ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12
  1. #1
    2007/07/08
    تهران
    1,603
    36

    interface در ویژوال بیسیک

    سلام
    بچه ها هر سوال یا مشکلی در اینتر فیس نویسی با VB با پورتهای Serial , Paralel ,usb داشتین من در خدمتم
    خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...
  2. #2
    2006/02/24
    تهران
    578
    2

    پاسخ : interface در ویژوال بیسیک

    بسم الله الرحمن الرحیم

    در مورد کار با پورت usb توضیح لطفا.(کامل)


    در ضمن چرا اینجا تاپیک باز کردی؟
    تو بخش برنامه نویسی باید باز میکردی.
    الهم عجل لولیک الفرج

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  3. #3
    2006/11/20
    مرکز ظلم و ستم
    764
    15

    پاسخ : interface در ویژوال بیسیک

    سلام
    منم usb
    ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

    وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

    r.babazadeh@yahoo.com
  4. #4
    2005/08/30
    تبریز
    1,743
    18

    پاسخ : interface در ویژوال بیسیک

    منم USB
    واسش Dll هست؟؟؟ كه بشه با اون اين كار رو راحت تر انجام داد
    همين جا يه سوال ديگه هم دارم
    اينترفيس تحت ويستا با ويندوز معمولي تفاوتي داره؟؟؟


    ممنونم
  5. #5
    2007/06/12
    468
    2

    پاسخ : interface در ویژوال بیسیک

    من مشكلم جالب شده،ميتونم ببينم اما پست كه ميكنم نمياد!!!

    هدف شماها ار USBآ*چيه؟ فكر ميكنين سرعتش زياده ؟ نه!!!آ*نميتونين ...

    در اولين فرصت كه هم بتونم پست بدم،هم سايت رو ببينم يك مدار كامل با سورس VB و Delphi و ... مي زارم كه توو اينترنتم هست... اما مثلا ايني كه ميگم 170 بايت ميفرسته ميگيره ...

    سرعت USB به خاطر FIFO هاشه كه چون سرعت ميكرو كمه،نميتونيم پر كنيم و ...

    نميدونم اين پستم ارسال ميشه يا نه،پس بيشتر نمينويسم كه ضايع نشم!!آ* ....
  6. #6
    2007/07/08
    تهران
    1,603
    36

    پاسخ : interface در ویژوال بیسیک

    سلام به همه
    در مورد usb کاری که بهتون پیشنهاد میکنم اینه که پکیج هنکل رو که درونش یک ای سی و یک سی دی هست رو بگیرید . این الان بهترینه که خود پرتکل USB 0.1 هستش با همون سرعت . وررودی این ای سی پارالل هست و درایورش درون CD . در حال حاضر این بهترین راهه . راهه دوم اینه که با نرم افزار WIN DRIVER یک درایور برای USB بنویسید کار باهاش هم زیاد سخت نیست . نرم افزار و کرکش رو میتونید از اینترنت گیر بیارید.
    یه راه دیگه هم هست که میتونید از چیپ FT232BM که البته اون تبدیل RS232 به USB . من برای FT232 یه برد کامل هم تو پرتل طراحی کردم که هم ولتاژ 5 ولت از USB میگیره و 4 تا خرورجی داره که 2 تاش Rx , Tx که مستقیم به میکرو وصل میشه و 2 تای دیگه CTS , RTS هست که برای استفاده های اینترفیسی هستش.اگه خواستید بگید من upload کنم.البته شنیدم یه چیپ دیگه هم اومده به نام PL2303 خودم باهاش کار نکردم ولی میگن از FT232 سرعتش خیلی بیشتره
    خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...
  7. #7
    2006/08/19
    شیراز
    195
    0

    پاسخ : interface در ویژوال بیسیک

    آقا چند تا پروژه interface برا دلفی می خواستم.

    اگه لطف کنید ممنون میشم.
    majid_valentin بی پرواست.جسورانه می پرسد.رودروایسی ندارد.هر چه دلش خواست می گوید!!
    اهل مراعات نیست.
    معنی ساخت و پاخت را نمیداند.
    بزرگ و کوچک را نمیشناسد ..
    بی باکی را یواشکی آموخته. در تاریکی می نشیند و روشنایی را می پاید.
    پر انرژی و با نشاط است واز سانسور و فیلترینگ غمین است نیش دارند اما آزار ندارد!!!!
  8. #8
    2008/02/12
    1
    0

    پاسخ : interface در ویژوال بیسیک

    نقل قول نوشته اصلی توسط حمید نجفی
    سلام
    بچه ها هر سوال یا مشکلی در اینتر فیس نویسی با VB با پورتهای Serial , Paralel ,usb داشتین من در خدمتم


    salam, lotfan dar mored kar ba lpt nv winxp tozih dahid
  9. #9
    2007/07/08
    تهران
    1,603
    36

    پاسخ : interface در ویژوال بیسیک

    ورودی میخوای بگیری یا خروجی یا هر دو؟
    خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...
  10. #10
    2007/05/29
    ایران
    757
    9

    پاسخ : interface در ویژوال بیسیک

    سلام

    دوستان و اساتید عزیز لطفا در باره interface در vb برای usb بنویسید ما آنقدر منتظر شدیم که زیر پایمان ... شد.

    لطفا برنامه بدهید. لطفا توضیح دهید منتظریم :redface: :redface:

    موفق باشید
    :bye
    کمتر سخن گویم
    بیشتر عمل کنیم
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12

موضوعات مشابه

  1. ویژوال C++ یا ویژوال بیسیک دات نت یا ویژوال سی شارپ
    توسط nanocycle در انجمن برنامه نويسي و اينترفيس
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2014/04/23, 22:27
  2. پردازش تصویر به کمک ویژوال بیسیک
    توسط mir elk در انجمن پردازش تصوير
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2011/06/20, 08:05
  3. usb در ویژوال بیسیک 6
    توسط پراو در انجمن برنامه نويسي و اينترفيس
    پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2010/09/16, 00:08
  4. اتصال وبکم به ویژوال بیسیک
    توسط aminr67 در انجمن برنامه نويسي و اينترفيس
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2010/07/10, 13:50
  5. ارتباط میکرو و pc ( ویژوال بیسیک )
    توسط gharibe_12000 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2008/11/18, 06:36

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •