ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11
  1. #1
    2007/12/09
    تهران
    1,626
    18

    موتور گرافیکی

    سلام دوستان.
    برای کاری نیاز دارم تا یه محیط گرافیکی ایجاد کنم. برای سادگی کار گفتم از موتور های گرافیکی استفاده کنم.مشکل اینجاست که تجربه ای ندارم و نمیدونم چطور باید استفاده کرد از این موتور ها.
    نمیدونم open GL به کارم میاد یا direct x .به هر حال هرکی در مورد هرکدوم میدونه یه کمکی کنه.
    راستی من با C# کار میکنم.اگر با c++ هم بود اشکال نداره اما ترجیحا C#.
    مرسی از همگی.
    [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]
  2. #2
    2007/12/09
    تهران
    1,626
    18

    پاسخ : موتور گرافیکی

    تا اینجا که خودم فهمیدم directx و direct 3d برای ویندوز هست و بهتره با C++ برای اون کار کنی.اکثر بازی ها رو با این موتور نوشتند.کار باهاش زمان بر هست. open GL و open AL تحت همه سیستم عامل ها یه جوری اجرا میشه حتی اندروید و.... برای این هم ترجیحا میگن با c++ اما برای زبون های دیگه هم هست.
    برای C# خود ماکروسافت XNA رو ارایه داده که ظاهرا خیلی هم قوی هست. UDK هم که یه موتور بازی هست برای C# هست.
    این همه موتور پیدا شده اما دقیقا نمیتونم از بینشون انتخاب کنم.یکی یه کمکی بکنه ببینم کدوم مناسب تر هست. همه این ها قوی هستند و خروجی همشون تصویر خوبی هست اما حتما مزیت خاصی نسبت به هم باید داشته باشند که به صورت موازی به وجود اومدند و رشد کردند....
    [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]
  3. #3
    2008/04/05
    تهران
    1,096
    18

    پاسخ : موتور گرافیکی

    بهتره از 3d engine ها استفاده کنید چون کار باهاشون راحت تره. البته من هنوز نمیدونم منظور شما از ایجاد یه محیط گرافیکی چیه.
    بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
    اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست
  4. #4
    2007/12/09
    تهران
    1,626
    18

    پاسخ : موتور گرافیکی

    ممنون از پاسختون.
    راستش من نیاز دارم تا حرکت یک شی رو مدل کنم.برای نشون دادن زاویه ها و حالت حرکت نیاز دارم تصویر 3 بعدی داشته باشم. ساده تر بگم مثل حرکت یه آدم توی یه راهرو.....
    open GL رو بررسی کردم دیدم میتونه این کار رو بکنه اما نتونستم بیارمش تو C# .نمیدونم تو C# سرعتش پایین میاد یا نه. حالا شما اگه هر موتوری سراغ دارید معرفی کنید.
    مرسی.
    [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]
  5. #5
    2008/04/05
    تهران
    1,096
    18

    پاسخ : موتور گرافیکی

    نقل قول نوشته اصلی توسط shahinbahari
    ممنون از پاسختون.
    راستش من نیاز دارم تا حرکت یک شی رو مدل کنم.برای نشون دادن زاویه ها و حالت حرکت نیاز دارم تصویر 3 بعدی داشته باشم. ساده تر بگم مثل حرکت یه آدم توی یه راهرو.....
    open GL رو بررسی کردم دیدم میتونه این کار رو بکنه اما نتونستم بیارمش تو C# .نمیدونم تو C# سرعتش پایین میاد یا نه. حالا شما اگه هر موتوری سراغ دارید معرفی کنید.
    مرسی.
    خوب Open GL خیلی گسترده هست و کار باهاش نباید ساده باشه.
    از 3D Engine ها استفاده کنید. همه 3d eng ها یا از directx استفاده میکنن یا از open gl ولی درنهایت کار باهاشون خیلی راحته.
    من تجربه ای که 4 سال پیش داشتم رو میگم.
    یه شی رو میتونید تو 3d max یا یه سری برنامه دیگه بکشید و بعدش بیارید تو 3d eng و حرکتش بدید و بزرگ و کوچکش کنید و نور پردازی انجام بدید و ...
    من یه بازی تانک ساختم که حرکت میکرد و گلوله شلیک میکرد البته الان هیچ سورسی ازش نمونده.

    بعضی از 3d eng های مشهور دنیا که به احتمال زیاد میشه تو C# هم آوردشون

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت


    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت


    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت


    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت


    من خودم با irrlicht کار کردم
    بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
    اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست
  6. #6
    2007/03/15
    تبريز
    2,687
    133

    پاسخ : موتور گرافیکی

    open gl قدیمی تر و سنگین تر و در ترسیم سایه روشن از منحنی کامل استفاده میکنه . direct x جدید تر و سبک تر و بنا براین برای سایه روشن ها از چند ضلعی ها استفاده میکنه
    پیشنهاد من کار با directx است .

    ولی نگفتی چرا نمی تونی از 3d max یا maya استفاده کنی . این نرم افزار ها برای شبیه سازی پدیده های طبیعت محیط کامل برنامه نویسی دارن .
    تنها موردي كه همه آدما يقين دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
    داشتن عقله زيادتر از دیگر آدم ها است
  7. #7
    2007/12/09
    تهران
    1,626
    18

    پاسخ : موتور گرافیکی

    نقل قول نوشته اصلی توسط aliila

    ولی نگفتی چرا نمی تونی از 3d max یا maya استفاده کنی . این نرم افزار ها برای شبیه سازی پدیده های طبیعت محیط کامل برنامه نویسی دارن .
    خوب دلیلش اینه که بلد نیستم :mrgreen:
    تو این برنامه من براساس یک سری پارامتر های ورودی باید یه سری از کمیت های فیزیکی شی( مثل سرعت و زاویه و....) رو حساب کنم.میخوام به جای اینکه خروجی عدد باشه با یه شکل گرافیکی این حالت ها رو نشون بدم که درکشون راحت تر باشه.
    [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]
  8. #8
    2013/03/09
    17
    0

    پاسخ : موتور گرافيکي

    OPEN GL . بي ادبي نشه ببخشيد واعا معذرت ميخام اما حوصله توضيح دادن ندارم . شايدم يلد نيستم توضيح بدم حالا بزار يه کم حرف بزنم.

    آخه اي کسايي که ميگيد directX . اين بنده خدا هنوز گرافيک ياد نگرفته اگه بخاد directX کار کنه که اشکش در ميآد
    و اي کساني که ميگيد 3d eng در يک کلام : هرجند کار اين ينده خدا رو راحت ميکنيد اما سرعت اجراي برنامش خيلي ميآد پايين .
  9. #9
    2013/03/09
    17
    0

    پاسخ : موتور گرافيکي

    نقل قول نوشته اصلی توسط aliila
    open gl قديمي تر و سنگين تر . . .
    oo:
  10. #10
    2007/03/15
    تبريز
    2,687
    133

    پاسخ : موتور گرافيکي

    نقل قول نوشته اصلی توسط richi
    oo:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_OpenGL_and_Direct3D
    تنها موردي كه همه آدما يقين دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
    داشتن عقله زيادتر از دیگر آدم ها است
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوعات مشابه

  1. lcd گرافیکی
    توسط j-hamid در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/09/11, 23:22
  2. lcd گرافیکی ccs
    توسط amintlk در انجمن میکروکنترلرهای PIC
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/03/09, 13:28
  3. ساختمان داخلی سه نوع موتور (موتور dc و سروو موتور و استپ موتور)*انفجاری*
    توسط فرشاد اکرمی در انجمن ترانسفورماتورها و ماشين هاي الکتريکي
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2010/10/07, 15:25
  4. الگوریتم و توابع گرافیکی برای ال سی دی گرافیکی
    توسط رضا حاجي زاده در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2008/10/21, 15:14

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •