ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
  1. #1
    2009/10/19
    169
    2

    چطور از تایمر های PIC استفاده کنم

    سلام به همگی
    من از کامپایلر میکروسی استفاده می کنم میخوام بدونم چطور میشه از تایمر های pic16f877 زمان های مورد نیاز رو ساخت ؟
  2. #2
    2009/01/01
    422
    19

    پاسخ : چطور از تایمر های PIC استفاده کنم

    سلام.

    کار با تایمرهای PIC که خیلی راحته.
    اگه زمانهای کم و دقیق می خوای بهتره از تایمر 2 استفاده کنی و اگه زمانهای طولانی و دقیق می خوای بهتره از تایمر 1 به همراه مد compare از ماژول CCP استفاده کنی.

    از چه میکرویی و با چه فرکانس کلاکی استفاده میکنی و می خوای چه زمان سرریزی داشته باشی؟
    [size=10pt]خویشتن را اصلاح کنید تا خداوند کارها را اصلاح کند. امیر المومنین علی (ع)[/size]
  3. #3
    2009/01/01
    422
    19

    پاسخ : چطور از تایمر های PIC استفاده کنم

    سلام.

    اینو جدید پیدا کردم. یه سری بهش بزن.

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    [size=10pt]خویشتن را اصلاح کنید تا خداوند کارها را اصلاح کند. امیر المومنین علی (ع)[/size]
  4. #4
    2009/10/19
    169
    2

    پاسخ : چطور از تایمر های PIC استفاده کنم

    نقل قول نوشته اصلی توسط hamed8419215
    سلام.

    کار با تایمرهای PIC که خیلی راحته.
    اگه زمانهای کم و دقیق می خوای بهتره از تایمر 2 استفاده کنی و اگه زمانهای طولانی و دقیق می خوای بهتره از تایمر 1 به همراه مد compare از ماژول CCP استفاده کنی.

    از چه میکرویی و با چه فرکانس کلاکی استفاده میکنی و می خوای چه زمان سرریزی داشته باشی؟
    PIC16F877 و میخوام زمان یک ثانیه رو بسازم و کریستالم 20M هرتزه
  5. #5
    2009/01/01
    422
    19

    پاسخ : چطور از تایمر های PIC استفاده کنم

    سلام.

    به طور کلی شما با کلاک 20 مگ هیچ وقت نمی تونی وقفه 1 ثانیه ای داشته باشی.
    ولی می تونی مثلا یک وقفه 0.1 ثانیه ای داشته باشی و توی ISR مربوطه یک دونه شمارنده بذاری و 10 بار بشماری تا یک ثانیه ایجاد شه.

    در ضمن استفاده از اون لینکی که گذاشتم رو فراموش نکن.

    الان با استفاده از همون لینک بالا یک وقفه 0.1 ثانیه ای میسازم (صرفا جهت آموزش)

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    [size=10pt]خویشتن را اصلاح کنید تا خداوند کارها را اصلاح کند. امیر المومنین علی (ع)[/size]
  6. #6
    2009/10/19
    169
    2

    پاسخ : پاسخ : چطور از تایمر های PIC استفاده کنم

    نقل قول نوشته اصلی توسط hamed8419215
    سلام.

    به طور کلی شما با کلاک 20 مگ هیچ وقت نمی تونی وقفه 1 ثانیه ای داشته باشی.
    ولی می تونی مثلا یک وقفه 0.1 ثانیه ای داشته باشی و توی ISR مربوطه یک دونه شمارنده بذاری و 10 بار بشماری تا یک ثانیه ایجاد شه.

    در ضمن استفاده از اون لینکی که گذاشتم رو فراموش نکن.

    الان با استفاده از همون لینک بالا یک وقفه 0.1 ثانیه ای میسازم (صرفا جهت آموزش)

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    lممنون از راهنماییتون فرمولی برای محاسبه دستی هم هست ؟ که هم.ن مقادیر نرم افزار رو بده
  7. #7
    2010/12/30
    53
    0

    پاسخ : چطور از تایمر های PIC استفاده کنم

    دوست عزیز بهترین کار اینه که به datasheet میکروکنترلر مربوطه مراجعه کنید وبخش مربوط به تایمرها رو مرور کنید چون استفاده از تایمرها یک سری ریزه کاری داره که با داشتن فرمول نمیتونید به کار باهاش مسلط بشید.
  8. #8
    2008/09/29
    6,000
    440

    پاسخ : چطور از تایمر های PIC استفاده کنم

    خوش بختانه میکرو های PIC دیتا شیت فوقالعادع دقیق و کاملی دارن بهتره از همون استفاده کنی.
  9. #9
    2009/10/19
    169
    2

    پاسخ : چطور از تایمر های PIC استفاده کنم

    سلام به همگی
    با تشکر از راهنمایی های همگی من موفق شدم با استفاده از تایمر 1 یک LED رو خاموش روشن کنم به این صورت که وقتی با یک میکرو سوئیچ پین سوم پورت C رو یک میکنم بعد از یک ثانیه LED ای که به پین هفتم پورت B وصل کردم روشن میشه و یک ثانیه بعد هم خاموش میشه . اینم کد های برنامه :
    /*
    * Source Code For PIC Timer1
    *THis toggle LED on PORTB.F7 after 1 second to show interrupt rates after pressing push button
    */


    // Interrupt Function
    char count=0;
    void interrupt()
    {
    // Timer1 Interrupt - Freq = 10.00 Hz - Period = 0.1
    if (PIR1.TMR1IF == 1) // timer 1 interrupt flag
    {
    count++;
    PIR1.TMR1IF = 0; // interrupt must be cleared by software

    TMR1H = 11; // preset for timer1 MSB register
    TMR1L = 250; // preset for timer1 LSB register
    if (count==10)
    {
    // PORTB.F7= ~PORTB.F7; // Toggle PORTB bit1 LED
    PORTB.F7= 1; //
    }
    if (count==25)
    {
    PORTB.F7= 0;
    count=0;

    T1CON.TMR1ON = 0;

    }

    }
    }
    // code starts here...
    void main()
    {

    // setup portb to show the interrupts by blibking LEDs
    TRISB = 0x00; // PORT is all output...to show the interrupts
    PORTB = 0; // start with all outputs low
    TRISC=0xff;
    PORTC=0;
    //Timer1 Registers Prescaler= 8 - TMR1 Preset = 3066 - Freq = 10.00 Hz - Period = 0.1

    T1CON.T1CKPS1 = 1; // bits 5-4 Prescaler Rate Select bits
    T1CON.T1CKPS0 = 1; // bit 4






    T1CON.TMR1CS = 0; // bit 1 Timer1 Clock Source Select bit...0 = Internal clock (FOSC/4)
    T1CON.TMR1ON = 0; // bit 0 enables timer
    TMR1H = 11; // preset for timer1 MSB register
    TMR1L = 250; // preset for timer1 LSB register


    PIR1.TMR1IF = 0; // clear timer1 interupt flag TMR1IF
    PIE1.TMR1IE = 1; // enable Timer1 interrupts

    INTCON.GIE = 1; // bit7 global interrupt enable
    INTCON.PEIE = 1; // bit6 Peripheral Interrupt Enable bit...1 = Enables all unmasked peripheral interrupts


    while(1) //endless loop
    {
    if (PORTC.F3==1) { T1CON.TMR1ON = 1;
    count=0;
    }
    //if (PORTC.F3==1) PORTB.F6=1;
    if (PORTC.F2==1) PORTB.F7=0;
    // T1CON.TMR1ON = 1;

    }
    }
    در ضمن توی این لینک یه فرمول برای محاسبه ی زمان مورد نیاز هست

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوعات مشابه

  1. چطور از درایور Led استفاده کنم؟؟؟؟
    توسط arash2005 در انجمن نورپردازی و روشنایی
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2015/10/30, 01:09
  2. چطور تایمر دوم رو تو مگا 8 با بسکام راه بندازم؟
    توسط nanocycle در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2014/01/04, 01:21
  3. چطور مي شه از eeprom خود ميکرو استفاده کرد؟
    توسط mhjeca در انجمن میکروکنترلرهای PIC
    پاسخ: 17
    آخرين نوشته: 2012/11/05, 16:56
  4. چطور از المانها استفاده کنیم؟
    توسط maryamiiii در انجمن مفاهیم پایه برق و الکترونیک
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2012/09/02, 21:51
  5. چطور از OCX استفاده کنم؟
    توسط feshwari در انجمن برنامه نویسی و اینترفیس
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2008/09/23, 17:15

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •