به سبب مسائل اقتصادی این تکنولوژی تا سالهای پایانی دهه 90 میلادی آنچنان با اقبال روبرو نشد تا اینکه با ورود تولید کنندگان بزرگ لوازم وتجهیزات الکترونیکی به عرصه ساخت تجهیزات RFID و همچنین روی آوردن صنایع بزرگ در سراسر جهان به سمت استفاده از RFID این تکنولوژی توجیه اقتصادی نیز پیدا کرد به گونه ای که امروزه یکی از به صرفه ترین روشهای جمع آوری اطلاعات و تحلیل آنها در مراکز صنعتی ، تجاری ، اداری و حتی نظامی جهان است .

        برای اینکه بتوانیم به راحتی وارد مبحث RFID شویم ، سعی می کنم تا شما را در فضایی قرار دهم که سیستم RFID برای ما فراهم می آورد . به احتمال زیاد شما تا کنون بارها و بارها در صف انتظار صندوق فروشگاههای زنجیره ای همچون رفاه یا شهروند و ... گرفتار شده اید . دلیل این مشکل این است که یک صندوق دار باید اطلاعات تک تک کالاها را توسط دستگاهی به نام Reader که وظیفه آن خواندن اطلاعات بارکد است به سیستم وارد نماید و سپس عمل پرداخت انجام شود . حال فرض کنید در همین فروشگاه کالا هایتان را خریداری کرده اید ، بدون اینکه صندوقدار حتی از شما بخواهد که کالا ها را از کیسه خارج کنید وجه آنها را به شما اعلام کند و بدین ترتیب در کمتر از 5 ثانیه کار پرداخت مبلغ کالا ها به پایان رسد . این وضعیت امکان پذیر است و تنکولوژی RFID این امکان را به ما خواهد داد .

        حال فرض کنید که در یک انبار بسیار بزرگ که مملو از کالاهای گوناگون است وارد شده اید . اگر شما بخواهید در این انبار تنها به دنبال یک قلم کالا بگردید بی شک بسیار با مشکل روبرو خواهید . حتی اگر شخص انباردار هم در محل حاضر باشد برای اینکه بتواند محل دقیق کالای مورد نظر شما را تعیین کند مدت زمانی را صرف بررسی پرونده هایش خواهد کرد که در یک انبار بسیار بزرگ زمان زیادی راصرف خواهد کرد . حال فرض کنید که شما با یک کامپیوتر در همان انبار حاضر شده اید و تنها نام کالای مورد نظر را وارد می کنید و سیستم به شما اعلام می کند که در کجای انبار به دنبال کالای مورد نظر بگردید . این ویژگی توسط سیستم RFID به راحتی در اختیار ما خواهد بود .

        [left][move][b][color=green][size=11pt]ما می توانیم .
        ، همین ... *. * * *. * * * [color=re

        دیدگاه


          #5
          پاسخ : نحوه encode ردن اطلاعات روی کارت به وسیله مغناطیس

          امروزه بسیاری از کارخانه ها و مراکز صنعتی مدت زمان زیادی را صرف انبار گردانی می کنند . حتی با وجود بهترین سیستمهای نرم افزاری نیز این زمان به کمتر از 15 روز نرسیده است و عملا در این مدت زمان واحدهای تولیدی کاملا تعطیل خواهند شد که خود نوعی ضرر مالی به همراه خواهد داشت . حال فرض کنید در یک واحد صنعتی فوق العاده بزرگ عملیات انبارگردانی در کمتر از 24 ساعت ، آن هم در یک روز تعطیل با کمترین پرسنل به انجام رسد . شاید از نظر شما این امر دور از ذهن باشد اما این قابلیت فوق العاده در بحث انبارداری توسط RFID امکان پذیر است .

          با یک مثال دیگر وارد بحث RFID خواهیم شد . تصور کنید به عنوان یک مدیر می خواهید از محل قرارگیری تک تک پرسنل خود در هر لحظه از زمان گاه باشید . حتی این مسئله را بدانید که کدامیک از کارکنان شما در راهرو در حال حرکت هستند . معمولا سیستمهای حضور و غیاب می توانند مشخص کنند که چه کسی در اداره حاضر هست و چه کسی غایب . اما اینکه دقیقا هر کس در کجا قرار گرفته در این سیستمها امری غیر ممکن است . سیستم RFID این امکان را به شما می دهد تا بدانید هر یک پرسنل در کجا قرار دارند و حتی هر یک از وسائل یک سازمان اعم از یک مداد تراش تا یک سیستم کامپیوتر گران قیمت در کدام ساختمان ، کدام طبقه ، کدام اتاق و روی کدام میز قرار دارد .

          علاوه بر این موارد که ذکر کردیم ، RFID در زمینه کنترل روند درمان بیماران در بیمارستانها و مراکز درمانی ، در کنترل مسیر حرکت دام ها در دامداری های صنعتی ، در مدیریت هوشمند یک کتابخانه بزرگ ، کنترل حرکت قطارهای شهری و بین شهری ، مدیریت حمل و نقل مرسولات پستی و ... کاربرد دارد . تا کنون بیش از 2000 کاربرد گوناگون برای RFID معرفی شده است که بسیار متنوع هستند . برای مثال شرکت نوکیا و هالیبرتون در اقدامی مشترک از RFID برای تعیین محل نشتی لوله های نفتی بهره می برند و از طرف دیگر فدراسیون جهانی فوتبال (FIFA) سعی دارد تا از این فن آوری برای تعیین وارد شدن توپ به درون دروازه در مواقعی که تشخیص آن برای داور امکان پذیر نیست بهره گیرد .

          [left][move][b][color=green][size=11pt]ما می توانیم .
          ، همین ... *. * * *. * * * [color=re

          دیدگاه


            #6
            پاسخ : نحوه encode ردن اطلاعات روی کارت به وسیله مغناطیس

            RFID چیست ؟

            در اولین کلام باید بگویم که RFID آمده است تا جایگزین سیستم بارکد شود . شباهتهای فراوانی بین سیستمهای RFID و سیستم بارکد وجود دارد . اما توانائی های RFID آنچنان گسترده است که جای هیچ شکی مبنی بر برتری نسبت به بارکد و دیگر روشهای موجود برای جمع آوری اطلاعات باقی نمی گذارد .

            از آنجائیکه ممکن است برخی درباره سیستم بارکد اطلاعات کمی داشته باشند ابتدا کمی درباره بارکد و نحوه کار آن صحبت خواهم کرد . کسانی که در این زمینه اطلاعات کافی دارند می توانند از مطالعه این بخش چشم پوشی کنند .در فن آوری بارکد یک منطق ساده وجود دارد . به هر کالا یا شخصی که می خواهیم در سیستم اطلاعاتی درباره او ذخیره کنیم یک کد شناسایی منحصر به فرد تعلق می گیرد . این کد بر اساس الگوریتم های خاصی بصورت نوارهای سیاه رنگی با عرض های متفاوت بر روی یک برچسب چاپ می شود . به این طرح چاپ کد میله ای با بارکد گفته می شود . این برچسب ها را گاهی اوقات روی محصولات گوناگون دیده اید . فایده این کار این است که دستگاهی به نام Reader قادر است با تاباندن نور لیزر به این برچسب ها کد میله ای آنها را خوانده و به یک عدد تبدیل نماید . بدین ترتیب هرگاه یک مشتری بخواهد یک کالا را از فروشگاه خارج نماید برای اینکه بدانیم چقدر باید پرداخت کند کافی است تا Reader را بگونه ای نزدیک به کالا نگه داریم کهReader بتواند کد میله ای را بخواند . پس از خوانده شدن کد ، اطلاعات به کامپیوتر ارسال می شود و قیمت کالا بر روی صفحه مانیتور کامپیوتر درج گردیده و بر روی پرینتر برای مشتری چاپ می شود .

            گاهی اوقات نیز از سیستم بارکد برای شناسایی پرسنل بهره گرفته می شود . بسیاری از کارتهای پرسنلی و یا کارتهای شناسایی دارای یک بارکد هم هستند یعنی در محلی خاص از این کارت ها ، شماره شناسایی فرد مورد نظر به صورت بارکد نیز چاپ شده است . بدین ترتیب هنگامی که کارمندی کارت پرسنلی اش را نزدیک Reader مخصوص حضور و غیاب می گیرد اطلاعات او وارد سیستم می شود و ساعت ورودش به اداره و یا ساعت خروج او از اداره در سیستم ثبت می شود .

            بارکدها تحول چشمگیری را در جمع آوری و پردازش اطلاعات پدید آوردند . اگر چنین فن آوری ای در فروشگاههای بزرگ استفاده نشود آنگاه متصدی فروش مجبور خواهد بود تا قیمت تمامی محصولات فروشگاه را که گاه تعداد آنها به هزاران نوع مختلف می رسد در حافظه خود داشته باشد که این امر غیر ممکن است . همچنین در صورت عدم وجود این سیستم در مراکز اداری ، لازم خواهد بود تا یک کارمند مسئول وارد کردن ساعت ورود و خروج کارکنان دیگر شود .
            [left][move][b][color=green][size=11pt]ما می توانیم .
            ، همین ... *. * * *. * * * [color=re

            دیدگاه


              #7
              پاسخ : نحوه encode ردن اطلاعات روی کارت به وسیله مغناطیس

              البته به غیر از بارکد روشهای دیگری هم بوده اند که در گذشته به ما در جهت جمع آوری اطلاعات کمک می کرده اند که به دلیل عدم استفاده از آنها در دنیای امروز و عدم توانایی آنها در پاسخ گویی به نیاز های امروزی ، از صحبت درباره آنها صرف نظر خواهیم کرد.

              فن آوری بارکد با تمامی ویژگی های مثبتی که به ارمغان آورد با مشکلاتی نیز روبرو بود . برای مثال اگر در جریان حمل و نقل کالا برچسب بارکد آن کالا کنده و یا مخدوش می گشت آنگاه دیگر Reader نمی توانست کد آن کالا را بخواند و اطلاعات مربوط به آن کالا را ارائه نماید . نکته دیگر این که حتما باید Reader در فاصله چند سانتیمتری از برچسب بارکد قرار بگیرد تا بتواند اطلاعات کد بارکد را بخواند . این در حالی است که در یک انبار بزرگ گاهی کالاها تا ارتفاع چندین متری روی یکدیگر چیده شده اند و نزدیک شدن Reader به آنها بسیار سخت و در برخی مواقع کاملا غیر ممکن است .

              پس این دو مشکل بزرگ ما را ناچار می سازد تا به دنبال راه حل های دیگری باشیم . فن آوری RFID نه تنها این دو مشکل را کاملا برطرف ساخت ، بلکه قابلیتهای بسیار زیاد دیگری را نیز به ارمغان آورد که آن را کاملا به تکنولوژی بارکد ارجحیت می بخشد .

              همانگونه که سیستم بارکد از دو بخش اصلی یعنی برچسب بارکد و Reader تشکیل شده بود . سیستم RFID نیز از دو بخش تشکیل شده است که تحت عنوان Tag و Reader شناخته می شوند . Tag یک قطعه کوچک الکترونیکی است که دارای یکتراشه الکترونیکی و یک حافظه محدود است . در درون این تراشه و حافظه آن یک کد عددی قرار می گیرد . در کنار این تراشه یک آنتن رادیوئی بسیار کوچک قرار دارد که به تراشه متصل است و این امکان را فراهم می اورد که تراشه الکترونیکی کد خود را از طریق آنتن و بصورت امواج رادیویی به محیط اطرف خود مخابره کند . در سمت مقابل Reader قرار دارد که امواج رادیویی مخابره شده از طریق Tag را دریافت کرده و آن را به یک کد عددی که همان کد ذخیره شده در حافظه تراشه موجود در Tag است تبدیل می کند . سپس همانند روش بارکد کد تهیه شده به کامپیوتر داده می شود . این تفاوت کوچک در خواندن کد هر محصول که در روش RFID پدید آمده است انقلابی در عرصه جمع آوری اطلاعات پدید آورده است . برای اینکه بتوانیم با کاربردهای این تکنولوژی بیشتر آشنا شویم لازم است کمی درباره Tag ها و Reader ها اطلاعات بیشتری داشته باشیم .

              [left][move][b][color=green][size=11pt]ما می توانیم .
              ، همین ... *. * * *. * * * [color=re

              دیدگاه


                #8
                پاسخ : نحوه encode ردن اطلاعات روی کارت به وسیله مغناطیس

                گفتیم که تگ یک قطعه الکترونیکی کوچک است که در آن یک تراشه کوچک و یک آنتن تعبیه شده است . وظایف یک تگ بسیار ساده است . یک Tag تنها وظیفه دارد کدی که درون حافظه اش قرار دارد را برای Reader ها ارسال نماید . یک Tag به این موضوع اهمیت نمی دهد که Reader اطلاعات او را برای چه کاری لازم دارد . تنها زمانی که Reader از او درخواست اطلاعات نماید او کد خود را در اختیار Reader میگذارد .

                نکته جالب درباره گروه کثیری از Tag ها این است که بر خلاف تمامی دستگاههای الکترونیکی Tag ها احتیاجی به باطری یا وسیله ای که جریان الکتریسیته را جهت فعالیت آنها تهیه نماید ندارند . Tag هایی که چنین ویژگی ای را دارند اصطلاحا Passive نام دارند .Tag های Passive هنگامی که یک موج رادیویی را از سمت Reader دریافت می کنند آن را درون آنتن خود به جریان الکتریسیته تبدیل می کنند و از همان جریان برای ارسال پاسخ بهره می برند . بدین ترتیب یک تگ می تواند سالها بدون اینکه نیاز به تعویض باطری یا منبع تغذیه داشته باشد به راحتی کار کند .

                البته در مقابل Tag های Passive ، تگ هایی وجود دارند که تحت عنوان Active شهرت دارند . Tag های Active دارای یک باطری درونی هستند که جریان الکتریسیته مورد نیاز آنها را تامین می نماید . معمولا این Tag ها گران تر از تگ های Passive هستند . تگ های Active و Passive هر یک کاربردهای منحصر به فردی دارند . tag های passive بسیار ارزان هستند در عوض بد انها کوتاه است . برای مثال Reader برای خواندن اطلاعات Tag های Passive باید در فاصله حداکثر یک متری آنها قرار گیرد . در حالیکه tag های Active میتواند از فواصل دورتر (حتی بالاتر از 10 متر ) اطلاعات را به Reader برسانند . از این رو انتخاب Tag بر اساس کاربردها و محل استفاده از سیستم RFID متفاوت خواهد بود .مکانیزم کار برخی تگ ها بدین ترتیب است که تا زمانی که Reader پیامی ارسال نکرده است ، آنها نیز کد خود را اعلام نمی کنند . به محض اینکه Reader از آنها بخواهد که خود را معرفی کنن Tag ها فعال شده و یکی پس از دیگری کد خود را به Reader ازسال می نمایند . معمولا تگ های Passive از این نوع هستند . اما برخی تگها مانند Tag های Active وجود دارند که بطور مداوم کد خود را ارسال می کنند . معمولا در چنین شرایط Reader ها منتظر می مانند تا اطلاعات یک Tag از نوع Active به آنها برسد . همانطور که Active و Passive بودن تگ ها بسته به نوع پروژه متفاوت است ، نوع رفتار تگ ها نیز بر اساس نیاز پروژه ها تعریف می شود .

                مسئله دیگر درباره تگ ها نحوه اتصال آنها به آن چیزی است که می خواهیم در مورد آن اطلاعات داشته باشیم . ساده ترین روشی که امروزه مورد استفاده قرار می گیرد این است که Tag را از طریق یک برچسب بر روی کالای مورد نظر بچسبانند . معمولا بر روی این برچسب هم اطلاعات درون تگ بشکل بارکد درج می شود . اما روشهای اتصال تگ به محصولات بسیار متنوع است . امروزه ممکن است تگ ها در درون جداره های یک جعبه مقوایی جاسازی شوند و یا در درون کارتهای پرسنلی جای گیرند . البته تگهایی هم وجود دارند که برای جاسازی درون دیگر تجهیزات طراحی شده اند . مانند تگهایی که درون ساعتهای مچی قرار می گیرند . در مجموع می توان گفت که امروزه تگ های گوناگونی از لحاظ شکل ظاهری و نحوه اتصال آنها به شی یا کالای مورد نظر وجود دارد که از این لحاظ دست ما را برای انتخاب باز میگذارد .

                فرکانسهایی که تگ ها و Reader ها بر روی آنها کار میکنند فرکانسهایی هستند که در دنیا کاربردی برای آنها تعریف نشده است از این رو استفاده از سیستم RFID هیچ گونه تداخلی با دیگر دستگاههایی که از امواج الکترومغناطیس بهره می برند بوجود نخواهد آورد . با این حال در صورت بروز مشکلات احتمالی تنوعی که خصوصا در سالهای گذشته در فرکانسهای کاری RFID پدید آمده است به ما این امکان را می دهد تا از بین چندین بازه فرکانسی بهترین بازه را بر اساس محیط اجرای پروژه انتخاب نماییم .


                در صورتی که به اطلاعات بیشتری نیاز دارید با تیم فنی پارسا الکترونیک به آدرس ایمیل Technical@parsaElectronic.Net در تماس باشید .



                منبع : http://www.parsaelectronic.com
                [left][move][b][color=green][size=11pt]ما می توانیم .
                ، همین ... *. * * *. * * * [color=re

                دیدگاه


                  #9
                  پاسخ : نحوه encode ردن اطلاعات روی کارت به وسیله مغناطیس

                  salam
                  aval mamnoonam az shoma coloory doost aziz
                  mikhastam bedoonam shoma etelaati dar movrede cardline ya card transport system darid ?
                  in proje karamoozim hast
                  oonjaii ke hastam karte metro mizanan
                  :agree: bazam mamnoonam

                  دیدگاه


                    #10
                    پاسخ : نحوه encode ردن اطلاعات روی کارت به وسیله مغناطیس

                    سلام
                    از لطفتون ممنون .
                    دوست عزیز اگر براتون امکان داره طبق اساسنامه انجمن فارسی تایپ کنید . :smile:

                    در مورد این دو نوع کارت هم اطلاعات زیادی ندارم :icon_razz: مگر اینکه شما سوالی مطرح کنید که بتونم در موردش از دیگران سوال کنم . (مثلا بفرمایید در مورد کدام قسمتش دچار مشکل شدید ). :redface:

                    موفق و پیروز باشید :smile:
                    [left][move][b][color=green][size=11pt]ما می توانیم .
                    ، همین ... *. * * *. * * * [color=re

                    دیدگاه


                      #11
                      پاسخ : نحوه encode ردن اطلاعات روی کارت به وسیله مغناطیس

                      سلام
                      البته همانطور که می دانید،کارت های مترو 2 نوع است . نوع شارژ شونده که همونطور که دوستمون کامل توضیح داد RFID است و تا آنجایی که من متوجه شدم تمام اطلاعات شما که همان اعتبار پولی شماست، روی کارت است. به زبان ساده یعنی اینکه یک هکر الکترونیک می تواند همیشه رایگان از مترو استفاده کند!!! :wow: ( نمیدانم متوجه شدید یا نه )
                      شاید بتوانم یک مجموعه کامل در مورد RFID اینجا قرار دهم( با عکس و عملکرد، در فرمت powerpoint )
                      اما در مورد کارت های کاغذی یک یا دو بار مصرف، همانطور که فرمودید نوار های مغناطیسی است.
                      این نوار ها معمولا از ترکیبات فلز با اکسید فلزات مغناطیس شونده نظیر آهن تشکیل میشوند و میتوانند در میدان مغناطیسی شکل های منظم به خود بگیرند
                      اگر بخوام خیلی ساده مثال بزنم، مثل یک نوار کاست و یا Floppy عمل میکنند.
                      برای اینکه بخواهید اطلاعات آن را استخراج کنید و یا اطلاعاتی که به وسیله دستگاه خوانده می شود را انتقال دهید، لازم دارید که نحوه کدینگ آن را بدانید که معمولا نمیتوانید!
                      برای اینکه اطلاعات رو انتقال دهید به یک Head ضبط صوت استفاده کنید.
                      اطلاعات رو هم میتوانید به کمک یک میکرو کنترلر بصورت منظم شده و از طریق head انتقال دهید. اما به این راحتی ها هم نیست. سرعت حرکت head پارامتر بسیار تعیین کننده ای است و بسیاری مسایل دیگر ... ؟!؟!
                      امیدوارم مفید بوده باشد.
                      دلا تا کی در این زندان فریب این و آن بینی
                      یکی زین چاه ظلمانی برون شو تا جهان بینی

                      دیدگاه


                        #12
                        پاسخ : نحوه encode ردن اطلاعات روی کارت به وسیله مغناطیس

                        ممنون از اطلا عاتتون
                        اینکه میگید با هد ضبط واقعا عملیه ؟

                        دیدگاه


                          #13
                          پاسخ : نحوه encode ردن اطلاعات روی کارت به وسیله مغناطیس

                          سلام
                          فکر نکنم برای مترو یا کارت های خاص که برای منظور خاص درست شده (مثل کارت اعتباری) عملی باشه ولی اگر خودتون برای خودتون بخواهید یک سیستم بسازید میشه.
                          البته بازم تاکید میکنم که به این سادگی ها هم نیست.
                          هد ضبط هم چیز خاصی نیست، تشکیل شده از یک سیم پیچ بسیار ظریف و قوی به همراه یک هسته کوچک (شاید هم 2 تا باشه)
                          برای کارت های اعتباری هد های مخصوص وجود داره
                          برای RFID هم نیاز به فرستنده مخصوص دارید. مثل همان که در باجه ی افزایش اعتبار مترو وجود داره
                          موفق باشید.
                          دلا تا کی در این زندان فریب این و آن بینی
                          یکی زین چاه ظلمانی برون شو تا جهان بینی

                          دیدگاه


                            #14
                            پاسخ : نحوه encode ردن اطلاعات روی کارت به وسیله مغناطیس

                            نوشته اصلی توسط سید حسن جعفری


                            سلام

                            کارتهای مترو دیگه نوار مغناطیسی نیستند بلکه از یه تکنولوژی جدید به نام RFID استفاده می کنند و فعلا هم به نظر میرسه که کسی قصد فاش کردن اطلاعات مربوط به چگونگی ساخت یه مدار برای خوندنشو نداره . ولی برای یادگیری ماژولهای مختلفی از شرکتهای ایرانی تو بازار هست و میتونید ازشون استفاده کنید .

                            لطف بفرمائید اگر در مورد اینها اطلاعات بیشتری به دست آوردید همینجا قرار بدید تا بقیه هم استفاده کنند .

                            به لینکهای زیر یه سر بزنید فکر کنم برای آشنایی بد نباشه .

                            http://ie.sharif.edu/en/courses/courses/spring2006/cis/files/RFID-notes.doc
                            http://www.srrf.net/ail/Support/Research/tabid/500/Default.aspx
                            سلام
                            RFID تکنولوژی مغناطیس نیست بلکه فقط در بخش تولید انرژی برای چیپ از میدان الکترومغناطیس استفاده میکند. . بخش اصلی فرستنده گیرنده از مدان الکترومغناطیس رادیویی با پروتکل استاندارد استفاده میشوئ
                            اطلاعاتش محرمانه هم نیست . اطلاعات بسیار با ارزسی در اینترنت موجود است بطوریکه با استفاده از این اطلاعات ما ساختار فرستنده و گیرنده دوطرفه را با مدارات دیجیتال شبیه سازی کردیم.
                            اما چون در ایران تکنولوژی ساخت ریز مدار(میکروچیپ ) وجود ندارد و کسی هم برای آن سرمایه گذاری نمی کند اجبارا از خارج آماده آنرا تهیه میکنیم.
                            در مورد کارت های مغناطیسی هم دوست خوبمان توضیحات لازم را دادند و باید بگویم بله همانند نوار مغناطیسی میباشد اما با کدینگ استاندارد که آنهم در اینترنت انبوهی اطلاعات برایش موجود است.
                            چون وقت زیادی ندایم خودتان جستجو کنید حتما پیدا خواهید کرد.
                            نابرده رنج گنج میسر نمیشود.

                            دیدگاه

                            لطفا صبر کنید...
                            X