نوشته اصلی توسط
آقاجون سلام به دوستان.
توي اين سايت بيشتر شما طرف ccs گرفتيد ولي فکر کنم نرم افزار بيخودي باشه اونم به اين دليل که اسم ريجيستر هارو همونجوري که خودش خواسته تغيير داده . مثلا من 2 ساعت وقت صرف کردم که به ريجيستر adcon0 عدد بده نشد . اسم اين ريجيسترو عوض کرده يا در مورد پورت ها نميشه از #define
به راحتي استفاده کرد . من فکر کنم بهترين نرم افزار mikroc باشه چون c استاندارده مثل کد ويژنه مثل مرد همه ريجيستر هارو ميشناسه .
حالا ميخواستم ببينم درست ميگم يا نه و نظر شما رو هم بدونم . اگه ميشه مستقيم اسم ريجيسترو وارد کنيم يا تعريف #define براي پورت ها کسي ميدونه
بگيد تا ما هم ياد بگيريم.
سلام دوست گرامی
شما با استفاده از دو دستور مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
و مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
می توانید به رجیستر های میکرو و حتی تک تک بیت های هریک از رجیستر ها دسترسی داشته باشید
به راهنمای CCS مراجعه فرمایید
به عنوان مثال برای رجیستر Adcon0 برای میکروکنترلر PIC16f877A که در آدرس 0x1F قرار دارد (صفحع 17 دیتاشیت را مطالعه فرمایید) باید دستور زیر را به کار ببرید :
مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
و از این به بعد می توانید به راحتی به رجیستر مزبور مقدار دهی نمایید . مانند : adcon0=6
برای دسترسی به یک بیت از رجیستر می توانید از دستور مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
استفاده نمایید . به عنوان مثال برای تعریف بیت شماره 0 این رجیستر به نام ADON داریم :
مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
اگر سوالی داشتید بفرمایید