ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
  1. #1
    2008/06/09
    شيـــراز
    628
    4

    ماتريس کواريانس

    سلام

    من ميخوام ماتريس کواريانس يه بردار رو متلب بدست بيارم اما وقتي از دستور cov استفاده ميکنم فقط يه عدد بهم ميده!

    چطور ميشه ماتريش رو بدست اورد؟؟
    فقر ، شب را " بي غذا " سر كردن نيست ................ فقر ، روز را " بي انديشه" سر كردن است
  2. #2
    2007/10/14
    تهران
    1,335
    38

    پاسخ : ماتريس کواريانس

    سلام.
    این که طبیعیه. کواریانس یک بردار دقیقاً همون واریانسشه که میشه یه عدد. در واقع وقتی شما فقط یک بردار دارید یک متغیر تصادفی هم دارید و کواریانس (میزان وابستگی دو سیگنال به هم) دیگه معنا نداره.
    در دستور cov وقتی یک ماتریس داشته باشید هر سطر یک متغیر تصادفی و هر ستونش یک متغیر (ویژگی) فرض میشه.
    لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
    لطفاً سؤالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
    با تمام وجود گناه کرديم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنيم چه مي کند؟"دکتر شريعتي"
    اگر جايي که ايستاده ايد را نمي پسنديد، عوضش کنيد شما درخت نيستيد!! "پاسكال"
    يا به اندازه ي آرزوهايت تلاش کن يا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپير"
  3. #3
    2008/06/09
    شيـــراز
    628
    4

    پاسخ : ماتريس کواريانس

    ممنون...

    خب وقتي يه سيگنال صوت رو دريافت کنيم اين به صورت يه بردار هست!چطور ميشه ماتريس کواريانسش رو بدست اورد؟؟
    فقر ، شب را " بي غذا " سر كردن نيست ................ فقر ، روز را " بي انديشه" سر كردن است
  4. #4
    2007/10/14
    تهران
    1,335
    38

    پاسخ : ماتريس کواريانس

    احتمالاً اول باید فریم بندی کنید و از هر فریم یه سری ویژگی در بیارید مثلاً ضرایب LPC. در این صورت اگه مثلاً 100 تا فریم داشته باشید و تعداد ضرایب LPC هم 10 تا باشه یک ماتریس با 100 سطر و 10 ستون دارید که میتونید براش کواریانس حساب کنید.
    لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
    لطفاً سؤالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
    با تمام وجود گناه کرديم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنيم چه مي کند؟"دکتر شريعتي"
    اگر جايي که ايستاده ايد را نمي پسنديد، عوضش کنيد شما درخت نيستيد!! "پاسكال"
    يا به اندازه ي آرزوهايت تلاش کن يا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپير"
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوعات مشابه

  1. صفر کردنه ماتريس
    توسط mahsa1367_mahsa در انجمن Matlab
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2014/11/01, 23:45
  2. ماتريس ترانهاده
    توسط ehsan_faal در انجمن C , C++ , C#
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2014/08/15, 01:16
  3. ماتريس / surface
    توسط negin-bahadori در انجمن Matlab
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2014/04/01, 01:02
  4. ضرب دو ماتريس
    توسط msvmehdi در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2013/09/10, 19:30
  5. تبديل چندين ماتريس به يک ماتريس
    توسط matrix12 در انجمن Matlab
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/11/18, 21:55

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •