ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
  1. #1
    2008/06/30
    3
    0

    ارتباط کامپیوتر با rs232

    سلام
    کی میدونه که چرا وقتی با codvision یه عدد برا میکرو میفرستم تا روی lcd نشون بده همش یه عدد نشون میده ویا اصلا چیزهای درهم وبرهم نشون میده ؟کریستال رو 11.0592 انتخاب کردم فیوز بیت رو روی کریستال خارجی گذاشتم ...وقتی بطور مستقیم دستور چاپ معمولی ازطریق میکرو میدم کاراکتر رو نشون میده ولی وقتی کاراکتر دریافتی از rs232 بر lcd میفرستم این مشکل پیش میاد؟؟؟؟؟ البته این برنامه فقط یه متنو روی terminal نشون باید بده که نمیده وفقط کاراکتر های بی ربط نشون میده مشکل از کجاس؟؟؟
    #include<mega32.h>
    #include<stdio.h>
    #include<delay.h>
    #define BAUD 4800
    #define XTAL 11059200
    void main(){
    char Data[20]=" sallam";
    UCSRA=0X00;
    UCSRB=0X08;
    UCSRC=0X86;
    UBRRH=0x00;
    UBRRL=XTAL/16/BAUD-1;
    while(1){
    printf("%s",Data);
    delay_ms(250);
    }
    }
  2. #2
    2009/10/21
    تهران
    2,539
    245

    پاسخ : ارتباط کامپیوتر با rs232

    1- باود برنامه 4800 هست دقت کن که باود کامپیوتر هم همین باشه
    2- تو این برنامه ای که گذاشتی جایی داده وارده از پورت سریال خونده نمیشه که
    3- چون اطلاعات رو بایت به بایت دریافت میکنی بهتره از printf( "%c استفاده کنی
  3. #3
    2008/06/30
    3
    0

    پاسخ : ارتباط کامپیوتر با rs232

    سلام
    ممنون از نظرت ولی اینو بگم که یادم رفته بود که برنامه ای گذاشتم داده رو برا کامپیوتر می فرسته جالب اینه که تو terminal هم دادهای عجیب وغریب نشون می ده این برنامه رو از کتا مرجع avr برداشتم تازه.... حالا یه مشکل جدید پیش اومده که فعلا پروژه رو تعطیل کرده اونم اینه که پروگرامرم extereme هست وبا khazama پزوگرام میکنم atmega 8 رو پروگرام میکنه ولی atmega32 رو که تازه خریدم پروگرام نمی کنه نه این تازه رو ونا قدیمی هامم همش پیام میده : initialization failed,rc=-1 اگه علتش رو میدونی بگو منم بدونم ممکنه از دیود زنرها باشه؟که موقع فلش کردن اتصال کوتاه بشن؟؟؟؟
  4. #4
    2012/06/04
    2
    0

    پاسخ : ارتباط کامپیوتر با rs232

    سلام ، در ارتباط سریال میکرو با کامپیوتر در حالت 1) می خواهم که وقتی از کیبورد کاراکتر a زده می شود میکرو یکی از پایه هایش را یک کند در ابتدا برعکس را امتحان کردم ، ولی در ترمینال کد ویژن به جای hello worldیکسری عدد یا حرف و یا علامت بی معنی نشان می دهد. بسیار مهم است که میکرو دقیقا کاراکتر a را دریافت کند چون در ادامه پروژه ام می خواهم این داده را به صورت سریال به فرستنده ne555 بفرستم . میکرو من atmega8 و با تنظیم فیوز بیت ها ان را روی اسیلاتور داخلی 8 مگا گذاشتم و نگران از اینکه اگر از کریستال خارجی استفاده کنم چون پروگرمر من گریستال 4 مگا دارد برای دفعات بعدی پروگرم کردن میکرو دیگه پروگرم نشه. پروژه پایانی لیسانس. مدت زمان محدود .باتشکر.
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوعات مشابه

  1. ارتباط چند میکرو با rs232
    توسط arashdj در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2017/06/16, 11:57
  2. ارتباط RS232
    توسط cpld در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2015/11/26, 22:06
  3. پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2012/08/10, 08:38
  4. ارتباط rs232
    توسط absa2004 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2011/04/02, 16:55
  5. ارتباط میکرو با RS232
    توسط atashin در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2008/11/15, 15:32

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •