ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوع: Me.xxxx در vb

  1. #1
    2012/02/21
    47
    0

    Me.xxxx در vb

    سلام خدمت همه ي دوستان
    دوتا سوال داشتم:
    1-در vb دستور يا (نمي دونم درست مي گم يا نه) متد"Me.xxxx" به چه معناست. چه موقعي کاربرد پيدا مي کنه و چه جوري بايد با خصوصياتش کارکرد؟
    2-در مورد تعريف کلاس ،روال ، زير روال و همچنين مورد بالا اگه رفرنس مناسبي داريد ممنون ميشم اگه روي سايت قرار بديد.
    با تشکر
  2. #2
    2008/10/29
    2,098
    206

    پاسخ : Me.xxxx در vb

    سلام
    me اشاره به خود فرم حاضر می کنه که به جای form به کار می ره
    شما با کدوم نسل vb کار می کنین؟
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.
  3. #3
    2012/02/21
    47
    0

    پاسخ : Me.xxxx در vb

    نقل قول نوشته اصلی توسط baby_1
    سلام
    me اشاره به خود فرم حاضر مي کنه که به جاي form به کار مي ره
    شما با کدوم نسل vb کار مي کنين؟
    تشکر
    والا من بيشتر با vb6کار مي کنم
    اگه يه لطفي کنيد و بيشتر توضيح بديد ممنون مي شم
  4. #4
    2008/10/29
    2,098
    206

    پاسخ : Me.xxxx در vb

    سلام
    در مورد کدام سوالتون بیشتر توضیح بدم؟
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.
  5. #5
    2012/02/21
    47
    0

    پاسخ : Me.xxxx در vb

    نقل قول نوشته اصلی توسط baby_1
    سلام
    در مورد کدام سوالتون بيشتر توضيح بدم؟
    در مورد Me. ؛ اگه احيانا يه مثال هم بزنيد که ديگه نورعلي نوره
  6. #6
    2008/10/29
    2,098
    206

    پاسخ : Me.xxxx در vb

    سلام
    دو تا فرم رو داخل پروژه تون تعریف کنین(اگر اشتباه نکنم منوی project گزینه add from)
    حالا اسم یکیشون form1 هست و دیگری form2
    حالا روی هر کدام از اینها یه textbox و یه commandbutton قرار بدین
    روی دکمه فرم یک کلیک کنین این عبارت رو بنویسین
    form2.show
    این قابلیت می گه که من می خوام از خواص فرم دو استفاده کنم پس گویا انگار ما داریم فرم دو رو صدا می زنم و show متد نمایش فرم بر روی صفحه هست
    حالا روی textbox فرم اول کلیک کنین و این عبارت رو بنویسین
    form2.text1.text=text1.text

    حالا بعد از اینکه برنامه رو اجرا کنین و دکمه فرم یک رو بزنین فرم دو به نمایش در می یاد و اگر چیزی داخل text فرم یک بنویسین داخل تکست فرم دو هم می بینینش

    حالا من این خط رو می تونم اینجوری بنویسم
    form2.text1.text=text1.text

    یه این صورت
    form2.text1.text=form1.text1.text

    یعنی تکست یک مربوط به فرم یک رو داخل تست فرم دو بریز

    حالا به من می گن قلی من به خودم می گم من
    پس این هم می تونم اینجوی بنویسم
    form2.text1.text=me.text1.text

    یعنی داخل هر فرمی که دارین برنامه نویسی می کنین me رو به کار ببرین یعنی خود فرمی که دارین در موردش می نویسین

    کلاس توضیحش خیلی مفصل هست پیشنهاد می کنم کتاب "ویزوال بیسیک در 21 روز " رو بخونین
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.
  7. #7
    2012/02/21
    47
    0

    پاسخ : Me.xxxx در vb

    نقل قول نوشته اصلی توسط baby_1
    سلام
    دو تا فرم رو داخل پروژه تون تعريف کنين(اگر اشتباه نکنم منوي project گزينه add from)
    حالا اسم يکيشون form1 هست و ديگري form2
    حالا روي هر کدام از اينها يه textbox و يه commandbutton قرار بدين
    روي دکمه فرم يک کليک کنين اين عبارت رو بنويسين
    form2.show
    اين قابليت مي گه که من مي خوام از خواص فرم دو استفاده کنم پس گويا انگار ما داريم فرم دو رو صدا مي زنم و show متد نمايش فرم بر روي صفحه هست
    حالا روي textbox فرم اول کليک کنين و اين عبارت رو بنويسين
    form2.text1.text=text1.text

    حالا بعد از اينکه برنامه رو اجرا کنين و دکمه فرم يک رو بزنين فرم دو به نمايش در مي ياد و اگر چيزي داخل text فرم يک بنويسين داخل تکست فرم دو هم مي بينينش

    حالا من اين خط رو مي تونم اينجوري بنويسم
    form2.text1.text=text1.text

    يه اين صورت
    form2.text1.text=form1.text1.text

    يعني تکست يک مربوط به فرم يک رو داخل تست فرم دو بريز

    حالا به من مي گن قلي من به خودم مي گم من
    پس اين هم مي تونم اينجوي بنويسم
    form2.text1.text=me.text1.text

    يعني داخل هر فرمي که دارين برنامه نويسي مي کنين me رو به کار ببرين يعني خود فرمي که دارين در موردش مي نويسين

    کلاس توضيحش خيلي مفصل هست پيشنهاد مي کنم کتاب "ويزوال بيسيک در 21 روز " رو بخونين
    ممنون
    چنتا سوال:1- me. فقط در مورد form مي تونه عمل کنه ديگه؟
    2-درمورد خصوصياتش؛ syntax ساشو ازکجا مي شه پيدا کرد؟
    مثلا براي فهميدن نحوه ي عملکرد و طرز مقدار دهيشون چه بايد کرد؟
    Me.line()-(),vbcolor
    Me.scale()-()i
    Me.CurrentX = 10 Me.CurrentY = 60
    Me.CurrentX = -20: Me.CurrentY = 10
    ....
  8. #8
    2008/10/29
    2,098
    206

    پاسخ : Me.xxxx در vb

    ممنون
    چنتا سوال:1- me. فقط در مورد form مي تونه عمل کنه ديگه؟
    2-درمورد خصوصياتش؛ syntax ساشو ازکجا مي شه پيدا کرد؟
    مثلا براي فهميدن نحوه ي عملکرد و طرز مقدار دهيشون چه بايد کرد؟
    Me.line()-(),vbcolor
    Me.scale()-()i
    Me.CurrentX = 1000: Me.CurrentY = 60
    Me.CurrentX = -25: Me.CurrentY = 1100
    ....
    يه سوال ديگه :
    اين دستور يعني چه ؟
    Me.DrawWidth = 1
    خواهش می کنم
    بله me برای فرم به کار می ره
    منظورتون از syntax ها رو از کجا می شه پیدا کرد یعنی چی؟syntax که خطای نحوی هست که خودتون باید رعایت کنین نه رفرنسی داره در مورد کلاس me

    منظورتون از مقداردهیشون چی هست؟آیا می خواین بدونین me.line , me.current چی هستن؟

    ددستور Me.DrawWidth ضخامت خط رو تعیین می کنه
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.
  9. #9
    2012/02/21
    47
    0

    پاسخ : Me.xxxx در vb

    نقل قول نوشته اصلی توسط baby_1
    خواهش مي کنم
    بله me براي فرم به کار مي ره
    منظورتون از syntax ها رو از کجا مي شه پيدا کرد يعني چي؟syntax که خطاي نحوي هست که خودتون بايد رعايت کنين نه رفرنسي داره در مورد کلاس me

    منظورتون از مقداردهيشون چي هست؟آيا مي خواين بدونين me.line , me.current چي هستن؟

    ددستور Me.DrawWidth ضخامت خط رو تعيين مي کنه
    منظورم از syntax همينه که مثلا براي me.line اول اينکه چه کاري انجام مي ده(جواب : بطور مثال يه خط در form رسم مي کنه) و دوم اينکه براي استفادش بايد چه جوري ازش استفاده کنيم(جواب : مثلا دونقطه اي که مي خوايم بينش خط رسم کنيمو بايد نقطه ابتدا انتها رو داخل پرانتز بنويسيم با يک علامت منها واحيانا رنگ)
    در مورد به اصطلاح پروپرتي هاي ديگه ي اين کلاس چه جوري مي تونيم به اين ديد برسيم
    همين که الان گفتيد :"دستور Me.DrawWidth ضخامت خط رو تعيين مي کنه" اگه از قبل استفاده نکرده باشيم يا توي مثالي نديده باشيم از کجا بايد فهميد که کارش چيه
    حالا البته بعضي از دستورا اسمش کمک مي کنه به فهم عملکردش اما بقيه چي؟
    vb6 ام که دارم help(msdn)l نداره حالا براي يه دستور ساده بايد اينترنتو زيرورو کنم آخرش يه سريش پيدابشه و يه سريشم نه
    براي اين مشکل چه کنم؟
  10. #10
    2008/10/29
    2,098
    206

    پاسخ : Me.xxxx در vb

    سلام
    بله vb6 به دلیل کپی رایت و .... msdn در help ش نداره و باید دو تا سی دی جداگانه بخرین و msdn رو روی کامپیوترتون نصب کنین.شما هر دستوری که مشکل دارین به این آدرس برین و سرچ کنین

    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/dd430246.aspx
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •