ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 17

موضوع: add form در C#.net

  1. #1
    2010/06/10
    583
    56

    add form در C#.net

    با سلام
    من C#.net 20101 کار میکنم مشکلی که دارم اینکه یه برنامه میسازم بعد یه form دیگه بهش اضافه میکنم یعنی جمعا 2 تا form میشه. یه form1 و یه form2 حالا میخوام از طریق form1 اطلاعاتی رو از form2 بگیرم اما نمیدونم چجوری
    مثلا در form2 یه text box هست مه یه چیزی توش مینویسیم یهد رو form1 یه button هست که میخوام با کلیکش مطلب textbox که تو form 2 بود رو messege box کنه اما میگه نمیتونه دسترسی داشته باشه.....
    منم برنامهام خیلین نمیتونم تو یه form جا بدم هم نمیشه . هم کثیف کاریه :cry2: :cry2:ممنون میشم راهنمایی کنید
    اشکهايي که پس از هر شکست ميريزيم همان عرقيست که براي پيروزي نريخته ايم.
    هيتلر
  2. #2
    2011/05/25
    10
    0

    پاسخ : add form در C#.net

    ساده ترین کار اینه که تکست باکست رو static تعریف کنی.
    توی سولوشن اکسپلورر، زیر فرمی که تکست باکس توشه، یه فایل دیگه هست که همنام فرمته به اضاف کلمه design.
    رو اون دابل کلیک کن بعدش با سرچ کردن تکست باکست رو پیدا کن و توی خطی که تعریف شده public static بنویس.
    بعدش با نوشتن form2.textbox1 بهش دسترسی داری.

    این یه راه حل سادس ولی از نظر برنامه نویسی اصولی نیست!
  3. #3
    2011/05/25
    10
    0

    پاسخ : add form در C#.net

    راستی، ورژن 20101 رو از کجا گیر آوردی؟ :mrgreen:
  4. #4
    2007/12/09
    تهران
    1,626
    18

    پاسخ : add form در C#.net

    یه رشته ی public تعریف کنید و اون رو توی event مربوط به text box text changed مقدار بدید.
    [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]
  5. #5
    2010/06/10
    583
    56

    پاسخ : add form در C#.net

    نقل قول نوشته اصلی توسط sobhan1990
    راستی، ورژن 20101 رو از کجا گیر آوردی؟ :mrgreen:
    سلام .. 2010 رو خریدم :mrgreen:
    اقا این حرکت form2.textbox رو زدم جواب نداد الان ارورش یاذم نیست اما جواب نمیداد
    این روش public رو انجام ندادم میشه یه توضیح مختصر بدید :cry2:

    اشکهايي که پس از هر شکست ميريزيم همان عرقيست که براي پيروزي نريخته ايم.
    هيتلر
  6. #6
    2010/06/10
    583
    56

    پاسخ : add form در C#.net

    نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed Saeb
    سلام .. 2010 رو خریدم :mrgreen:
    اقا این حرکت form2.textbox رو زدم جواب نداد الان ارورش یاذم نیست اما جواب نمیداد
    این روش public رو انجام ندادم میشه یه توضیح مختصر بدید :cry2:
    راستی یه سوال من با متد serialport کار کردم اما الان تو کف اینم که یه ارایه رو بتونم بفرستم و بگیرم اما تو این موضوع مشکل دارم اگه مثالی چیزی داشتین بدین میترکم از خوشحالی :wow: :wow: :mrgreen:
    اشکهايي که پس از هر شکست ميريزيم همان عرقيست که براي پيروزي نريخته ايم.
    هيتلر
  7. #7
    2007/12/09
    تهران
    1,626
    18

    پاسخ : add form در C#.net

    نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed Saeb
    راستی یه سوال من با متد serialport کار کردم اما الان تو کف اینم که یه ارایه رو بتونم بفرستم و بگیرم اما تو این موضوع مشکل دارم اگه مثالی چیزی داشتین بدین میترکم از خوشحالی :wow: :wow: :mrgreen:
    این مقاله رو آقای محمد حسینی زحمتش رو کشیدند:

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    در مورد اون یکی مشکل.یه رشته تعریف کنید که از هردو فرم قابل دستررسی باشه.تو تابع تغییر تکست باکس اون رو مقدار بدید و تو اون یکی فرم بخونید. فکر کنم بشه اینجوری.
    [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]
  8. #8
    2010/06/10
    583
    56

    پاسخ : add form در C#.net

    نقل قول نوشته اصلی توسط shahinbahari
    این مقاله رو آقای محمد حسینی زحمتش رو کشیدند:

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    در مورد اون یکی مشکل.یه رشته تعریف کنید که از هردو فرم قابل دستررسی باشه.تو تابع تغییر تکست باکس اون رو مقدار بدید و تو اون یکی فرم بخونید. فکر کنم بشه اینجوری.
    ممنون پورت سریال رو میدونم اما بازم ممنون از لینک بیشتر رو usb و ethernet کار داشتم ... اگه کتاب باشه خیلی بهتره ... متاسفانه اینجا visual stdio ندارم .. مسافرتم :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:اما برم خونه یه چک میکنم متدتونو
    اشکهايي که پس از هر شکست ميريزيم همان عرقيست که براي پيروزي نريخته ايم.
    هيتلر
  9. #9
    2010/06/10
    583
    56

    پاسخ : add form در C#.net

    نقل قول نوشته اصلی توسط sobhan1990
    ساده ترین کار اینه که تکست باکست رو static تعریف کنی.
    توی سولوشن اکسپلورر، زیر فرمی که تکست باکس توشه، یه فایل دیگه هست که همنام فرمته به اضاف کلمه design.
    رو اون دابل کلیک کن بعدش با سرچ کردن تکست باکست رو پیدا کن و توی خطی که تعریف شده public static بنویس.
    بعدش با نوشتن form2.textbox1 بهش دسترسی داری.

    این یه راه حل سادس ولی از نظر برنامه نویسی اصولی نیست!
    سلام سبحان جان ... عذر میخوام من این کارو کردم اما error میده نمیدونم کودوم خط رو پاک کنم بعد با public static جای گزین کنم
    اشکهايي که پس از هر شکست ميريزيم همان عرقيست که براي پيروزي نريخته ايم.
    هيتلر
  10. #10
    2010/06/10
    583
    56

    پاسخ : add form در C#.net

    لعنت به این میکرو سافت اصلا چرا مثل همون vb نذاشت باشه
    اشکهايي که پس از هر شکست ميريزيم همان عرقيست که براي پيروزي نريخته ايم.
    هيتلر
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 17

موضوعات مشابه

  1. شبیه سازی wave form
    توسط kevinas در انجمن PLD , SPLD , GAL , CPLD , FPGA
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2015/04/22, 15:27
  2. کار با wave form graph و wave form chart
    توسط akbar1167 در انجمن Labview
    پاسخ: 19
    آخرين نوشته: 2012/03/14, 21:02

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •