ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
  1. #1
    2012/03/29
    اصفهان
    120
    0

    دستور if default ؟

    سلام اين يه تيكه از يه برنامس ولي تا اجراش مي كنم ارور ميده كه قسمت زير رو نمي شناسه


    if (m2==1) default zz=50;
    else user end
    به نظر شما مشكل از كجا مي تونه باشه؟

    Rs=.1;Xs=.2;Rr=.06;Xr=.2;Xc=1.2;vv=.7;FF=.4
    N=.9;Freq=.9;
    zz=10;kk=4;inc=.1;
    if (m2==1) default zz=50;
    else user end

    for ii=1:kk;
    vv=vv+inc;
    RLi=1.2;
    for jj=1:zz;
    RLi=RLi+.6;
    RL(jj,ii)=RLi;
    R3=Rs+RL(jj,ii);
    A5=Rr*(Xs/Xc)*(Xs/Xc)+Rs*(Xr/Xc)*(Xr/Xc);
    A4=-vv*(Rr*(Xs/Xc)*(Xs/Xc)+2*Rs*(Xr/Xc)*(Xr/Xc));
    A3=Rr*((Xs/RL(jj,ii))^2+(Rs/Xc)^2-(Xs/Xc))+R3*(Xr/RL(jj,ii))^2+v*v*Rs*(Xr/Xc)^2;
  2. #2
    2007/07/10
    236
    3

    پاسخ : دستور if default

    سلام دوست عزیز
    من کدتونو ران کردم
    در ظاهر همه چی درست بود


  3. #3
    2012/03/29
    اصفهان
    120
    0

    برنامه ي كامل وببين..

    خيلي ممنون كه بهم جواب دادي ولي چرا اروري مبني بر اينكه شما بايد if خود را جايي به پايان برسانيد وعبارت شايد از اينجا شروع ميشه و ... رو ميده الان برنامه كامل رو برات ميفرستم خود ببين
    کد PHP:
    Rs=.1;Xs=.2;Rr=.06;Xr=.2;Xc=1.2;vv=.7;FF=.4;
    N=.9;Freq=.9;
    zz=10;kk=4;inc=.1;
    if (
    m2==1) default zz=50;
     else 
    user end

    for ii=1:kk;
    vv=vv+inc;
    RLi=1.2;
     for 
    jj=1:zz;
      
    RLi=RLi+.6;
      
    RL(jj,ii)=RLi;
    R3=Rs+RL(jj,ii);
    A5=Rr*(Xs/Xc)*(Xs/Xc)+Rs*(Xr/Xc)*(Xr/Xc);
    A4=-vv*(Rr*(Xs/Xc)*(Xs/Xc)+2*Rs*(Xr/Xc)*(Xr/Xc));
    A3=Rr*((Xs/RL(jj,ii))^2+(Rs/Xc)^2-(Xs/Xc))+R3*(Xr/RL(jj,ii))^2+vv*vv*Rs*(Xr/Xc)^2;
    A2=-2*vv*R3*(Xr/RL(jj,ii))^2-vv*Rr*((Rs/Xc)^2+(Xs/RL(jj,ii))^2-2*(Xs/Xc));
    A1=Rr*(R3/RL(jj,ii))^2+R3*(Rr/RL(jj,ii))^2+vv*vv*R3*(Xr/RL(jj,ii))^2;
    A0=-vv*Rr*(R3/RL(jj,ii))^2;
     
    coeff=[A5 A4 A3 A2 A1 A0];
    R=[roots(coeff)];R=R';
    M(jj,1:5)=[R];M1=M(jj,1);M2=M(jj,2);M3=M(jj,3);M4=M(jj,4);M5=M(jj,5);
    C1=isreal(M1);C2=isreal(M2);C3=isreal(M3);C4=isreal(M4);C5=isreal(M5);
    if 
    C1==1&M1>0&M1<1F(jj,ii)=M1;
    elseif 
    C2==1&M2>0&M2<1F(jj,ii)=M2;
    elseif 
    C3==1&M3>0&M3<1F(jj,ii)=M3;
    elseif 
    C4==1&M4>0&M4<1F(jj,ii)=M4;
    elseif 
    C5==1&M5>0&M5<1F(jj,ii)=M5;
    else           
    F(jj,ii)=1;
    end
    FV
    (jj,ii)=F(jj,ii)-vvZp1(jj,ii)=RL(jj,ii)/F(jj,ii);
    Zp2(jj,ii)=(-Xc*i)/(F(jj,ii)*F(jj,ii));
    Zp(jj,ii)=(Zp1(jj,ii)*Zp2(jj,ii))/(Zp1(jj,ii)+Zp2(jj,ii));
    Zs(jj,ii)=(Rs/F(jj,ii))+(Xs*i);
     
    Zps(jj,ii)=Zp(jj,ii)+Zs(jj,ii);
    Yps(jj,ii)=1/Zps(jj,ii);
     
    Yr(jj,ii)=1/((Rr/FV(jj,ii))+(Xr*i));
    Yps_R(jj,ii)=imag(Yps(jj,ii));
     
    Yr_R(jj,ii)=imag(Yr(jj,ii));
    Ym(jj,ii)=-(Yr_R(jj,ii)+Yps_R(jj,ii));
     
    Xm(jj,ii)=-1/Ym(jj,ii);
     
    end
    end


    اينم پيامي كه ميده:

    ??? Error: File: Untitled.m Line: 4 Column: 1
    At least one END is missing: the statement may begin here
    اين برنامه مربوط ميشه به شبيه سازي يه ژنراتور القايي كه خازن Xc وراكتانس ونسبت سرعت به سرعت سنكرون و نسبت فركانس به فركانس دلخواه، Xm ,F,v توش چهار تا مجهولمون هستند وقتي درستور Iّّf رو برش مي دارم برنامه اجرا ميشه ! حتي يه دونه END هم در آخر برنامه گذاشتم ولي نشد كه نشد! :job: :job:
  4. #4
    2007/07/10
    236
    3

    پاسخ : دستور if default

    دوست من
    واقعیت امر اینه که من از رشته قدرت هیچی سرم نیست
    با این حال
    من بازم رانش کردم و هیچ ایرادی نگرفت
    فقط یه چیزی
    شما توی خط آخر برنامتون
    یه
    END. گذاشتید
    شاید سر همونه ایراد میگره
    نقطه رو بردارید
  5. #5
    2012/03/29
    اصفهان
    120
    0

    پاسخ : دستور if default

    خيلي ممنون از جوابتون
    اين كارهايي كه شما مي گيد رو قبلا كردم
    اصلا خود برنامه تا رانش مي كنم مي گه اون دو تا end آخر برنامه رو بايد بذاري
    الان دوباره تست كردم هيچ فرقي نمي كنه
    ولي اگه دستورif default رو حذف كنم مشكل حله اما من نمي خوام اين كارو بكنم
    بازم متشكر از جوابتون انشالله موفق باشين :job:

    اينام خروجي هاي برنامه توي work spaceزماني كه اين تابع رو حذف مي كنم! باخروجي هاي برنامه خودتون كه ران كردين مقايسه كنيد!!!
    کد PHP:
    A0A1A2A3A4A5C1C2C3C4C5FFFFVFreqMM1M2M3M4M5NRR3RLRLiRrRsXcXmXrXsYmYpsYps_RYrYr_RZpZp1Zp2ZpsZscoeffiiincjjkkvvzz 
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوعات مشابه

  1. دستور FOR
    توسط ROBO JAV در انجمن میکروکنترلرهای PIC
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2015/12/29, 15:27
  2. Default Clock Source
    توسط md3848 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2015/11/13, 00:45
  3. دستور IF
    توسط ALIJAVEDI در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2014/11/23, 08:11
  4. تعداد دستور اسمبلی یک دستور زبان C
    توسط brm3 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/02/09, 16:47
  5. فایرفاکس من default نمیشه
    توسط magician در انجمن نرم افزار
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2008/08/02, 10:16

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •