ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
  1. #1
    2009/02/18
    تهران
    270
    1

    تعریف متغیر سراسری در C ؟!

    سلام

    من با C داخل میکرو برنامه مینویسم و به تازگی با این زبان آشنا شدم

    یه سوال :

    من چندین تابع برای انجام کاری نوشتم , هرکدام از این توابع رو در یک پیج جدا برای نظم بیشتر قرار میدم , کامپایل میکنم وهیچ مشکلی به وجود نمیاد .

    حالا میخوام یه متغیر تعریف کنم که تو تمامی این پیج ها بتونم اون رو دستکاریش کنم , اما نمیشه , کامپایلر میگه شما متغیری به این اسم تعریف نکردین !

    متغیر رو قبل از main قرار دادم درست نشد .
    باید از extern استفاده کنم ؟!
    چطوری از extern استفاده میکنن ؟ :question:



    نا اميدي يه دروغ بزرگه که آدما به خودشون ميگن
    تلاش يه حقيقت بزرگه که با صبر به ثمر ميرسه
  2. #2
    2011/08/02
    414
    0

    پاسخ : تعریف متغیر سراسری در C ؟!

    نقل قول نوشته اصلی توسط ramezani.t
    سلام

    من با C داخل میکرو برنامه مینویسم و به تازگی با این زبان آشنا شدم

    یه سوال :

    من چندین تابع برای انجام کاری نوشتم , هرکدام از این توابع رو در یک پیج جدا برای نظم بیشتر قرار میدم , کامپایل میکنم وهیچ مشکلی به وجود نمیاد .

    حالا میخوام یه متغیر تعریف کنم که تو تمامی این پیج ها بتونم اون رو دستکاریش کنم , اما نمیشه , کامپایلر میگه شما متغیری به این اسم تعریف نکردین !

    متغیر رو قبل از main قرار دادم درست نشد .
    باید از extern استفاده کنم ؟!
    چطوری از extern استفاده میکنن ؟ :question:
    سلام منظور از پیج نفهمیدم چیه ولی در برنامه نویسی کامپیوتر برای کامپایل جداگانه قبل از مین و قبل از هر تابع متغیر به صورت زیر تعریف میشه مثلا
    extern int a;
    extern حداقل در یک مورد بایستی استفاده بشه برای همه جا اجباری نیست
نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوعات مشابه

  1. تعریف متغیر در external eeprom
    توسط puya_ms در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2014/05/16, 08:52
  2. تعریف متغیر
    توسط electronicart در انجمن C , C++ , C#
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2013/09/13, 18:22
  3. تعریف متغیر ها در codevisin
    توسط elementary در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/09/13, 16:55
  4. مشکل در تعریف متغیر
    توسط sh449 در انجمن Matlab
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2012/06/27, 19:54
  5. تعریف متغیر در KEIL or IAR
    توسط ATI RADEON در انجمن پروسسورهای ARM
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2011/08/04, 03:35

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •