ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 3 123 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 21
  1. #1
    2007/10/08
    تهران
    3
    0

    اينترفيس با إ¾c++ياVisual C++

    سلام دوستان.
    من ميخوام باc++ازطريق پورت سريال و پارالل باميكروارتبات برقرار كنم دستورات c++روبراي استفاده ازاين پورتها نميدونم اگربراتون مقدور كمكم كنيد.
  2. #2
    2005/06/10
    بابل
    1,808
    34

    پاسخ : اينترفيس با إ¾c++ياVisual C++

    سلام
    دستوري كه با پورت ها كار ميكرد در سي ()outp بود كه داخل يه پرانتز وسطش آدرس پورت نوشته مي شد مثلا 0x378آ* يكي از آدرس هاي پورت موازيه .
    در VC++ تا جايي كه ميدونم يه _آ* اولش اضافه شده يعني شده outp_
    موفق باشيد
    شأن انسان در ايمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ*ي جهاد فيآ*سبيلآ*الله.
    هجرت، هجرت از سنگينيآ*هاست و جاذبهآ*هايي كه تو را به خاك ميآ*چسباند.
    چكمهآ*هايت را بپوش، رهآ*توشهآ*ات را بردار و هجرت كن.
  3. #3
    2007/10/08
    تهران
    3
    0

    پاسخ : اينترفيس با إ¾c++ياVisual C++

    آقاي نحوي عزيزسلام:
    ازاينكه به يكي ازدستورات پورت موازي اشاره كرديد سپاسگزارم .آيامثالي درمورد دستور پورت موازي وسري موجود تا بتونم بهتر بفهممش؟
  4. #4
    2006/04/05
    1,569
    51

    پاسخ : اينترفيس با إ¾c++ياVisual C++

    سلام،

    برنامه نویسی پورت سریال با MFC کمی مشکله، در سایت www.codeproject.com جستجو کنید، چند پروژه ی مفید در این زمینه وجود داره.
    There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951
  5. #5
    2005/06/10
    بابل
    1,808
    34

    پاسخ : اينترفيس با إ¾c++ياVisual C++

    نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmad-d
    آقاي نحوي عزيزسلام:
    ازاينكه به يكي ازدستورات پورت موازي اشاره كرديد سپاسگزارم .آيامثالي درمورد دستور پورت موازي وسري موجود تا بتونم بهتر بفهممش؟
    سلام.
    من خودم كار نكردم ولي اين سايتي كه شاكلي جان معرفي كردن همه چيز توش پيدا ميشه.
    موفق باشيد.
    شأن انسان در ايمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ*ي جهاد فيآ*سبيلآ*الله.
    هجرت، هجرت از سنگينيآ*هاست و جاذبهآ*هايي كه تو را به خاك ميآ*چسباند.
    چكمهآ*هايت را بپوش، رهآ*توشهآ*ات را بردار و هجرت كن.
  6. #6
    2007/10/08
    تهران
    3
    0

    پاسخ : اينترفيس با إ¾c++ياVisual C++

    نقل قول نوشته اصلی توسط shockley
    سلام،

    برنامه نویسی پورت سریال با MFC کمی مشکله، در سایت www.codeproject.com جستجو کنید، چند پروژه ی مفید در این زمینه وجود داره.
    به اين سايت سر زدم ولي كمكم نكرد مثل اينكه خيليهاباc++اينترفيس نكردن چون كسي به فرياد نميرسه... :cry2:
  7. #7
    2006/04/05
    1,569
    51

    پاسخ : اينترفيس با إ¾c++ياVisual C++

    به اين سايت سر زدم ولي كمكم نكرد مثل اينكه خيليهاباc++اينترفيس نكردن چون كسي به فرياد نميرسه... :cry2:
    :eek:

    http://www.codeproject.com/system/serial_com.asp
    http://www.codeproject.com/system/chaiyasit_t.asp
    http://www.codeproject.com/internet/serialporttocommunicate.asp
    http://www.codeproject.com/internet/tserial_event.asp
    http://www.codeproject.com/system/simpleserialcomm.asp


    There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951
  8. #8
    2007/11/18
    تهران
    278
    3

    پاسخ : اينترفيس با إ¾c++ياVisual C++

    پورت سریال با vc++ کار کردم ( با MSCOMM32 ) اگر بدردتون می خوره توضیح بدم
    حضرت علي (ع) : خداوند از جاهلان پيمان فراگيرى علم نگرفته ، مگر آنكه قبلا از دنشمندان پيمان تعليم دادن گرفته است .
  9. #9
    2006/12/29
    کرج
    25
    0

    پاسخ : اينترفيس با إ¾c++ياVisual C++

    نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmad-d
    سلام دوستان.
    من ميخوام باc++ازطريق پورت سريال و پارالل باميكروارتبات برقرار كنم دستورات c++روبراي استفاده ازاين پورتها نميدونم اگربراتون مقدور كمكم كنيد.

    سلام.ببین این به دردت میخوره.هم عمل نوشتن وهم خواندن را میتونی با آن انجام بدی.
    http://rapidshare.com/files/79127925/21.exe.htm
    گناه نکردن آسانتر از توبه کردن است.......امام علی(ع)

    هرگز از سا يه ها نترس آنها تنها به تو مي گويند که نوري در نزديکي تو وجود دارد.
  10. #10
    2007/12/15
    تهران
    23
    0

    پاسخ : اينترفيس با إ¾c++ياVisual C++

    سلام!
    برای ارتباط با پورت سریال از طریق VC++ باید یه فایل به اسم پورت (مثلا COM1 ) با دستور CREATEFILE تشکیل بدی. بعد از اون دستگیره ای که براش درست میشه رو ذخیره کنی. از این به بعد هر چی توی فایل بریزی روی پورت می رود!
صفحه 1 از 3 123 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 21

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2015/01/19, 18:03
  2. اينترفيس شبکه
    توسط impluse در انجمن پروسسورهای ARM
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2014/04/04, 23:46
  3. برنامه نويسي اينترفيس
    توسط negin-bahadori در انجمن برنامه نويسي و اينترفيس
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2012/11/26, 06:48
  4. اينترفيس سخت افزاري AX-12
    توسط feri_sharp در انجمن رباتيك و مكاترونيك
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2012/10/24, 19:53
  5. اينترفيس
    توسط negin-bahadori در انجمن برنامه نويسي و اينترفيس
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/07/29, 13:47

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •