ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 20
  1. #1
    2009/03/09
    266
    8

    خطا در کدویژن

    سلام
    یه برنامه نوشتم . دو تا خطا بصورت زیر داده . ( تا بحال از این خطا ها نداشتم !) . میشه بگید مفهومش چیه ؟ یعنی چکارباید بکنم ؟ هر کاری کردم حل نشد ؟
    1- Error: C:\...\02\u.c(62): must declare first in block
    2- Error: C:\...\02\u.c(140): function argument #1 of type 'int' is incompatible with required parameter of type 'unsigned char *'
    امروز زندگی را آغاز کن !
    امروز مخاطره کن !
    امروز کاری کن !
    نگذار که به آرامی بمیری !
    پابلو نرودا
  2. #2
    2008/12/01
    24
    0

    پاسخ : خطا در کدویژن

    خطای اول میگه که متغیری که تعریف کردید باید اول بلاک تعریف کنید یعنی بعد از }
    و خطای دوم میگه که متغیری که دارید به عنوان پارامتر ارسال میکنید از نوع int هست در صورتی که باید unsigned char باشه
    اینطوری بنویسید ( هر چند احتمال خطا درش وجود داره )
    f((unsigned char ) a,b);a
  3. #3
    2009/03/09
    266
    8

    پاسخ : خطا در کدویژن

    نقل قول نوشته اصلی توسط SomeOne1230
    خطای اول میگه که متغیری که تعریف کردید باید اول بلاک تعریف کنید یعنی بعد از }
    و خطای دوم میگه که متغیری که دارید به عنوان پارامتر ارسال میکنید از نوع int هست در صورتی که باید unsigned char باشه
    اینطوری بنویسید ( هر چند احتمال خطا درش وجود داره )
    f((unsigned char ) a,b);a
    اولی درست بود . انجام دادم و مشکل حل شد ولی دومی رو وقتی unsigned char میزاری باز هم همون خطا رو می ده ! حتی در متن خطا هم هیچ تغییری نمیده ! میشه بیشتر راهنمایی کنید .
    امروز زندگی را آغاز کن !
    امروز مخاطره کن !
    امروز کاری کن !
    نگذار که به آرامی بمیری !
    پابلو نرودا
  4. #4
    2009/03/09
    266
    8

    پاسخ : خطا در کدویژن

    نقل قول نوشته اصلی توسط arnic
    اولی درست بود . انجام دادم و مشکل حل شد ولی دومی رو وقتی unsigned char میزاری باز هم همون خطا رو می ده ! حتی در متن خطا هم هیچ تغییری نمیده ! میشه بیشتر راهنمایی کنید .
    امروز زندگی را آغاز کن !
    امروز مخاطره کن !
    امروز کاری کن !
    نگذار که به آرامی بمیری !
    پابلو نرودا
  5. #5
    2008/12/01
    24
    0

    پاسخ : خطا در کدویژن

    اگه حدسم درست باشه اشارگر هست
    باید متغیرتون رو به unsigned char تغییر بدید و یه علامت & قبلش بزاری
  6. #6
    2009/03/09
    266
    8

    پاسخ : خطا در کدویژن

    نقل قول نوشته اصلی توسط SomeOne1230
    اگه حدسم درست باشه اشارگر هست
    باید متغیرتون رو به unsigned char تغییر بدید و یه علامت & قبلش بزاری
    من کاری که دارم می کنم اینه :
    // show LCD
    sprintf(k,"y= %d m",r);
    lcd_gotoxy(0,1);
    lcd_puts(k);
    من بار ها این کار رو کردم ولی هیچ وقت مشکلی پیش نیومده بود
    امروز زندگی را آغاز کن !
    امروز مخاطره کن !
    امروز کاری کن !
    نگذار که به آرامی بمیری !
    پابلو نرودا
  7. #7
    2008/12/01
    24
    0

    پاسخ : خطا در کدویژن

    char k[16]={0};
    sprintf(&k,"y=%d m",r);
  8. #8
    2012/04/16
    2
    0

    پاسخ : خطا در کدویژن

    سلام من یه برنامه توی کد ویژن نوشتم کامپایل میشه ولی واسه build کردنش خطا میده خطایی که میده اینه:
    Evaluation version code size limit exceeded
    اگه میشه به من بگید مشکل چیه بسیار ممنون میشم چون خیلی واجبه
  9. #9
    2012/02/29
    401
    6

    پاسخ : خطا در کدویژن

    سلام فکر نکنم نیاز به اشاره گر باشه اگر چه اینطوری هم میشه
    اگر برای puts یک متغیر رشته ای بگذارید مشکلتون حل
  10. #10
    2012/05/20
    16
    0

    پاسخ : خطا در کدویژن

    یکی به داده منه بیچاره برسه
    نو کدویژن برنامه نوشتم همش ایراد میگیره
    میگهError: E:\mobile\mahdi\Dar bazkon khaneh www.picpars.com\Code\rtc_ds1307.h(160), included from: Dar bazkon khaneh.c: too many arguments in function call

    rtc_get_date(&week,&day,&month,&ye ar); تابعش اینه
    نمیدونم چیکارش کنم

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 20

موضوعات مشابه

  1. کدویژن!!!
    توسط aliali6624 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2015/11/13, 03:04
  2. i2c در کدویژن
    توسط h2vain در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2015/10/19, 01:28
  3. کدویژن
    توسط honestman در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 12
    آخرين نوشته: 2015/09/09, 10:21
  4. کدویژن
    توسط Saeed SJ در انجمن برنامه نویسی و اینترفیس
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2015/05/20, 10:34
  5. خطا در کدویژن
    توسط ben-robot در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2014/08/01, 22:15

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •