ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
  1. #1
    2009/01/05
    اصفهان
    127
    0

    لاپلاس cos(pit+pi/4) چی میشه ؟؟؟

    آقا یکی بگه لاپلاس زیر چی می شه ؟
    cos( pi*t + pi/4 )
    ممنونم/
    ^^^^^^^^^^^^^
    خواستن توانستن است

    ^^^^^^^^^^^^^
  2. #2
    2009/04/02
    شهر علم و ادب
    559
    7

    لاپلاس ( cos ( pi * t + pi / 4 چي ميشه ؟؟؟

    با سلام ....

    بايد اول عبارت رو با فرمول هاي مثلثاتي بازش کنيد رابطه اش به صورت زير هست :


    پس حالا عبارت شما رو ساده مي کنيم يعني مينويسيم :



    خوب حالا sin و cos زاويه 45 درجه رو به دست مياريم که ميشه :



    بعد از فاکتوري گيري از و اعمال لاپلاس عبارت به صورت زير خلاصه ميشه :



    از طرفي رابطه لاپلاس sin و cos به صورت زير هست :



    پس در نهايت عيارت لا پلاس بالا به صورت زير به دست مياد :



    که به صورت ساده تر ميشه :


    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت


    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت


    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت


    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  3. #3
    2008/10/29
    2,098
    206

    پاسخ : لاپلاس cos(pit+pi/4) چی میشه ؟؟؟

    سلام
    چرا با فرمول تبدیل لاپلاس حل نمی شود(منظور تبدیل فرمول کیسنوس از لحظه اوله؟)
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.
  4. #4
    2009/04/02
    شهر علم و ادب
    559
    7

    پاسخ : لاپلاس cos(pit+pi/4) چی میشه ؟؟؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط baby_1
    سلام
    چرا با فرمول تبدیل لاپلاس حل نمی شود(منظور تبدیل فرمول کیسنوس از لحظه اوله؟)
    با سلام .

    منظورتون این فرمول هست :



    ===============================================

    خوب همون طوری هم که از ظاهر فرمول دیده میشه این فرمول تنها زمانی قابل استفاده هست که کمان( عبارت جلوی کسینوس ) فقط دارای عبارت t و ضریبش باشه ولی الان صورت سوال ایشون این جوری نیست . بجز t ( به همراه ضریب ) یه عدد ثابت هم کنارش هست ( عبارت قرمز رنگ ) یعنی :


    ===============================================

    اگه منظور شما چیز دیگه ای هست بفرمایید تا من هم یاد بگیرم .

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت


    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت


    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت


    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوعات مشابه

  1. حل تبدیل لاپلاس
    توسط 4717 در انجمن سيستم هاي كنترلي
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2015/12/25, 09:18
  2. سوال لاپلاس معادلات
    توسط shahimv در انجمن رياضيات و فيزيك
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/06/11, 10:54
  3. لاپلاس مشتق
    توسط milad1993 در انجمن رياضيات و فيزيك
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2012/06/08, 01:55
  4. تبدیل لاپلاس
    توسط naali در انجمن مدارهاي الكتريكي
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/09/10, 19:44
  5. کار با قسمت لاپلاس
    توسط bache_ba_marefat2005 در انجمن Proteus
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2010/02/25, 13:18

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •