ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 3 123 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 26
  1. #1
    2010/09/19
    ساري
    433
    6

    تايمر باds1307

    زبان برنامه نويسي:بيسيک(Bascom-Avr)

    فايل برنامه+شبيه سازي پروتئوس+توضيحات کامل برنامه و عملکرد

    (لينک اصلاح و تکميل شد)
    http://s3.picofile.com/file/7400269458/timer.zip.html

    نکات:
    همه نکات رو در فايل ضميمه گفتم.سورس اين پروژه بازه و اگه کسي بخواد به اين پروژه چيزي اضافه کنه که باعث بهتر شدن اون بشه من پيشاپيش استقبال مي کنم.
    فقط قبل از مونتاژ مدار حتما دوستان روي برد برد ببندن و جواب بگيرن.اگه بار اوله که با ds1307 کار مي کنين شايد کمي سخت باشه ولي توي انجمن زياد درباره اش بحث شده.

    يه نکته هم بگم درباره فايل پروتئوسه که اگه دوستان ديدن که موقع run کردن فايل عملکرد پرش يا بهم ريختگي داره
    مي تونن موقعي که پروتئوس بازه در task manager و تب processes گزنيه ISIS رو انتخاب کنن و از حالت normal به real time ببرن.
    البته اگه کسي راه ديگه اي داره من خوشحال ميشم ياد بگيرمش!
    سوالي هم بود من در خدمتم يا اينجا پست بزارن يا پبغام خصوصي بدن.

    متشکرم و موفق باشين.
    انا لله و انا اليه الراجعون
  2. #2
    2010/11/14
    602
    3

    پاسخ : تايمر باds1307 (به بخش پروژه ها منتقل شود)

    سلام دوست عزیز
    یه سوال؟!
    تایمر انگار ثانیه ش کند تره انگار واقعی نیست
    تکس منیجرم رو تغییر هم دادم
    **** k i n j ****
  3. #3
    2010/09/19
    ساري
    433
    6

    پاسخ : تايمر باds1307 (به بخش پروژه ها منتقل شود)

    همونطور که گفتم اين اشکال از پروتئوس ولي مدار و برنامه مطمئن و دقيق هست.من دستگاه ها و پروژه هاي زيادي با ds1307 ساختم.فقط موقع مونتاژ بايد دقت داشته باشين که نکات رو در انتخاب قطعات و نحوه ي لحيم کاري رعايت کنين.
    منم اولين بار خيلي به مشکل برخوردم تا ياد گرفتم.

    اضافه شده در تاریخ :
    در برنامه و سخت افزار مدار يه تغييرات کوچيک دادم و فايل word رو تکميل کردم.
    انا لله و انا اليه الراجعون
  4. #4
    2011/08/17
    1,348
    33

    پاسخ : تايمر باds1307

    سلام داش شاهین
    بابت پروژت ممنون ولی هنوز توفیقی نشده نگاهش کنم

    ولی درکل :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:
    یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی
  5. #5
    2010/09/19
    ساري
    433
    6

    پاسخ : تايمر باds1307

    چون پايه هاي sda و scl رو يا قطع هستن يا اشتباهي وصل کردي.
    انا لله و انا اليه الراجعون
  6. #6
    2011/08/17
    1,348
    33

    پاسخ : تايمر باds1307

    سلام شاهین جان

    مهندس من میخام یه تایمر درست کنم که مثلا 10 دقیقه یه خروجی رو فعال کنه و 20 دقیقه غیر فعال . و این مسئله مدام تکرار بشه تا از این حالت خارجش کنم یعنی 10دقیقه فعال 20 دقیقه غیر فعال / و زمانش هم قابل تنظیم کردن باشه .
    حالا من باید چه تغییراتی توی برنامه شما بدم ؟
    یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی
  7. #7
    2007/04/19
    385
    26

    پاسخ : تايمر باds1307

    نقل قول نوشته اصلی توسط اقاي دکتر
    سلام شاهين جان

    مهندس من ميخام يه تايمر درست کنم که مثلا 10 دقيقه يه خروجي رو فعال کنه و 20 دقيقه غير فعال . و اين مسئله مدام تکرار بشه تا از اين حالت خارجش کنم يعني 10دقيقه فعال 20 دقيقه غير فعال / و زمانش هم قابل تنظيم کردن باشه .
    حالا من بايد چه تغييراتي توي برنامه شما بدم ؟
    سلام

    هر واحد On_time_sec و Off_time_sec معادل تقريبا 2.1 ثانيه هست
    اگر کار دقيق ميخواين بايد خروجي پايه int آي سي ds1307 رو به يکي از اينتراپتها وصل کنيد و يک ثانيه يک ثانيه شمارش کنيد




    کد:
    $regfile = "m8def.dat"
    $crystal = 8000000                     '1MHz
    $hwstack = 200
    $swstack = 200
    $framesize = 200
    
    
    Const On_time_sec = 1
    Const Off_time_sec = 1
    
    Dim On_off_sum As Word
    On_off_sum = On_time_sec + Off_time_sec
    
    
    
    
    
    
    Led_out Alias Portb.0
    Config Led_out = Output
    
    
    '************************************** timer 1******************************
    
    
    Config Timer1 = Timer , Prescale = 256
    Enable Timer1
    Enable Ovf1
    On Ovf1 Timer_isr
    Start Timer1
    
    Dim Time_cunter As Word
    
    
    Enable Interrupts
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    Do
    Loop
    
    
    
    End
    
    
    
    
    
    Timer_isr:
    
    Time_cunter = Time_cunter + 1
    
    If Time_cunter = On_time_sec Then
      Led_out = 1
    Elseif Time_cunter = On_off_sum Then
      Led_out = 0
      Time_cunter = 0
    End If
    
    Return



  8. #8
    2011/08/17
    1,348
    33

    پاسخ : تايمر باds1307

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi421
    سلام

    هر واحد On_time_sec و Off_time_sec معادل تقريبا 2.1 ثانيه هست
    اگر کار دقيق ميخواين بايد خروجي پايه int آي سي ds1307 رو به يکي از اينتراپتها وصل کنيد و يک ثانيه يک ثانيه شمارش کنيد




    کد:
    $regfile = "m8def.dat"
    $crystal = 8000000                     '1MHz
    $hwstack = 200
    $swstack = 200
    $framesize = 200
    
    
    Const On_time_sec = 1
    Const Off_time_sec = 1
    
    Dim On_off_sum As Word
    On_off_sum = On_time_sec + Off_time_sec
    
    
    
    
    
    
    Led_out Alias Portb.0
    Config Led_out = Output
    
    
    '************************************** timer 1******************************
    
    
    Config Timer1 = Timer , Prescale = 256
    Enable Timer1
    Enable Ovf1
    On Ovf1 Timer_isr
    Start Timer1
    
    Dim Time_cunter As Word
    
    
    Enable Interrupts
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    Do
    Loop
    
    
    
    End
    
    
    
    
    
    Timer_isr:
    
    Time_cunter = Time_cunter + 1
    
    If Time_cunter = On_time_sec Then
      Led_out = 1
    Elseif Time_cunter = On_off_sum Then
      Led_out = 0
      Time_cunter = 0
    End If
    
    Return
    سلام
    باتشکر از شما دوست عزیز
    من با rtcداخلی میکرو و کریستال مربوطه نمیتونم تایمر درست کنم ؟

    فقط دقیقش برام هست .میخام یه فن رو بر اساس زمانی که بهش میدم مثلا 5 دقیقه روشن و 15 دقیقه خاموش کنه .ساعت و ثانیه رو نمیخام فقط دقیقه

    اضافه شده در تاریخ :
    یه موضوع دیگه .من اگر بخام با برنامه ای که شاهین در ابتدای تاپیک قرار داده تایمر مورد نظرمو درست کنم باید چیکار کنم .؟اگر امکان داره در این زمینه راهنمای بفرمائید ./
    یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی
  9. #9
    2007/04/19
    385
    26

    پاسخ : تايمر باds1307

    نقل قول نوشته اصلی توسط اقاي دکتر
    من با rtcداخلي ميکرو و کريستال مربوطه نميتونم تايمر درست کنم ؟

    فقط دقيقش برام هست .ميخام يه فن رو بر اساس زماني که بهش ميدم مثلا 5 دقيقه روشن و 15 دقيقه خاموش کنه .ساعت و ثانيه رو نميخام فقط دقيقه

    اضافه شده در تاريخ :
    يه موضوع ديگه .من اگر بخام با برنامه اي که شاهين در ابتداي تاپيک قرار داده تايمر مورد نظرمو درست کنم بايد چيکار کنم .؟اگر امکان داره در اين زمينه راهنماي بفرمائيد ./
    http://s5.picofile.com/file/8123768084/test.7z.html

  10. #10
    2011/08/17
    1,348
    33

    پاسخ : تايمر باds1307

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi421
    http://s5.picofile.com/file/8123768084/test.7z.html
    سلام
    مهندس ممنونم .من برای دقت بیشتر از کریستال ساعت هم استفاده میکنم . با این تفاسیر که کریستال ساعت اضافه کنم ؛ ساعت دقیق میشه ؟
    یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی
صفحه 1 از 3 123 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 26

موضوعات مشابه

  1. [پروژه] ساعت دقيق (باDS1307) + تاريخ (شمسي,ميلادي) + دما + سون سگمنت + منبع ت
    توسط ir02x6 در انجمن پروژه ها و مقالات تكميل شده AVR
    پاسخ: 240
    آخرين نوشته: 2020/03/17, 13:49
  2. پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2016/06/13, 09:28
  3. استفاده از تايمر دوم بدون تداخل بابرنامه تايمر اول
    توسط amoosa در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2015/04/07, 15:47
  4. تايمر
    توسط sejil در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 20
    آخرين نوشته: 2015/02/07, 22:54
  5. برنامه باds1307
    توسط joonmohadese در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 23
    آخرين نوشته: 2009/11/03, 21:55

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •