ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

موضوع: 18f452 + proteus

  1. #1
    2007/11/15
    15
    2

    18f452 + proteus

    سلام من یه پروژه دارم که می خوام تو proteus شبیه سازی کنم. برنامه توی c18 نوشته شده و من کلاک میکرو در پروتوس رو 40M گذاشتم توی کد برنامه:
    #pragma config OSC = HSPLL
    اما تایمر ها درست جواب نمی دهند و زمان ها رو چرند میده مثلا واسه تایمر 1 من گذاشتم :
    کد:
    void timer1_init(void){
      T1CON=(1<<4);
      TMR1H = 60;       
      TMR1L = 176;
      PIE1bits.TMR1IE=1;
      IPR1bits.TMR1IP=1;  //Timer1 overflow has high priority interrupt
      T1CONbits.TMR1ON=1;
    
    
    }
    که مثلا 10ms یه اینتراپت بده اما تو پروتوس هر 2.5ms اینتراپت میده
    یه مشکل دیگه هم توی تایمر 0 هست که قراره یه فرکانس رو از ورودی بخونه من تنظیمات رو اینجور انجام دادم :
    کد:
    void timer0_init(void)
    {
      /*
       Timer 0 in 16 bit mode with external clock ps:1/2
       */
         TMR0H = 0;          //clear timer
     TMR0L = 0;          //clear timer
     
    INTCONbits.TMR0IE=1;
    INTCON2bits.TMR0IP=0;
    }
    اما توی شبیه ساز هیچ موقع TMR0H تغییر نمی کنه
    لطفا راهنمایی کنید
  2. #2
    2007/11/15
    15
    2

    پاسخ : 18f452 + proteus

    جواب اینه که :
    توی شبیه ساز فرکانس میکرو رو باید 10 بزاری چون 40/4=10
    و واسه خوندن هم باید اول رجیستر پایین رو خوند تا رجیتر بالا کپی شه سر جاش
  3. #3
    2011/08/03
    193
    50

    پاسخ : 18f452 + proteus

    با سلام

    اقا من خيلي با pic کار نکردم ولي فکر کنم بايد کلاک رو 10mhz بزاري چون با pll ميشه 40mhz بعد نرم افزار proteus فکر ميکنم تايماش دقيق نيست

    دوستان اگر اشتباه گفتم لطف کنيد بگيد

    مرسي
    عامل کليدي تمام موفقيتها " عمل کردن" است
نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

موضوعات مشابه

  1. مشکل با 18F452
    توسط avr66 در انجمن میکروکنترلرهای PIC
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2014/10/14, 19:46
  2. مشکل با 18F452
    توسط mohammadttl در انجمن میکروکنترلرهای PIC
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2012/06/16, 22:12
  3. کار نکردن برنامه لود شده روی 18f452
    توسط baby_1 در انجمن میکروکنترلرهای PIC
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2010/10/09, 01:27
  4. A/D 18f452
    توسط isv10 در انجمن میکروکنترلرهای PIC
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2010/08/25, 15:53
  5. MikroC pro and 18f452 Problem
    توسط kapouchima در انجمن میکروکنترلرهای PIC
    پاسخ: 16
    آخرين نوشته: 2009/12/09, 10:09

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •