ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 3 از 5 نخست 12345 آخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 48
  1. #21
    2011/08/18
    مگه فضولي؟
    244
    1

    پاسخ : ارور 226 در هنگام كار با sd و مگا32

    یه لینکی پیدا کردم فکر کنم راجع به همین موضوع باشه و جالبش اینه که یکی از کاربرای همین سایت هم توش نظر داده!!!
    http://www.mcselec.com/index2.php?option=com_forum&Itemid=59&page =viewtopic&t=3008
    من چیزی ازش نفهمیدم.
    لطفا نگاه بندازید ببینید چیزی ازش دسگیرتون میشه؟

    با تشکر
    نيست بر لوح دلم جز الف قامت دوست *** چه کنم حرف دگر ياد نداد استادم
  2. #22
    2008/04/05
    تهران
    1,095
    20

    پاسخ : ارور 226 در هنگام كار با sd و مگا32

    نقل قول نوشته اصلی توسط ساناز.پارســا
    خیلی جالب شده. یعنی تاحالا کسی نتونسته رم SD رو با بسکام راه بندازه!؟
    دیگه واجب شد انجامش بدیم!
    چرا همونی که تو اون تاپیک صحبت کرده عجوبه این جور کاراست، فکر میکردم C کار میکنه. اگه بتونی پیداش کنی میدونه :biggrin:
    بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
    اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست
  3. #23
    2009/09/13
    اردبيل
    2,509
    138

    پاسخ : ارور 226 در هنگام كار با sd و مگا32

    :eek:
    دو تا عکس واضح از کار کردن رم موجود در ان 70
    اینم عکساش









    [move]Hidden Content [/move]
  4. #24
    2011/08/18
    مگه فضولي؟
    244
    1

    پاسخ : ارور 226 در هنگام كار با sd و مگا32

    دو تا عکس واضح از کار کردن رم موجود در ان 70
    اینم عکساش
    تصويري كه گذاشتيد مربوط به مموري mmc هستش كه راه اندازيش بسيار راحته(همون برنامه اي كه گذاشتم اول تاپيك خيلي عالي جواب ميده)
    كار جالبيه. مخصوصا اينكه با FAT انجامش داديد.
    من بعد از ظهر با مموري گوشي برادرم يه تست زدم و جالب اينكه ميكرو رم رو شناخت!!!!!! :surprised:
    اما چون اطلاعات روش بود ترسيدم امتحان كنم ببينم درست كار ميكنه يا نه.
    فردا ميرم اگه شد يه مموري ديگه ميگيرم(ميشه چهارمي!!!!)
    به نظرم مموري ها با هم تفاوت دارند!!!!
    از سالم بودن مموري قبلي كاملا مطمئن هستم اما اينكه اونو ميكرو نميشناخت و اينيكي رو ميشناسه كلا گيجم كرده!!!
    نيست بر لوح دلم جز الف قامت دوست *** چه کنم حرف دگر ياد نداد استادم
  5. #25
    2008/04/05
    تهران
    1,095
    20

    پاسخ : ارور 226 در هنگام كار با sd و مگا32

    نقل قول نوشته اصلی توسط ساناز.پارســا
    تصويري كه گذاشتيد مربوط به مموري mmc هستش كه راه اندازيش بسيار راحته(همون برنامه اي كه گذاشتم اول تاپيك خيلي عالي جواب ميده)
    كار جالبيه. مخصوصا اينكه با FAT انجامش داديد.
    من بعد از ظهر با مموري گوشي برادرم يه تست زدم و جالب اينكه ميكرو رم رو شناخت!!!!!! :surprised:
    اما چون اطلاعات روش بود ترسيدم امتحان كنم ببينم درست كار ميكنه يا نه.
    فردا ميرم اگه شد يه مموري ديگه ميگيرم(ميشه چهارمي!!!!)
    به نظرم مموري ها با هم تفاوت دارند!!!!
    از سالم بودن مموري قبلي كاملا مطمئن هستم اما اينكه اونو ميكرو نميشناخت و اينيكي رو ميشناسه كلا گيجم كرده!!!
    خوب به نظرم مموری گوشی برادرتون خیلی قدیمه و ورژن 1 SD هستش.
    نگردید از اون ورژن دیگه تولید نمیشه.
    بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
    اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست
  6. #26
    2011/08/18
    مگه فضولي؟
    244
    1

    پاسخ : ارور 226 در هنگام كار با sd و مگا32

    نقل قول نوشته اصلی توسط mostafahk
    خوب به نظرم مموری گوشی برادرتون خیلی قدیمه و ورژن 1 SD هستش.
    نگردید از اون ورژن دیگه تولید نمیشه.
    خب اين يعني چي؟؟؟
    يعني ديگه كلا قيد راه اندازي ميكرو اس دي با avr رو بزنيم!؟؟؟ oo:
    يعني ديگه غير ممكنه؟(منظورم همين نسل جديد مموري هاست)
    اگه اينطور باشه دوباره بايد برگرديم سراغ mmc كه!؟؟؟ :cry:
    نيست بر لوح دلم جز الف قامت دوست *** چه کنم حرف دگر ياد نداد استادم
  7. #27
    2008/04/05
    تهران
    1,095
    20

    پاسخ : ارور 226 در هنگام كار با sd و مگا32

    نه
    من خودم هفته پیش یکی از همینا خریدم و راه انداختم و خیلی خوب کار کرد. ولی با C .
    شما اگه قید این زبون مسخره (بسکام) رو بزنید راحت میشید.
    نصف این سایت پر از مشکلات بچه ها با بیسیکه. از حافظه های سریال و RTC بگیر تا مموری و ... این کامپایلر برای کارای ساده و شوخی جواب میده نه بیشتر.

    وقتی با C چیزی رو تو اینترنت سرچ کنید حد اقل ده برابر بسکام مطلب پیدا میشه.
    اینم کد elm-chan که من استفاده کردم. قسمت initialize که شما مشکل دارید :

    کد:
    /*-----------------------------------------------------------------------*/
    DSTATUS disk_initialize (
    	BYTE drv		/* Physical drive nmuber (0) */
    )
    {
    	BYTE n, cmd, ty, ocr[4];
    
    
    	if (drv) return STA_NOINIT;			/* Supports only single drive */
    	// if (Stat & STA_NODISK) return Stat;	/* No card in the socket */
    
    	power_on();							/* Force socket power on */
    	FCLK_SLOW();
    	for (n = 10; n; n--) rcvr_spi();	/* 80 dummy clocks */
    
    	ty = 0;
    	if (send_cmd(CMD0, 0) == 1) {			/* Enter Idle state */
    		MMC_Timer1 = 100;						/* Initialization timeout of 1000 msec */
    		if (send_cmd(CMD8, 0x1AA) == 1) {	/* SDHC */
    			for (n = 0; n < 4; n++) ocr[n] = rcvr_spi();		/* Get trailing return value of R7 resp */
    			if (ocr[2] == 0x01 && ocr[3] == 0xAA) {				/* The card can work at vdd range of 2.7-3.6V */
    				while (MMC_Timer1 && send_cmd(ACMD41, 1UL << 30));	/* Wait for leaving idle state (ACMD41 with HCS bit) */
    				if (MMC_Timer1 && send_cmd(CMD58, 0) == 0) {		/* Check CCS bit in the OCR */
    					for (n = 0; n < 4; n++) ocr[n] = rcvr_spi();
    					ty = (ocr[0] & 0x40) ? CT_SD2 | CT_BLOCK : CT_SD2;	/* SDv2 */
    				}
    			}
    		} else {							/* SDSC or MMC */
    			if (send_cmd(ACMD41, 0) <= 1) 	{
    				ty = CT_SD1; cmd = ACMD41;	/* SDv1 */
    			} else {
    				ty = CT_MMC; cmd = CMD1;	/* MMCv3 */
    			}
    			while (MMC_Timer1 && send_cmd(cmd, 0));			/* Wait for leaving idle state */
    			if (!MMC_Timer1 || send_cmd(CMD16, 512) != 0)	/* Set R/W block length to 512 */
    				ty = 0;
    		}
    	}
    	CardType = ty;
    	deselect();
    
    	if (ty) {			/* Initialization succeded */
    		Stat &= ~STA_NOINIT;		/* Clear STA_NOINIT */
    		FCLK_FAST();
    	} else {			/* Initialization failed */
    		power_off();
    	}
    
    	return Stat;
    }
    
    
    
    /*-----------------------------------------------------------------------*/
    بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
    اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست
  8. #28
    2011/08/18
    مگه فضولي؟
    244
    1

    پاسخ : ارور 226 در هنگام كار با sd و مگا32

    با شما موافقم
    اما نمیشه bascom رو هم دست کم گرفت!!!!
    چند وقت پیش سی رو شروع کردم اما زیاد خوشم نیومد. منتها دیگه میخوام درست و حسابی برم دنبالش
    به نظرتون با چه کامپایلری بهتره کار کرد؟ کد ویژن یا IAR یا چیز دیگه؟
    کدوم به روز تره و جا برای پیشرفت داره؟(به سادگیش فکر نکنید. معمولا همه میگن کدویژن!!!)
    نيست بر لوح دلم جز الف قامت دوست *** چه کنم حرف دگر ياد نداد استادم
  9. #29
    2008/04/05
    تهران
    1,095
    20

    پاسخ : ارور 226 در هنگام كار با sd و مگا32

    نقل قول نوشته اصلی توسط ساناز.پارســا
    با شما موافقم
    اما نمیشه bascom رو هم دست کم گرفت!!!!
    چند وقت پیش سی رو شروع کردم اما زیاد خوشم نیومد. منتها دیگه میخوام درست و حسابی برم دنبالش
    به نظرتون با چه کامپایلری بهتره کار کرد؟ کد ویژن یا IAR یا چیز دیگه؟
    کدوم به روز تره و جا برای پیشرفت داره؟(به سادگیش فکر نکنید. معمولا همه میگن کدویژن!!!)
    winavr رو دانلود کنید با avrstudio 4.16 یا الان avrstudio 5 اومده که خیلی خشگل و با کلاسه. کد ویژن هم هیچ دردی رو دوا نمیکنه مثل همون بیسیک میمونه و همون مشکلات رو داره (البته کمتر) کتابخونه های USB , FAT , ... هیچکدوم برای codevision نیستن اگه هم چیزی هست قوی و کارآمد نیست چون هرچند winavr یه برنامه مجانیه ولی آدمهای خیلی گنده ای تو دنیای برنامه نویسی gcc که پایه winavr هستش رو نوشتن (مثل لینوکس که مجانیه ولی جلوی ویندوز که کار شرکتیه حرف برای زدن داره) هیچی تو دنیای AVR به گرد پاش نمیرسه. IAR هم همون winavr هستش و یه کار شرکتی و مسلما امکاناتش بیشتره ولی به نظر من خیلی محیط شلوغی داره. برنامه نویسیش با winavr تقریبا مو نمیزنه چون پایشون یه چیزه gcc.
    خود اتمل هم IAR و winavr رو تو application note هاش استفاده میکنه.
    یادتون باشه اکثر جاها winavr رو gcc خطاب میکنن.

    در ضمن winavr تو سایت sourceforge هستش که ما تحریمیم و نمیشه بدون آنتی اسمشو نبر دانلود کرد :mrgreen:
    بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
    اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست
  10. #30
    2007/12/27
    Montreal , Canada
    1,190
    12

    پاسخ : ارور 226 در هنگام كار با sd و مگا32

    نقل قول نوشته اصلی توسط ساناز.پارســا
    یعنی تاحالا کسی نتونسته رم SD رو با بسکام راه بندازه!؟
    دیگه واجب شد انجامش بدیم!
    سلام
    من با بسکام وMicroSD کار کردم و میکنم و هیچ مشکلی ندارم
    از کتابخانه های آماده هم استفاده میکنم و هیچ مشکلی پیش نمیاد
    فقط این رو بگم که با بعضی از میکرو اس دی ها همین مشکل شما رو دارم ولی خیلی از میکرو اس دی ها این مشکل رو ندارند و به راحتی راه میفتن و خوب جواب میدن
    پیشنهاد میکنم بک میکرو اس دی با مارک دیگه ای تهیه کنید
    درضمن حجم مموری هم هیچ تاثیری بر کارکرد نداره
    من هم 512 هم 1 هم 2 و هم8 گیگابایت رو با یک کتابخونه راه اندازی کردم وهیچ مشکلی نبوده
    درمضمن نه با RTC و نه با حافظه های سریال و نه با مموری و نه با SPI و VS1003 مشکل نداشتم لطفا مشکل برنامه نویس رو به گردن کامپایلر نندازید
    پروردگارا: به من زيستني عطا کن که در لحظه مرگ بر بي ثمري لحظه اي که براي زيستن گذشته است حسرت نخورم، و مردني عطا کن که بر بيهودگيش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست ميداري
صفحه 3 از 5 نخست 12345 آخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 48

موضوعات مشابه

  1. ارور هنگام کامپایل برنامه در بسکام
    توسط ircaspianhero در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2015/06/30, 01:21
  2. ارور هنگام نصب آلتیوم Altium
    توسط killerpmp در انجمن آموزش نرم افزارهاي آناليز و شبيه ساز
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2015/02/17, 17:17
  3. ارور 225 هنگام کار با mmc در avr dos
    توسط M3R-E در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2012/02/12, 14:51
  4. ارور كسپر اسكا هنگام نصب به نود32 پاك شده
    توسط mfymfy در انجمن نرم افزار
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2011/07/24, 21:51
  5. ارور در هنگام نصب برنامه پروتل 10
    توسط siavashsiavash در انجمن نرم افزار Protel
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/03/30, 01:37

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •