ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
  1. #1
    2008/06/09
    شيـــراز
    628
    4

    ارور times در مطلب!!

    سلام

    مشکل اينه که برنامه بار اول اجرا ميشه و خروجي داره اما بار دوم که ران ميشه ارور زير رو ميده!

    Error using ==> times

    کسي ميدونه مشکل از چيه؟
    فقر ، شب را " بي غذا " سر كردن نيست ................ فقر ، روز را " بي انديشه" سر كردن است
  2. #2
    2009/10/13
    80
    0

    پاسخ : ارور times در مطلب!!

    سورس برنامه رو یک تیکه اش رو بنویس اینجا. :read:حتما جوابش پیدا میشه.همین جوری که ما علم غیب نداریم که !!!!1 :angry:
    اینجوری که نوشتی من اینتوریفهمیدم که اسم mfile رو گذاشتی times و برنامه دفعه ی دوم که اجرا میشه میگه اسم mfile با توابع پیفرض یکسان هستش.
    چیز دیگه ای هم که به ذهنم اومد اینه که یک حلقه ی داری تو برنامه ات و تو اجرای دوم به مشکل بر می خوره.به هر حال باید برنامه رو بنویسی اینجا تا ببینیم چی هستش!!!!!!!!1

  3. #3
    2008/06/09
    شيـــراز
    628
    4

    پاسخ : ارور times در مطلب!!

    ببينيد اتفاقي که افتاده ربطي به سورس برنامه نداره!

    اخر برنامه يه ماتريس بدست مياد و شکل سه بعدي رسم ميکنم.اگر شکل سه بعدي رو بخوام رسم کنم اين اتفاق مي افته و فقط يک بار اتفاق مي افته و براي بار دوم برنامه ديگه اجرا نميشه اما اگر بخش plot رو حذف کنم هيچ مشکلي وجود نداره!

    در واقع اين دو تا خط رو که به برنامه اضافه ميکنم همچين مشکلي به وجود مياد...

    [x,y]=meshgrid(-100:10:100 ,-100:10:100);
    plot3(x,y,p)
    فقر ، شب را " بي غذا " سر كردن نيست ................ فقر ، روز را " بي انديشه" سر كردن است
  4. #4
    2009/10/13
    80
    0

    پاسخ : ارور times در مطلب!!

    نقل قول نوشته اصلی توسط (فرشته)
    ببينيد اتفاقي که افتاده ربطي به سورس برنامه نداره!

    اخر برنامه يه ماتريس بدست مياد و شکل سه بعدي رسم ميکنم.اگر شکل سه بعدي رو بخوام رسم کنم اين اتفاق مي افته و فقط يک بار اتفاق مي افته و براي بار دوم برنامه ديگه اجرا نميشه اما اگر بخش plot رو حذف کنم هيچ مشکلي وجود نداره!

    در واقع اين دو تا خط رو که به برنامه اضافه ميکنم همچين مشکلي به وجود مياد...

    [x,y]=meshgrid(-100:10:100 ,-100:10:100);
    plot3(x,y,p)
    خوب این طور که به نظر میرسه مشکل از متغییر P هستش. اندازه ی آرایه اش با x , y برابر نیست.
    میتونی تعداد جاهای خالی متغییر p رو با صفر پر کنی تا اندازه ی x بشه.
    از توابع zeros و length(x) استفاده کن.بعدش متغییر ها رو بگذار توی دستور plot.
  5. #5
    2008/06/09
    شيـــراز
    628
    4

    پاسخ : ارور times در مطلب!!

    نقل قول نوشته اصلی توسط پوريا علي نژاد
    خوب اين طور که به نظر ميرسه مشکل از متغيير P هستش. اندازه ي آرايه اش با x , y برابر نيست.
    ميتوني تعداد جاهاي خالي متغيير p رو با صفر پر کني تا اندازه ي x بشه.
    از توابع zeros و length(x) استفاده کن.بعدش متغيير ها رو بگذار توي دستور plot.
    اگر اينطور بود که کلا برنامه همون بار اول هم اجرا نميشد! و نميتونستم خروجي روببينم.

    در صورتي که اينطور نيست چون من بار اول که برنامه رو ران ميکنم خروجي رو ميبينم ولي اگر بخوام بار دوم برنامه رو ران کنم اين ارور رو ميده و بايد يکبار مطلب رو ببندم و مجددا باز کنم تا برنامه اجرا بشه.
    فقر ، شب را " بي غذا " سر كردن نيست ................ فقر ، روز را " بي انديشه" سر كردن است
  6. #6
    2009/10/13
    80
    0

    پاسخ : ارور times در مطلب!!

    نقل قول نوشته اصلی توسط (فرشته)
    اگر اينطور بود که کلا برنامه همون بار اول هم اجرا نميشد! و نميتونستم خروجي روببينم.

    در صورتي که اينطور نيست چون من بار اول که برنامه رو ران ميکنم خروجي رو ميبينم ولي اگر بخوام بار دوم برنامه رو ران کنم اين ارور رو ميده و بايد يکبار مطلب رو ببندم و مجددا باز کنم تا برنامه اجرا بشه.
    خوب الان دیگه فکر کنم حل شد. گفتید که اگر این طوری باشه باید متلب رو ببندید و دوباره باز کنید.این نشون میده که دفعه ی اول که برنامه رو اجرا می کنید متغییر p مقدار و اندازه میگیره.احتمالا در بدنه ی برنامه کدی دارید که اندازه ی P رو تغییر میده که دفعه ی دوم که می خواهید اجرا کنید متغییر p برای بار دوم اندازه اش نسبت به دفعه ی اول تغییر می کنه و این مشکل پیش میآد.
    شما بعد از دستور plot این رو اضافه کن ببین درست میشه؟
    clear p;
    :nerd:
  7. #7
    2008/06/09
    شيـــراز
    628
    4

    پاسخ : ارور times در مطلب!!

    نه متاسفانه با اينم حل نشد...

    فقر ، شب را " بي غذا " سر كردن نيست ................ فقر ، روز را " بي انديشه" سر كردن است
  8. #8
    2009/10/13
    80
    0

    پاسخ : ارور times در مطلب!!

    نقل قول نوشته اصلی توسط (فرشته)
    نه متاسفانه با اينم حل نشد...
    خوب دیگه از این بیشتر نمیشه اینجوری قضاوت کرد.اگر کل کد رو بنویسی یا m-file رو ایمیل کنی میتونم ببینم برنامه چشه.

    pourya_alinezhad@yahoo.com
  9. #9
    2008/06/09
    شيـــراز
    628
    4

    پاسخ : ارور times در مطلب!!

    مرسي....

    ميخواستم کد رو بذارم که حل شد!! البته هنوزم نميدونم چرا اين مطلب اينجوري بازي در مياورد اما مشکل از خودمطلب بود!

    رو يه سيستم ديگه امتحان کردم جواب داد و چندين بار هم زدم و بدون مشکل ران شد.

    مجبورم مطلب رو مجددا نصب کنم.

    مرسي که وقت گذاشتين وجواب دادين.
    فقر ، شب را " بي غذا " سر كردن نيست ................ فقر ، روز را " بي انديشه" سر كردن است
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوعات مشابه

  1. ارور pcb
    توسط ict69 در انجمن نرم افزار Protel
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2016/02/23, 23:37
  2. ارور
    توسط sima.b در انجمن PLD , SPLD , GAL , CPLD , FPGA
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2016/02/07, 17:51
  3. ارور 555
    توسط milad brave در انجمن Proteus
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2015/07/29, 10:26
  4. ارور
    توسط ilion در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2015/02/25, 11:38
  5. ارور
    توسط ilion در انجمن برنامه نویسی و اینترفیس
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2015/02/24, 09:18

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •