ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
  1. #1
    2011/07/27
    37
    0

    مشكل با پورت سريال در متلب

    سلام.من ميخوام توسط gui متلب و پورت سريال، يك رشته رو به ميكرو ارسال كنم و توسط اون رشته يك موتور پله اي رو كنترل كنم.اگر رشته مذكور رو در ترمينال متلب بنويسم موتور كار ميكنه البته پس از زدن كليد اينتر ،اما توي متلب نمي دونم اين \n رو كدوم قسمت fprintf قرار بدم تا كار كنه البته وقتي اجرا مي كنم خطا ندارم و رشته ايجاد شده رو مي بينم اما موتور حركت نميكنه اينگار چيزي به پورت سريال ارسال نميشه اينم برنامه بنظرتون مشكل از كجاست؟
    ممنون
    function n1_Callback(hObject, eventdata, handles)
    % hObject handle to n1 (see GCBO)
    % eventdata reserved - to be defined in a future version of MATLAB
    % handles structure with handles and user data (see GUIDATA)
    spee=get(handles.s1,'String'

    stardeg=get(handles.sd1,'String'
    stopdeg=get(handles.sd2,'String'

    rotd=get(handles.rd,'Value'


    y4=num2str(rotd);
    s=strcat('#',',',spee,',& #039;,stardeg,',',stopdeg,',', y4,',',':&#039

    m=serial('com1','baudrate',960 0,'databits',8);
    fopen(m);

    fprintf(m,'%s\n',s);fclose(m);
    delete(m);
  2. #2
    2011/07/27
    37
    0

    پاسخ : مشكل با پورت سريال در متلب

    یعنی هیچکس نظری نداره؟؟؟؟ :sad:
  3. #3
    2009/10/21
    تهران
    2,517
    217

    پاسخ : مشكل با پورت سريال در متلب

    اول لبتهره که مطمئن شید داده ارسال میشه. یعنی پورت کام رو به یه کام دیگه وصل کنید و از ارسال داده مطمئن شید
  4. #4
    2011/07/27
    37
    0

    پاسخ : مشكل با پورت سريال در متلب

    سلام:
    من با برنامه اي كه براي ايجاد com port مجازيه كار كردم تا به يك پورت ارسال و با يكي دريافت كنم .كد ارسالو كه اجرا ميكنم رشته رو بهم نمايش ميده اما كد دريافت اين خطا رو ميده مشكل از كجاست؟
    Warning: A timeout occurred before the Terminator was reached.
  5. #5
    2009/10/21
    تهران
    2,517
    217

    پاسخ : مشكل با پورت سريال در متلب

    خب timeout رو غیر فعال کنید یا زمانشو زیاد کنید
  6. #6
    2011/07/27
    37
    0

    پاسخ : مشكل با پورت سريال در متلب

    ممنون از راهنماییتون اما چطوری؟
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوعات مشابه

  1. ارسال داده باينري از طريق پورت سريال بر روي پورت ميکرو
    توسط Soheilas در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 48
    آخرين نوشته: 2014/10/25, 16:52
  2. کريستال خارجي و پايه هاي پورت سريال روي پورت ميکرو
    توسط jelecteca در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2013/03/07, 18:20
  3. مشكل با lcd كاركتري و ارتباط ميكرو با پورت سريال
    توسط shahab.f.c در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 14
    آخرين نوشته: 2012/07/27, 10:42
  4. مشكل با پورت سريال و برنامه VB
    توسط iman4web در انجمن برنامه نویسی و اینترفیس
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2007/02/03, 18:28
  5. اتصال دستگاه به پورت سريال و مشكل دريافت ديتاي ناقص (كمك )
    توسط iman4web در انجمن برنامه نویسی و اینترفیس
    پاسخ: 12
    آخرين نوشته: 2006/12/15, 09:21

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •