ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
  1. #1
    2007/06/14
    194
    1

    ذخیره متغیر در فایل خارجی در C

    درود
    دوستان چجوری میتونم یک متغیر رو مثلا در یک فایا txt ذخیره کنم؟
  2. #2
    2009/10/21
    تهران
    2,501
    205

    پاسخ : ذخیره متغیر در فایل خارجی در C

    متغیرهای داخل برنامه یه جایی توی ram ذخیره شدند. اگه میخوای مقدار اون متغیر رو بصورت دائمی نگه داری (مثلا بعد از خاموش شدن کامپیوتر و روشن شدن دوباره اون مقدار یه متغیر رو از اجرای قبل داشته باشی) این متغیر رو میتونی داخل فایل بنویسی. روش کار هم اینطوریه که یه فایل باز میکنی مثلا با تابع fopen و بعد اون متغیر رو بصورت متنی یا باینری داخل این فایل مینویسی مثلا با تایع fwrite یا putsf . و بعد فایل رو میبندی. هر وقت هم که خواستی از اون متغیر استفاده کنی همین روال بجای fwrite از fread استفاه کن
  3. #3
    2007/06/14
    194
    1

    پاسخ : ذخیره متغیر در فایل خارجی در C

    ممنون از جواب

    این کاریه که میخوام بکنم:
    متغیری که تو یه function هست رو save کنم، این function چند بار call میشه

    برنامه رومثلا اینطوری نوشتم :
    کد:
    #include <stdio.h>
    
    int function(void);
    
    main(){
    
    int i=0;
    int c;
    
    for (i=1;i<5;i++){
    printf("c is : %d\n",i);
    function(); 
    }
    
    return 0;
    }
    
    int function (void){
    static int i=0;
    i++;
    FILE *fp;
    fp=fopen("./test.txt", "a");
    fprintf(fp,"i is : %d\n",i);
    
    
    }
    (متاسفانه نمیدونستم چجوری چپ چین کنم)

    الان من از مد append استفاده کردم، مشکل اینه که ذخیره شدن تو فایل از پایین به بالاست (آخرین متغیر تو اولین خط ذحیره میشه)؛ راهی هست که اولین متغیر تو اولین خط بیاد؟
  4. #4
    2009/10/21
    تهران
    2,501
    205

    پاسخ : ذخیره متغیر در فایل خارجی در C

    خب بنظر میرسه که شما اصلا نیاز نداری که متغیر رو تو فایل ذخیره کنی و فقط میخوای مقدار متغیر در بین چند کال باقی بمونه!! اگه اینطوریه دوراه ÷یشنهاد میکنم:
    1- بهترین روش استفاده از متغیر استاتیک هست. موقع تعریف متغیر داخل تابع از کلمه کلیدی static استفاده کن
    2- از یه متغیر عمومی استفاده کن داخل تابع(این متغیر بالای تمام توابع و حتی قبل از main باید تعریف بشه)
  5. #5
    2007/06/14
    194
    1

    پاسخ : ذخیره متغیر در فایل خارجی در C

    ممنون از جواب دوباره

    این برنامه یک مثال بود
    کاری که میخوام بکنم اینه که مقادیر یک متغیر موجود تو یه برنامه رو در طول اجراش تو یه فابل text ذخیره کنم
    بعدا میخوام تو یه برنامه دیگه از این فایل استفاده کنم...برای همین تا حدودی ترتیبش مهم بود

    سوال دیگه (و مهمتر) واسه خوندن از فایله
    مثلا یه فایل txt داریم به این صورت:
    4
    3
    2
    1

    میخوام این عددها رو تو متغیر بریزم
    مشکل اینه که این عمل خوندن فایل تو یه تابع انجام میشه (فرضا تو یه فایل جداگانه از main)
    اگه بخوام اینطوری بنویسم تو تابع مربوطه
    کد:
    FILE *ifp;
    ifp=fopen("./test.txt", "r");
    fscanf(ifp,"%d",&c[i]);
    با توجه به اینکه تابع چند بار call میشه، فقط اولین متغیر (4) هر دفعه خونده میشه (چیزی مثل append که تو write هست پیدا نکردم)
    پیشنهادی دارین برای این قسمت که چحوری یک کاری بکنم از ادامه فایل بخونه؟
  6. #6
    2009/10/21
    تهران
    2,501
    205

    پاسخ : ذخیره متغیر در فایل خارجی در C

    اشاره گر به فایل ifp تا وقتی که فایلو نبندین(fclose) به موقعیت آخرین جایی از فایل که خوندین اشاره میکنه ، در نتیجه باید اعداد بعدی رو هم بتونید بخونید. همینطور بهتره که موقع خوندن از فایل تکست حواستون به اون اینترهای آخر خط هم باشه.
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوعات مشابه

  1. ذخیره متغیر در DS1307
    توسط em_eca در انجمن مدار هاي ديجيتال
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2015/07/10, 12:59
  2. ذخیره متغیر در حافظه فلش
    توسط mjsh401 در انجمن NXP
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2015/01/28, 15:26
  3. ذخیره متغیر در eeprom
    توسط tarasheh در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/07/31, 10:36
  4. ذخیره کردن مقدار یک متغیر
    توسط رجاء در انجمن برنامه نويسي و اينترفيس
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2009/08/02, 15:34
  5. در بسکام، ذخیره متغیر Integer در متغیر Byte
    توسط shahriar در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2009/02/09, 19:29

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •