ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
  1. #1
    2012/01/19
    اصفهان
    75
    1

    آدرس دهی مستقيم به رجيستر ها در CCS

    سلام به دوستان.
    توي اين سايت بيشتر شما طرف ccs گرفتيد ولي فکر کنم نرم افزار بيخودي باشه اونم به اين دليل که اسم ريجيستر هارو همونجوري که خودش خواسته تغيير داده . مثلا من 2 ساعت وقت صرف کردم که به ريجيستر adcon0 عدد بده نشد . اسم اين ريجيسترو عوض کرده يا در مورد پورت ها نميشه از #define
    به راحتي استفاده کرد . من فکر کنم بهترين نرم افزار mikroc باشه چون c استاندارده مثل کد ويژنه مثل مرد همه ريجيستر هارو ميشناسه .
    حالا ميخواستم ببينم درست ميگم يا نه و نظر شما رو هم بدونم . اگه ميشه مستقيم اسم ريجيسترو وارد کنيم يا تعريف #define براي پورت ها کسي ميدونه
    بگيد تا ما هم ياد بگيريم.
    {خلاف قوانین - حذف شد}
  2. #2
    2011/07/20
    46
    0

    پاسخ : آدرس دهي مستغيم به ريجيستر ها در ccs

    نقل قول نوشته اصلی توسط آقاجون
    سلام به دوستان.
    توي اين سايت بيشتر شما طرف ccs گرفتيد ولي فکر کنم نرم افزار بيخودي باشه اونم به اين دليل که اسم ريجيستر هارو همونجوري که خودش خواسته تغيير داده . مثلا من 2 ساعت وقت صرف کردم که به ريجيستر adcon0 عدد بده نشد . اسم اين ريجيسترو عوض کرده يا در مورد پورت ها نميشه از #define
    به راحتي استفاده کرد . من فکر کنم بهترين نرم افزار mikroc باشه چون c استاندارده مثل کد ويژنه مثل مرد همه ريجيستر هارو ميشناسه .
    حالا ميخواستم ببينم درست ميگم يا نه و نظر شما رو هم بدونم . اگه ميشه مستقيم اسم ريجيسترو وارد کنيم يا تعريف #define براي پورت ها کسي ميدونه
    بگيد تا ما هم ياد بگيريم.
    سلام. اولاً فکر میکنم حق با شماست که میگید بیشتر با CCS کار میکنند. و ثانیاً باز هم باهاتون موافقم که CCS کامپایلر بیخودیه. این کامپایلر واقعاً افتضاحه . در حالی به عنوان یک کامپایلر C مطرح شده که هیچ کدوم از استانداردهای زبان C توش رعایت نشده. و کار با رجیسترها توش یهکم مشکله. به هرحال برای کار مستقیم با رجیسترها فکر میکنم باید از دوتابع من درآوردی این کامپایلر استفاده کنید:

    set_timer0(0);
    x=get_timer0();
    تابع اولی به تایمر0 عدد دلخواه (در اینجا 0) میده و با تابع دومی رجیستر رو میخونیم. برای کار با همه رجیستر ها باید به این ورت عمل کنید. البته من خودم با این کامپایلر زیاد کار نکردم و مطمئن نیستم این راه مقداردهی ، درست باشه.
  3. #3
    2010/09/04
    شهريار/انديشه
    222
    2

    پاسخ : آدرس دهي مستغيم به ريجيستر ها در ccs

    سلام دوستان
    من هم با CCS اين مشکلات رو داشتم
    ميتونيد از MPLAB C18 يا Hi-Tech PICC استفاده کنيد
    هردو از زبان C استاندارد پشتيباني ميکنند و مورد تأييد Micrichip هستند
    موفق باشيد
    شما زندگي مي کنيد من بازي ميکنم، زندگي شما را; زندگي بازي خدا و يک عروسکِ گِلي ست
  4. #4
    2008/05/31
    سمنان
    729
    20

    پاسخ : آدرس دهی مستقيم به رجيستر ها در ccs

    نقل قول نوشته اصلی توسط آقاجون
    سلام به دوستان.
    توي اين سايت بيشتر شما طرف ccs گرفتيد ولي فکر کنم نرم افزار بيخودي باشه اونم به اين دليل که اسم ريجيستر هارو همونجوري که خودش خواسته تغيير داده . مثلا من 2 ساعت وقت صرف کردم که به ريجيستر adcon0 عدد بده نشد . اسم اين ريجيسترو عوض کرده يا در مورد پورت ها نميشه از #define
    به راحتي استفاده کرد . من فکر کنم بهترين نرم افزار mikroc باشه چون c استاندارده مثل کد ويژنه مثل مرد همه ريجيستر هارو ميشناسه .
    حالا ميخواستم ببينم درست ميگم يا نه و نظر شما رو هم بدونم . اگه ميشه مستقيم اسم ريجيسترو وارد کنيم يا تعريف #define براي پورت ها کسي ميدونه
    بگيد تا ما هم ياد بگيريم.
    سلام دوست گرامی
    شما با استفاده از دو دستور

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    و

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    می توانید به رجیستر های میکرو و حتی تک تک بیت های هریک از رجیستر ها دسترسی داشته باشید
    به راهنمای CCS مراجعه فرمایید
    به عنوان مثال برای رجیستر Adcon0 برای میکروکنترلر PIC16f877A که در آدرس 0x1F قرار دارد (صفحع 17 دیتاشیت را مطالعه فرمایید) باید دستور زیر را به کار ببرید :

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    adcon0=0x1F
    و از این به بعد می توانید به راحتی به رجیستر مزبور مقدار دهی نمایید . مانند : adcon0=6
    برای دسترسی به یک بیت از رجیستر می توانید از دستور

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    استفاده نمایید . به عنوان مثال برای تعریف بیت شماره 0 این رجیستر به نام ADON داریم :

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    ADON=0x1F.0
    اگر سوالی داشتید بفرمایید
    ویرایش توسط شاهرخ مستقیمی : 2016/08/20 در ساعت 09:44
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2015/12/27, 15:40
  2. اشاره گر به ادرس رجيستر
    توسط sejil در انجمن C , C++ , C#
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2014/11/17, 22:47
  3. دانلود مستقيم مجله servo ( لينک مستقيم )
    توسط only_cristiano در انجمن مجلات تخصصی
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2013/06/28, 16:49
  4. رجيستر ADC
    توسط MA90 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2013/01/02, 10:46
  5. شيفت رجيستر
    توسط eca.samani در انجمن مدار هاي ديجيتال
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2012/06/06, 00:14

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •