ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 3 از 5 نخست 12345 آخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 41
  1. #21
    2012/02/22
    52
    0

    پاسخ : ساعت و دما با سون سگمنت با باتري بك پ

    ممنونم
    مرسي
    دارم روش كار ميكنم با ال سي دي راش بيندازم؟

    فايلي كه من دوست دارم روش كار كنم
    رمز : mobah
    http://www.4shared.com/zip/Cx2df54-/Bahman_Time-ds1307.html
    ال سي دي خوبه ولي من سون سگمنت ميخوام؟
    پايه 23 از پورت C خاليه شايد بشه ازش استفاده كرد
    يه نگاه بينداز

  2. #22
    2011/08/23
    دامغان
    621
    12

    پاسخ : ساعت و دما با سون سگمنت با باتري بك پ

    اره نگا کردم
    خوبه
  3. #23
    2012/02/22
    52
    0

    پاسخ : ساعت و دما با سون سگمنت با باتري بك پ

    كاري كه گفتي انجام دادم
    دما رو 13 نمايش مديه....ال ام رو 25.0 هست
    -------------
    براي نمايش درست چكار كنم؟
    براي نمايش در سون سگمنت چكار كنم؟
  4. #24
    2011/08/23
    دامغان
    621
    12

    پاسخ : ساعت و دما با سون سگمنت با باتري بك پ

    خب خدا رو شکر
    خسته نباشي داداش :applause: :applause:
    هنوز کاراي زيادي مونده
    خب اين عدد مسلما غير واقعي هست
    شما بيا 13 رو در1.923 ضرب کن تا عدد 25 رو در خروجي ببيني
    حالا دما رو زياد و کم کن ببين که آيا همواره عدد درست رو نشون مي ده يا ته
    اگه درست بود مرحله اول تمومه
    مرحله دوم
    adc ميکرو کلا با سنسور lm35 مشکل داره
    از اين رو به خاطر (نويز و اينجور مسائل ) دائما عدد تغيير مي کنه
    مثلا اعدادي رو که اين سنسور در يه اتاق با دماي 25 درجه نشون مي ده روي ال سي دي رو اينجا برات مي نويسم
    25 24 28 24 28 25 23 28 27 27 25 25 23 24 25
    خب ما 15 عدد رو از adc خونديم و روي ال سي دي نمايش داديم
    يعني اعداد بالا به سرعت روي ال سي دي نمايش داده مي شه
    و چون خيلي متفاوته باعث نارضايتي کاربر مي شه
    به ابن پديده اصتلاحا لرزش مي گن
    خب براي رفع اين مشکل مي آيم 15 دفعه نمونه برداري مون رو با هم جمع مي کنيم
    اونوقت عدد بدست اومده رو تقسيم بر 15 مي کنيم (ميانگين مي گيريم)
    مثلا در مثال بالا ميانگين اعداد25.5 هست که فقط نيم درجه با دماي اتاق فاصله دارد و اين قابل قبول هست
    از طرفي چو عمل 15 دفعه نمونه برداري در زمان زيادي صورت مي گيره (حدود 5 ثانيه ) اين عدد هر 5 ثانيه عوض مي شه
    که باعث مي شه تغييرات خيلي زياد نباشه و عمل دماسنجي بسيار زيبا انجام بشه
    مرحله سوم
    سون سگمنت
    خب شما که اون تاريخ رو روي سون سگمنت نمايش دادي (تو پروتئوس ) اينم مثل همون هست
    فقط مواظب باش وقتي يه ميانگين گرفتي تازماني که ميانگين بعدي رو محاسبه مي کني عدد قبلي رو پاک نکني
    اينجوري هر عدد 5 ثانيه نمايش داده مي شه
  5. #25
    2012/02/22
    52
    0

    پاسخ : ساعت و دما با سون سگمنت با باتري بك پ

    اميدوارم تعطيلات بهتون خوش گذشته باشه. :wow:
    ازاين كه دير امدم ببخشيد.
    زماني كه دما رو كم يا زياد ميكنم دما به نسبت رو ال سي دي تغيير ميكنه و لي
    شما بيا 13 رو در1.923 ضرب کن تا عدد 25 رو در خروجي ببيني
    اين ضريب رو چطوري اعمال كنم

    اين موضوع كه حل بشه يه مسئله هم ميمونه اونم اينه كه من يك پورت بيشتر خالي ندارم اونم pc0/adc0 هستش؟

    از اينكه با حوصله بهم ياد ميدي ممنونتم.
  6. #26
    2011/08/23
    دامغان
    621
    12

    پاسخ : ساعت و دما با سون سگمنت با باتري بك پ

    اميدوارم تعطيلات بهتون خوش گذشته باشه
    ممنون
    من هم همين آرزو رو دارم
    اين ضريب رو چطوري اعمال كنم
    A = Getadc(3)
    B = Getadc(4)
    C = A - B
    C = C / 4
    خب تا اينجاي برنامه که معلومه
    ما اومديم دو عدد رو خونديم و داخل c ريختيم
    خب مي دونيم که c عددي است که نمايش داده مي شه
    پس بايد c رو ضرب در 1.923 کنيم
    پس برنامه رو به اين صورت مي نويسيم که

    A = Getadc(3)
    B = Getadc(4)
    C = A - B
    C = C / 4
    c=c*1.923
    و بعد هم که c رو نمايش مي ديم
    در ضمن براي ميانگين گيري هم اگر مشکلي داري بگو
    اين موضوع كه حل بشه يه مسئله هم ميمونه اونم اينه كه من يك پورت بيشتر خالي ندارم اونم pc0/adc0 هستش؟
    خب خيلي بد شد
    چون در مورد زبان c اگر شما از adc استفاده کني کل portc رو از دست مي دي و از هيچ پايه ايش نمي توني به عنوان i/o استفاده کني
    در مورد بسکام نمي دونم
    خب اگه بشه خيلي عالي مي شه
    اونطوري که در پروتئوس معلومه فک کنم بشه
    ولي بايد مدارت رو به صورت زير تغيير بدي
    شما بايد

    از اون قسمتي که علامت + داره به اون پرتت وصل کني و عدد adc رو بخوني
    ولي برنامه به شکل زير تغيير مي کنه


    A = Getadc(0)
    a=a*x
    اين x عدد نا معلومي هست که بايد به دستش بياريم
    براي اين کار برو و با اين روش ببين آيس چه عددي رو نشون مي ده
    تا بعدا به x يه مقدار بديم (مثل همون 1.923 ) تا عدد صحيح رو نشون بده
    ولي يادت باشه تو برنامه اون خط رو ننويسي ها
    a=a*x
    اون رو بعدا بايد بنويسي

  7. #27
    2012/02/22
    52
    0

    پاسخ : ساعت و دما با سون سگمنت با باتري بك پ

    مرسي اين قسمتش راه افتاد درسته باكمي تغييرات عددي ميشه به عدد درست دست پيدا كرد.
    کد:
    $regfile = "m16def.dat"
    $crystal = 1000000
    '*******************************************************************************
    Config Lcdpin = Pin , Db4 = Portc.3 , Db5 = Portc.2 , Db6 = Portc.1_
       , Db7 = Portc.0 , E = Portc.4 , Rs = Portc.5
    Config Lcd = 16 * 2
    '*******************************************************************************
    Config Adc = Single , Prescaler = Auto
    '*******************************************************************************
    Dim A As Word
    Dim B As Word
    Dim C As Single
    Dim D As Byte
    
    D = 1
    Start Adc
    
    Cursor Off
    Cls
    
    
    Do
    
    A = Getadc(3)
    B = Getadc(4)
    C = A - B
    C = C / 4
    C = C * 1.961
    Locate 1 , 1
    Lcd "temp =" ; C ; Chr(0) ; "c  "
    Locate 1 , 16
    Lcd Chr(d)
    Waitms 500
    Incr D
    If D > 6 Then D = 1
    Print "temp: " ; C
    
    Loop
    
    End
    از اون قسمتي که علامت + داره به اون پرتت وصل کني و عدد adc رو بخوني
    ولي برنامه به شکل زير تغيير مي کنه


    A = Getadc(0)
    a=a*x
    اين x عدد نا معلومي هست که بايد به دستش بياريم
    براي اين کار برو و با اين روش ببين آيس چه عددي رو نشون مي ده
    تا بعدا به x يه مقدار بديم (مثل همون 1.923 ) تا عدد صحيح رو نشون بده
    ولي يادت باشه تو برنامه اون خط رو ننويسي ها
    a=a*x
    اون رو بعدا بايد بنويسي

    حالا من تغييراتي ابتدايي را وارد كردم و با يك سيم به پايه 40 همان
    ADC0/40
    ولي دما صفره كار نميكنه
    اينم كدشه
    کد:
    $regfile = "m16def.dat"
    $crystal = 1000000
    '*******************************************************************************
    Config Lcdpin = Pin , Db4 = Portc.3 , Db5 = Portc.2 , Db6 = Portc.1_
       , Db7 = Portc.0 , E = Portc.4 , Rs = Portc.5
    Config Lcd = 16 * 2
    '*******************************************************************************
    Config Adc = Single , Prescaler = Auto
    '*******************************************************************************
    Dim A As Word
    Dim B As Word
    Dim C As Single
    Dim D As Byte
    
    D = 1
    Start Adc
    
    Cursor Off
    Cls
    
    
    Do
    
    A = Getadc(0)
    A = A * 1.923
    Locate 1 , 1
    Lcd "temp =" ; C ; Chr(0) ; "c  "
    Locate 1 , 16
    Lcd Chr(d)
    Waitms 500
    Incr D
    If D > 6 Then D = 1
    Print "temp: " ; C
    
    Loop
    
    End
    اين ابتدايه
    A = Getadc(0)
    A = A * 1.923
    فكر كنم درست نيست.
    ميگم اگر به ال ام35 به پايه يك +5 و به پايه سه-5 و پايه دوم به پايه 40 وصل كنيم چه ميشود ساده باشه. مثل تمام شماتيك هايي كه ديديم.
    اينطور بهتر نيست.
  8. #28
    2011/08/23
    دامغان
    621
    12

    پاسخ : ساعت و دما با سون سگمنت با باتري بك پ

    ميگم اگر به ال ام35 به پايه يك +5 و به پايه سه-5 و پايه دوم به پايه 40 وصل كنيم چه ميشود ساده باشه. مثل تمام شماتيك هايي كه ديديم.
    اينطور بهتر نيست.
    اما من بار ها اين روشي رو که داري مي گي امتحان کردم
    نتيجش يه دما سنج پر از خطا و لرزش هست
    اين نقشه اي که مي بيني هم خودم امتحان کردم
    مشکلي نداره
    خوب جواب مي ده
    حتي اگه از + بگيري نبايد مشکلي داشته باشي
    مي گم شايد داري اشتباه مي کني
    من داخل برنامه جديدي که بهت دادم پايه دريافت کنند adc رو پايه اول پرت c گذاشتم
    اما و برنامه قبلي پورت 5 بود
    مطمئن هستي که سيم رو انتقال دادي ؟؟؟؟؟؟
    منظورت از پايه 40 چيه
    حالا من تغييراتي ابتدايي را وارد كردم و با يك سيم به پايه 40 همان
    ADC0/40
    پايه 40 در atm16/8/32 در هيچ کدوم adc نيس
    يه بار ديگه اتصالات رو چک کن
  9. #29
    2012/02/22
    52
    0

    پاسخ : ساعت و دما با سون سگمنت با باتري بك پ

    پايه40 در ATMEGA16
    من الان با سيم + از سنسور به ميكرو وصل كردم ولي كار نميكنه؟

  10. #30
    2011/08/23
    دامغان
    621
    12

    پاسخ : ساعت و دما با سون سگمنت با باتري بك پ

    خيلي بد شد
    نگا کن همون مدار معمولي رو ببند
    راستي يه خواهش
    اگه مي توني فايل library داخل پوشه نرم افزار پروتئوست رو برام بزاري لطف مي کني
    من لايبرري خراب شده
صفحه 3 از 5 نخست 12345 آخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 41

موضوعات مشابه

  1. ساعت rtc با سگمنت
    توسط shahin_w3 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2016/04/10, 00:10
  2. ساعت شش رقمی با سون سگمنت
    توسط hamed danesh در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2015/10/26, 10:47
  3. مدار ساعت با سون سگمنت
    توسط ircaspianhero در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 19
    آخرين نوشته: 2015/08/06, 00:28
  4. استفاده از برق شهر به عنوان باتري ساعت
    توسط hami_hm در انجمن مفاهیم پایه برق و الکترونیک
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2015/01/20, 18:22
  5. ساعت با 7 سگمنت وds 1307
    توسط mahan110 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2009/06/22, 23:45

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •