ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
  1. #1
    2008/02/19
    2,295
    53

    ارسال یک رشته ی فارسی به پورت سریال در سی شارپ!

    سلام

    میخوام یک رشته فارسی رو به پورت سریال ارسال کنم!

    وقتی با استفاده از دستور Write یا WriteLine این کار رو انجام میدم اونطرف داخل میکرو همش کارکتر '?' رو دریافت میکنم! دوستان میدونند علتش چیه؟!

    ممنون از کمکتون
  2. #2
    2007/03/23
    زاهدان
    497
    28

    پاسخ : ارسال يک رشته ي فارسي به پورت سريال در سي شارپ!

    سلام
    دوست عزيز
    به نظر من نميتونيد فارسي را از پورت ارسال کنيد به ميکرو
    چون اصلا فونت فارسي را پشتيباني نميکنه
    هر گاه خداوند تو را به لبه پرتگاه هدايت کرد به خدا اطمينان کن،يا تو را از پشت خواهد گرفت يا به تو پرواز کردن خواهد آموخت.
  3. #3
    2008/02/19
    2,295
    53

    پاسخ : ارسال یک رشته ی فارسی به پورت سریال در سی شارپ!

    سلام

    کی پشتیبانی نمیکنه؟میکرو یا سی شارپ؟

    من کاری به فارسی بودنش ندارم! کد اسکیش رو ارسال کنه بقیش پیشکش!
  4. #4
    2010/05/01
    اصفهان
    378
    7

    پاسخ : ارسال يک رشته ي فارسي به پورت سريال در سي شارپ!

    مشكل بافر نداري ؟
    باد ريت يكسانه ؟
    كريستال ميكروت را چند انتخاب كردي؟

    يكدور با Hyper terminal تست بگير

    اضافه :
    كاراكترهاي فارسي يونيكد هستند يعتي دوبايتي هستند به اين نكته توجه داشته باش
    با حروف انگليسي مشكلي نداري؟
    آن دم که مرا مي زده بر خاک سپاريد زير کفنم خمره اي از باده گذاريد
    تا در سفر دوزخ از اين باده بنوشم
    آنلحظه که با دوزخيان کنم ملاقات يک خمره شراب ارغوان برم به سوغات
    هرقدر که در خاک ننوشيدم از اين باده صافي ، بنشينم و با دوزخيان کنم تلافي
  5. #5
    2008/02/19
    2,295
    53

    پاسخ : ارسال یک رشته ی فارسی به پورت سریال در سی شارپ!

    دوباره سلام

    متاسفانه همین مشکل رو وقتی با هایپر ترمینال کدویژن ارسال میکنم مشکلی نداره!

    فقط با همون برنامه که نوشتم مشکل درست میکنه!

    بودریت هر دوتاشون هم 9600 هست.کریستال میکرو هم 8 مگ.
  6. #6
    2008/02/19
    2,295
    53

    پاسخ : ارسال یک رشته ی فارسی به پورت سریال در سی شارپ!

    همین سه خط درست جواب نمیده!!!

    serialPort1.Open();

    serialPort1.Write("مهدی "

    serialPort1.Close();
  7. #7
    2008/02/19
    2,295
    53

    پاسخ : ارسال یک رشته ی فارسی به پورت سریال در سی شارپ!

    دوباره سلام

    جوکر جان این جواب داد!

    serialPort1.Write(new byte[] { 0xC7, 0xC8, 0xC9 }, 0, 3);

    :-?

    یعنی چرا؟!!!

    بی خیالش! چطور کد اسکی یک کد رو بدست میارند؟مجبورا یکی یکی کد های اسکی رو در میارم و ارسال میکنم.میشه دیگه؟
  8. #8
    2010/05/01
    اصفهان
    378
    7

    پاسخ : ارسال يک رشته ي فارسي به پورت سريال در سي شارپ!

    آره ديگه بشين يه فايل تكست شامل تمام حروف فارسي درست كن
    بعد با يك برنامه مثل hex viewer كدها را دستي استخراج كن كه داشته باشي ، بعد هم موقع ارسال ، با يك فانكشن اول بيا مقادير را بدست بيار و جايگزين كن و ارسال كن
    البته آماده اش هم احتمالا هست ولي بنويسي شايد زودتر به نتيجه برسي تا بخواي سرچش كني چون نميدونم بگم دنبال چه لغت كليدي بايد در اين مورد گشت
    آن دم که مرا مي زده بر خاک سپاريد زير کفنم خمره اي از باده گذاريد
    تا در سفر دوزخ از اين باده بنوشم
    آنلحظه که با دوزخيان کنم ملاقات يک خمره شراب ارغوان برم به سوغات
    هرقدر که در خاک ننوشيدم از اين باده صافي ، بنشينم و با دوزخيان کنم تلافي
  9. #9
    2007/03/23
    زاهدان
    497
    28

    پاسخ : ارسال يک رشته ي فارسي به پورت سريال در سي شارپ!

    نقل قول نوشته اصلی توسط حامِد مٌهري
    دوباره سلام

    متاسفانه همين مشکل رو وقتي با هايپر ترمينال کدويژن ارسال ميکنم مشکلي نداره!

    فقط با همون برنامه که نوشتم مشکل درست ميکنه!

    بودريت هر دوتاشون هم 9600 هست.کريستال ميکرو هم 8 مگ.
    سلام دوست عزيز
    من منظورم اين بود که ميکرو فارسي را نميتونه فارسي قبول کنه
    تا جايي که من کار کردم نميشه
    بعد بهتر هست از کريستال 11.59200استفاده کن
    درصد خطا صفر ميشه
    هر گاه خداوند تو را به لبه پرتگاه هدايت کرد به خدا اطمينان کن،يا تو را از پشت خواهد گرفت يا به تو پرواز کردن خواهد آموخت.
  10. #10
    2008/02/19
    2,295
    53

    پاسخ : ارسال يک رشته ي فارسي به پورت سريال در سي شارپ!

    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsanarn
    سلام دوست عزيز
    من منظورم اين بود که ميکرو فارسي را نميتونه فارسي قبول کنه
    تا جايي که من کار کردم نميشه
    بعد بهتر هست از کريستال 11.59200استفاده کن
    درصد خطا صفر ميشه
    :-?

    میدونستم که نمیتونه فارسی بگیره!

    مشکلم حل شد.اگه پست های بالا رو بخونید متوجه میشید.

    موفق باشید
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

موضوعات مشابه

  1. کمک در ارسال رشته با پورت سریال (بیسیک)
    توسط galaxyking در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2017/11/12, 09:53
  2. پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2017/11/12, 09:38
  3. ارسال کاراکتر فارسی از طریق پورت سریال
    توسط Ahp_online در انجمن برنامه نویسی و اینترفیس
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2017/07/18, 12:43
  4. ارسال رشته برروی پورت سریال
    توسط masror_d در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2015/05/30, 00:10
  5. ارسال در پورت سریال "فارسی"
    توسط ben-robot در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2014/12/05, 22:24

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •