اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تازه ترین خبرها از دنیای آی تی و تکنولوژی

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    تازه ترین خبرها از دنیای آی تی و تکنولوژی

    تازه ترین خبرها از دنیای آی تی و تکنولوژی



    محصول جدید Oppo و کسب عنوان باریک ترین تلفن همراه جهان



    داستان رقابت کمترین ضخامت در دنیای موبایل، چیزی شبیه تلاش شرکت های اتومبیل سازی برای ثبت سرعت ۰ تا ۱۰۰ در ثانیه کمتر است. شاید میزان ضخامت یک اسمارت فون، تاثیر چندانی در کاربرد آن و نحوه استفاده کاربر نداشته باشد، اما نشانه ای از قدرت و توانایی فنی شرکت سازنده است. اگر به خاطر داشته باشید، در CES 2012 به معرفی نازک ترین تلفن همراه جهان توسط Huawei با نام Ascend P1 S اشاره کرده و گفتیم که تنها به دلیل 0‪.‬02 اینچ ضخامت کمتر، توانسته این عنوان را از چنگ موتورولا RAZR در آورد.

    خب، مثل اینکه حالا قرار است محصول جدید شرکت چینی Oppo با ضخامت 6‪.‬65 میلیمتری، تنها به خاطر 0‪.‬03 میلیمتر ضخامت کمتر نسبت به موبایل شرکت Huawei، این عنوان را از آن خود کند. البته Huawei تا زمان معرفی رسمی اسمارت فون جدید Oppo، لازم نیست نگران عنوان خود باشد. زیرا هنوز اطلاعات مان از این گوشی بسیار کم و در حد همین عکس هایی است که به بیرون درز کرده است.

    اکنون به جز ضخامت بسیار کم، تنها می توانیم بگوییم که این موبایل هوشمند بدنه ای فلزی داشته و دارای سه دکمه لمسی در پایین است. همچنین با توجه به سه پین قرار گرفته در کنار آن، احتمالا از نوعی داک ویژه برای شارژ و شاید ارتباط با دیگر ابزار بهره می برد.

    منبع : نارنجی

    دستگیره ای که تنها با اثر انگشت درب را به رویتان باز می‌کند



    یکی از مهم‌ترین دغدغه های یک صاحب خانه ایجاد امنیت بیشتر و جلوگیری از ورود و نفوذ سایرین بالاخص غریبه‌ها به ملک شخصی خود است و برای این کار ابزار و دزدگیرهای هوشمند و متنوعی ساخته و عرضه می‌شود. یکی از بهترین راه‌ها و مطمئن‌ترین راه‌ها برای ورود افراد مجاز به اتاق یا بخشی از ساختمان استفاده از اسکن اثر انگشت است که با تطابق آن با دسترسی تعریف شده درب را باز یا بسته نگه می‌دارد و استفاده از این ابزار زیاد هم جدید نیست اما یک طراح خوش فکر در طرحی مفهومی این اسکنر را با دستگیره درب تلفیق کرده است و به گونه ای هوشمندانه و هنرمندانه اسکنر انگشت را در درون دستگیره جای داده است.

    این طرح Grabit نام دارد و اسکنر آن به گونه ای طراحی شده است که با قرار گرفتن انگشت شست بر روی دستگیره درب برای باز کردن آن اسکنر عمل می‌کند.این طرح هنوز در مرحله مفهومی می‌باشد اما با ساختار ساده و زیبای آن می‌تواند مورد توجه سازندگان تجهیزات ایمنی و حفاظتی قرار گیرد.

    منبع : 1 آی تی بلاگ

    صفحات نمایش لمسی قابل انعطاف...



    دیر یا زود وقتی آی‌پد در دست بگیرید، می‌توانید شبیه عکس بالا، صفحه‌اش را پیچ و تاب بدهید! چراکه ما روز به روز به آرزوی داشتن گوشی‌های هوشمند و تبلت‌هایی با صفحات نمایش قابل انعطاف نزدیک‌تر می‌شویم.

    شرکت ال جی، خبر از تولید کاغذ الکترونیک ویژه‌ای داد که قرار است ماه بعد وارد بازار اروپا شود. این محصول که EPD خوانده می‌شود، شش اینچی است و یک صفحه نمایش پلاستیکی است که با بهره‌گیری از فناوری جوهر الکترونیک یا e-ink، وضوح ۱۰۲۴ در ۷۶۸ دارد. این کاغذ، ۰٫۷ میلیمتر ضخامت دارد و وزنش تنها ۱۴ گرم است. این کاغذ، ضد خش است و اگر از ارتفاع ۱٫۵ متری بیفتد، هیچ آسیبی نمی‌بیند. البته شاخص‌ترین ویژگی این کاغذ، منعطف بودن آن است، طوری که آن را می‌توان تا ۴۰ درجه تا کرد، بدون اینکه آسیبی ببینید.

    اما در تازه‌ترین خبر در مورد صفحات قابل انعطاف، شرکت Atmel که بعضی از سخت‌افزارهای سامسونگ، ایسر و ال جی را می‌سازد، اعلام کرد که صفحه قابل انعطافی به نام XSense ساخته است که به گفته مقامات این شرکت تحولی در ساخت گجت‌ها ایجاد خواهد کرد، در ساخت این محصول از پلی‌اتیلن ترفتالات استفاده شده است.

    چند وقت پیش هم نوکیا، در جریان Nokia World 2011، نمونه اولیه گوشی‌ای را معرفی کرده بود که قابل انعطاف بود و با خم و راست کردن صفحه نمایش می‌شد با گوشی و عکس‌ها تعامل کرد.
    منبع : خوارزمی


    شارژ دستگاه‌های دیجیتال شما با یک قابلمه آب!
    اگر دائما نگران این هستید که زمانی که به سفرهای برون‌شهری رفته و یا به هر دلیلی به نیروی الکتریکی برای شارژ کردن دستگاه خود دسترسی ندارید دستگاه شما خاموش شود، این ابزار با نام PowerPot به شما کمک فراوانی خواهد کرد. شرکت سازنده این ابزار مدعی شده است که پاورپوت اولین دستگاه ترموالکتریکی با پورت USB است که تاکنون تولید شده است.

    این دستگاه به وسیله آبی که در داخل ظرف گلدان مانند آن ریخته می‌شود از طریق پورتUSB قادر به شارژ کردن گجت و ابزارهای دیجیتالی شما خواهد بود و پیشنهاد ما این است که برای هرچه موفق‌تر بودن این دستگاه جالب، پاورپوت باید قابلیت کارکردن با هر نوع منبع دیگر انرژی مانند آتش و.. را نیز داشته باشد.

    این ابزار مفهومی که هنوز به مرحله تولید انبوه نرسیده است دارای توان‌های مختلف تولید انرژی و قدرت از جمله ۵ ،۱۰ و ۱۵ وات است و اگرچه هنوز در مرحله توسعه قرار دارد اما قیمتگذاری پاورپوت با توجه به قدرت تولیدی آن بین ۱۲۵ تا ۵۰۰ دلار هزینه دربر خواهد داشت.

    منبع : خوارزمی

    سونی و عرضه اولین هندی کم ضد آب
    شرکت سونی اولین هندی کم ضد آب خود را معرفی نمود. این دوربین فیلم برداری که با نام HDR-GW77V شناخته می‌شود به گونه ای طراحی شده که می‌تواند به آسانی در زیر آب و تا عمق ۵ متری زیر آب و بمدت ۶۰ دقیقه ماندن در آن عمق به فیلم برداری بپردازد. این دوربین دارای رزولوشن ۲۰٫۴ مگا پیکسل بوده و قابلیت ضبط ویدیویی با کیفیت فول اپ دی ( ۱۰۸۰P ) را داراست و نرخ ضبط ویدیو ۶۰ فریم در ثانیه است.



    این هندی کم ضد آب قابلیت زوم تا ۱۰x را داراست و حافظه داخلی آن ۱۶ گیگابایت می‌باشد که با پشتیبانی از حافظه های Micro SDHC قابل ارتقاء می‌باشد.این دوربین با قیمت هفتاد هزار ین معادل ۸۶۰ دلار در ژاپن روانه بازار می شود.

    منبع : 1 آی تی بلاگ

    شکلات ساز سه بعدی، ماشینی که شکلات چاپ می کند!
    ممکن است قبل از خواندن این مطلب چاپگرهای سه بعدی را دیده باشید، دستگاه هایی که مجموعه ای از اشکال سه بعدی را با استفاده از مواد پلاستیکی چاپ می کنند. چیزی که ما امروز به شما معرفی خواهیم کرد، چیزی فراتر از آن نخواهد بود، تنها با این تفاوت که این ماشین به جای مواد پلاستیکی از شکلات استفاده می کند.



    این ماشین از شکلات ذوب شده استفاده می کند که به سادگی به لایه هایی تبدیل می شوند و هر شکلی را که شما تمایل داشته باشید را برایتان می سازند.

    اما نکته ی مهم، هزینه ی خرید دستگاه است. خرید این دستگاه هزینه ی سنگین ۲۸۸۸ پوندی (۴۵۸۴ دلاری) را در بر دارد، البته در صورتی که شما آن را پیش خرید کنید، مشمول تخفیفی خواهید شد و هزینه ی آن برای شما ۲۴۸۸ پوند (۳۹۴۹ دلار) آب خواهد خورد!
    منبع : خوارزمی

    شیر آب هوشمند با تعیین مقدار آب خروجی



    مثل اینکه قضیه کمبود آب فقط در کشور ما وجود نداره و اون ور آبی ها هم با این معضل دست و پنجه نرم می کنند. حالا چه به این دلیل و چه به دلیل فکر و خلاقیت بالاشون، بازهم شیر آب هوشمندی طراحی کردند که مقدار خروجی آب رو تعیین می کنه ضمن اینکه مستقیم با مقدار آب بر اساس لیتر کار می کنه.

    روی این شیر آب ، ۴ دکمه قرار داره : ۱۰۰ml ، ۵۰۰ml و ۱L که برای تنظیم مقدار آب خروجی است و یک دکمه دیگه که آب رو به صورت عادی به بیرون هدایت می کنه. اعداد بالا مقدار آب خروجی در واحد لیتر هستند. برای مثال ۱۰۰ml یعنی فقط به میزان ۱۰۰ میلی لیتر آب خارج شود. این مزیت برای آشپزی و پر کردن ظروف آشپزی در نظر گرفته شده که هم در مصرف آب و هم در زمان شما صرفه جویی می کنه.
    منبع : خوارزمی

    فرمانروای بادها
    یک ایده عجیب و خلاقانه. از 310 تیوب استیل ساخته شده و در فضای باز نصب می‌شود. با کوچکترین تغییر آسمان و وزش باد صدای زوزه و آهنگ باد بلند می‌شود. این مجسمه هوشمند در پارکی در لندن قرار داده شده است.



    منبع : خوارزمی

    آغاز عرضه لامپ‌های ۲۰ دلاری فیلیپس با عمر نوردهی ۲۰ ساله!
    شاید به افتخار روز زمین، شما اکنون می‌توانید یکی از محصولات فوق‌العاده فیلیپس را خریداری کنید که یک لامپ کم‌مصرف با بی‌نهایت بازدهی نوری است.



    این شرکت اعلام کرده است که این لامپ‌ها با تخفیف ۱۰ دلاری در دسترس کاربران خواهند بود و کاربران به جای ۶۰ دلار ۵۰ دلار پرداخت خواهند کرد و در ضمن خریداران تخفیفات دیگری را نیز به مبلغ ۲۵ دلار در سایر خریدهای خود خواهند داشت.

    لامپ ال‌ئی‌دی جدید فیلیپس یک لامپ ۱۰ واتی دارای ارزش کاری ۳۰ هزار ساعت است و به گفته شرکت سازنده در مقایسه با طول عمر متوسط لامپ‌های رشته‌ای ۶۰ واتی، ارزش طول عمر آن در حدود ۱۶۵ دلار است در حالی که مشتریان فقط ۵۰ یا ۶۰ دلار برای این نوردهی پرداخت می‌کنند که کاملا به نفع خریداران در این بحبوحه مشکلات مالی و رکود اقتصادی است.

    فیلیپس در بیانیه‌ای در این مورد اعلام کرد: از آنجا که لامپ‌های جدید تا ۸۳ درصد در بهره‌وری انرژی کارآمدتر از لامپ‌های استاندارد ۶۰ واتی رشته‌ای هستند مصرف‌کنندگان اکنون می‌توانند صرفه‌جویی خوبی را در کیف پول خود تجربه کنند. فیلیپس سال گذشته و پس از برنده شدن در مسابقه بهره‌وری نور، جایزه مدیریت انرژی را از وزارت انرژی آمریکا به مبلغ ۱۰ میلیون دلار دریافت کرد.
    منبع : خوارزمی

    عینکی برای دیدن نابینایان

    عینکهای بیونیک به زودی به کمک صدها هزار نابینا در جهان آمده و آنها را قادر به "دیدن" خواهد کرد.



    محققان دانشگاه در حال ساخت یک عینک هوشمند هستند که از دوربینهای ریز و یک رایانه جیبی برای گاه‌سازی کاربر از اجسام و افراد پیش رو استفاده می‌کند. این عینکها به نابینایان در جهت‌یابی در مراکز تجاری و ایستگاه‌های شلوغ قطار و مترو کمک کرده و حتی به آنها اجازه خواهد داد تا شماره اتوبوسها و تصاویر رایانه‌ای دستگاه‌های خودپرداز را "بخوانند".

    این عینک‌های سبک و ارزان که تا سال ۲۰۱۴ به صورت گسترده در بازارهای جهانی عرضه خواهد شد، برای تمام نابینایان مناسب خواهد بود. افراد مسن مبتلا به بیماری دژنراسیون ماکولا احتمالا بهره بهتر از این فناوری خواهند برد. تلاشهای قبلی برای ساخت چنین دستگاهی معمولا به عینکهای تیره بزرگ با دوربین‌ها و رایانه بزرگ ختم شده‌اند. اما پیشرفتهای بوجود آمده در فناوری بدین معنی است که می توان عینکهای بیونیکی با شباهت بسیار به عینکهای معمولی تولید کرد.

    موضوع مهمتر این دستگاه، قیمت حدود ۱۵۰۰ دلاری آن است که این ابزار را مقرون به صرفه می‌کند. محققان آکسفورد اکنون مرحله تحقیقات خود را به پایان رسانده و در حال کار بر روی پیش ساخت این دستگاه هستند. آنها از شیشه‌های شفاف با عدسی‌های حامل دیودهای نوری کوچک و دوربینهای به اندازه سر سنجاق در گوشه قابهای این عینک استفاده کرده‌اند.

    این دوربین‌ها به جمع‌آوری اطلاعات لازم برای چشمها پرداخته و آنها را با یک سیم به رایانه‌ای به اندازه گوشی همراه در جیب کاربر می‌فرستد. این رایانه سپس به پردازش اطلاعات و ساده‌کردن آن به شکل طرحهای نقطه‌ای می‌پردازد. ال‌ای‌دی‌های موجود در عدسی‌ها با این نقاط روشن شده و به کاربر اطلاعات اساسی را در مورد محیط اطراف می‌دهد.

    یک نور سوسو مانند می‌تواند بدین معنی باشد که یک انسان در مسیر قرار دارد و یک توده جامد نیز نشانگر وجود اجسامی مانند پله خواهد بود. این اطلاعات به افرادی که بیشتر بینایی خود را از دست داده‌اند کمک خواهد کرد تا اعتماد بنفس لازم برای خرید یا استفاده از وسائط نقلیه را به تنهایی به دست بیاورد.

    افزوده شدن یک قطعه گوشی می‌تواند به پیچیده‌تر شدن اطلاعات ورودی کمک کند. برای مثال دوربینها به ثبت شماره اتوبوسها و اطلاعات روی صفحه حرکت قطارها برای تحلیل رایانه‌ای می‌پردازند که به محض آماده شدن این اطلاعات از طریق این گوشی به گوش فرد منتقل خواهد شد.

    منبع : ایسنا


    تولید ماوس با 9 کلید هوشمند



    یک شرکت بین المللی تولید کننده لوازم جانبی بازی های رایانه ای، نوع جدید از موشواره ( موس ) را تولید کرده که دارای 9 کلید هوشمند قابل برنامه ریزی است. آخرین محصول عرضه شده از سوی شرکت لاجیتک ، موس G300 است که مخصوص بازی های رایانه های خانگی (پی.سی) است.

    اولین ویژگی قابل توجه این محصول تعداد بالای کلید های قابل برنامه ریزی آن است ، این موس با بهره بردن از 9 کلید هوشمند به کاربر اجازه می دهد تعدادی از کلیدهای حیاتی را از صفحه کلید به موس انتقال دهد.

    این محصول دارای حافظه داخلی است و می تواند سه پروفایل را درون خود ذخیره کند و کاربران می توانند بدون نیاز به نصب نرم افزار و بر روی هر سیستمی از تنظیمات اختصاصی بهره ببرند. برای هر یک از این پروفایل ها می توان یکی از هفت رنگ را انتخاب کرد تا علاوه بر زیبایی ظاهری موس، بتوان به سادگی پروفایل ها را به خاطر سپرد. این موس با حس گر نوری 2500 DPI خود کوچک ترین حرکات دست را با دقت بی نظیر به سیستم منتقل می کند تا بهترین سلاح کاربران در بازی های رایانه ای باشد.
    منبع : کنجکاو
    زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست
    امتحان ریشه هاست
    ریشه هم هرگز اسیر باد نیست
    زندگی چون پیچک است
    انتهایش میرسد پیش خدا!

    #2
    پاسخ : تازه ترین خبرها از دنیای آی تی و تکنولوژی


    کجا پارک کنم ؟!



    اگر فقط یک بار به پارکینگ های بزرگ یا طبقاتی رفته باشید مشاهده کردید که برای پیدا کردن جای پارک باید کلی درون پارکینگ دور بزنید تا جای پارک پیدا کنید ، موقع برگشت هم پیدا کردن جای ماشین کمی دشوار است خصوصا اگر حافظه یاری نکند. اما اگر هنگام ورود به پارکینگ بدانیم که کجا باید پارک کنیم بهتر نیست ؟

    در این ایده هنگام ورود به پارکینگ جای پارک شما توسط سیستم مشخص می شود و بروی کارت پارک شما چاپ می گردد ، در واقع یک پلان و نقشه کوچک که در آن جای پارک شما هم مشخص شده به شما تحویل می شود.

    این سیستم از طریق دوربین ها و سنسورهایی که در محوطه پارکینگ نصب شده است به صورت اتوماتیک نزدیک ترین جای پارک خالی را برای شما در نظر می گیرد. البته با این ایده و دوربین های پارکینگ می توانیم امکانی را فراهم بیاوریم که افراد از طریق اینترنت هم بتوانند ماشین خود را مشاهده کنند و از آن خبر بگیرند.

    این ایده توسط Shih Chang-Chi, Huang Shao-Heng و Wang Shou-Yu طراحی شده است.
    منبع : کاغذ.نت



    تولید برق ساختمان با پنجرهآ‌های خورشیدی!



    یک تیم تحقیقاتی از دانشگاه "فلیندر" ساخت پنجرهآ‌های هوشمند را مورد بررسی قرار داده و اخیرا موفق به تولید پنجرهآ‌هایی با قدرت تولید انرژی الکتریسیته با استفاده از نور خورشید شدند. برای رسیدن به این هدف، یک دانشجوی دکتری به نام "مارک بیست" با استفاده از نانولولهآ‌های کربنی پیل خورشیدی جدیدی تولید کرده است.

    برخلاف نمونهآ‌های مبتنی بر سیلیکون، نانولولهآ‌های کربنی ارزان بوده و قادرند با کارایی بیشتری انرژی تولید کنند. "بیست" میآ‌گوید: نیروی خورشیدی یکی از گرانقیمتآ‌ترین منابع تجدیدپذیر انرژی است.
    پیلآ‌های خورشیدی سیلیکونی که امروزه استفاده میآ‌شوند، بسیار گرانآ‌قیمت بوده و برای خالصآ‌سازی آنها باید انرژی زیادی صرف کرد.

    بازدهی پیلآ‌های خورشیدی سیلیکونی تقریبا 10 درصد است که اگر با این کارایی کار کنند، 15 سال طول میآ‌کشد تا انرژی صرف شده برای تولید آنها جبران شود، زیرا برای تولید این پیلآ‌ها از سوختآ‌های فسیلی استفاده میآ‌شود.

    "مارک بیست" میآ‌افزاید: نانولولهآ‌های کربنی شفاف هستند، به این معنا که میآ‌توان آنها را مستقیما روی شیشه پنجرهآ‌ها اسپری کرد بدون این که مانع از عبور نور خورشید شوند. علاوهآ‌براین، نانولولهآ‌های کربنی انعطاف پذیرند، بنابراین میآ‌توان آنها را روی مواد مختلف از قبیل پارچهآ‌ها اضافه کرد. چنین فناوری برای کسانی که در حوزه تبلیغات فعال هستند، بسیار جذاب است.

    "بیست" میآ‌گوید: هر چند مقدار انرژی که این پنجره خورشیدی تولید میآ‌کند، جوابگوی تمام انرژی مورد نیاز برای یک دفتر کار نیست، اما دارای مزایای مالی و زیست محیطی قابل توجهی است. در هر جایی که پنجره وجود داشته باشد، این پوشش قابل استفاده خواهد بود؛ از آن جایی که نصب پنجره و شیشه، با حضور یا عدم حضور این پوشش، قیمت یکسانی دارد، بنابراین استفاده از این سیستم مقرون بهآ‌صرفه است.

    استفاده از این سیستم مانند این است که پنجرهآ‌ها رنگ شود، در حالی که این رنگ زدن منجر به تولید الکتریسیته میآ‌شود، از آن جایی که بیشتر ساختمانآ‌های اداری فاقد فضای کافی برای نصب پنلآ‌های خورشیدی هستند، استفاده از این پنجرهآ‌ها بسیار مفید است.

    این فناوری شباهت زیادی به فرایند فتوسنتز دارد، فرایندی که در آن گیاهان از نور خورشید انرژی تولید میآ‌کنند. با این تفاوت که در این فناوری از نانولولهآ‌های کربنی برای تولید جریان الکتریسیته استفاده میآ‌شود. زمانی که نور به این پیل خورشیدی میآ‌تابد، الکترونآ‌ها درون نانولولهآ‌ها تولید شده و موجب کارکرد ادوات الکترونیکی میآ‌شوند. تاکنون از این سیستم یک نمونه آزمایشگاهی تولید شده است که در قدم بعد باید این پیل خورشیدی کربنی را در مقیاس صنعتی تولید کرد. اگر همه کارها روی برنامه انجام شود، میآ‌توان انتظار داشت تا 10 سال آینده این فناوری به بازار برسد.
    منبع : کنجکاو

    مشاهده اجسام از میان دیوار، چوب، پلاستیک و کاغذ با استفاده از موبایل

    محققان دانشگاه دالاس موفق به طراحی یک تراشه تصویرساز شدهآ‌اند که میآ‌تواند تلفنآ‌های همراه را به دستگاهآ‌هایی با قابلیت مشاهده اجسام از میان دیوار، چوب، پلاستیک، کاغذ و … تبدیل کند.



    این پژوهش به پیوند دو پیشرفت علمی پرداخته که یکی از آنها از یک محدوده بلااستفاده در طیف الکترومغناطیسی استفاده کرده و دیگری یک فناوری ریزتراشه جدید است. طیف الکترومغناطیسی به توصیف طول موجآ‌های انرژی میآ‌پردازد. برای مثال میآ‌توان به امواج رادیویی AM و FM یا ریزامواج مورد استفاده در تلفنآ‌های همراه یا طول موج مادون قرمز که دستگاهآ‌های دید شب را امکانآ‌پذیر میآ‌سازند، اشاره کرد. اما باند طیف الکترومغناطیسی تراهرتز که در میان ریزموج و مادون قرمز قرار داشته، برای بسیاری از دستگاههای مصرفی قابل دسترسی نیست.

    با استفاده از این رویکرد جدید، تصاویر جدید با سیگنالهای کاربردی در محدوده ترارتز بدون نیاز به استفاده از چندین لنز درون یک دستگاه ممکن خواهند شد. این شیوه میآ‌تواند اندازه و هزینه را تا حد زیادی کاهش دهد.

    پیشرفت دیگری که این نتایج را برای دستگاهآ‌های مصرفی قابل اجرا میآ‌کند، نوعی فناوری است که برای ساخت ریزتراشه مورد استفاده است. تراشهآ‌های تولید شده با استفاده از فناوری "اکسید فلز نیمه رسانای تکمیلی (CMOS)"، پایه بسیاری از دستگاهآ‌های الکترونیکی مورد مصرف روزانه مانند رایانهآ‌های شخصی، تلفنآ‌های همراه تلویزیونآ‌های وضوح بالا و کنسولآ‌های بازی را شکل میآ‌دهند.

    به گفته محققان میآ‌توان این تراشه را به همراه یک دریافتآ‌کننده در پشت یک تلفن همراه نصب کرده و آن را به یک اسکنر دیوار و دیگر اشیاء تبدیل کرد. به دلیل نگرانیآ‌های موجود در مورد ورود به حریم خصوصی، این محققان بر روی کاربردها در محدوده مسافتی کمتر از چهار اینچ تمرکز دارند. از تراهرتز همچنین میآ‌توان برای تصویربرداری و شناسایی تومورهای سرطانی، تشخیص بیماری از روی تنفس و نظارت بر مسمومیت هوا استفاده کرد. این پژوهشگران در مرحله بعدی به ساخت یک سیستم کاربردی تصویربرداری مبتنی بر سیستم تراهرتز CMOS خواهند پرداخت.
    منبع : آلامتو

    NASA سیستم کشف زلزله با استفاده از ماهواره های GPS و ایستگاه زمینی میسازد



    NASA اعلام کرده است که با استفاده از ماهواره های GPS که در مدار زمین در حال کار هستند برای کمک به شناسایی دقیقتر و سریعتر از زلزله های بر روی زمین سهیم باشند. تشخیص دادن سریعتر از امکان وقوع حادثه به پرسنل اورژانس و ادارات بحران کمک میکند که زودتر و سریعتر وارد عمل بشوند.

    این شبکه READI نامیده میشود و حدوداً دارای 500 ایستگاه زمینی پراکنده در سراسر ایالت های کالیفرنیا، اورگن، واشنگتن آمریکا است، اگر زلزله ی بزرگی شناسایی شود اطلاعات GPS برای تعیین محل و بزرگی و جزییات گسستگی زلزله را به صورت اتوماتیک گرفته و شناسایی میشود.

    اطلاعات مربوطه توسط دستگاه های ارتعاشی و مربوط به زمین لرزه روی زمین گرفته میشود و بر اساس گفته های NASA گرفتن این اطلاعات می تواند سخت باشد. این سیستم جدید سریعتر خواهد بود و با این سیستم به ما کمک بیشتری میکند که زودتر بتوانیم مردم را از خطر های پیش رو نجات بدهیم، این سیستم از اندازه گیری ثانیه به ثانیه ی جابجایی زمین هم نیز استفاده می کند.

    منبع : پرشین سل


    اختراع شیشه ی ضد بازتاب نور، ضد مه و خود تمیز کننده



    محققان موسسه فناوری ماساچوست (M.I.T) شیشه ایی اختراع کرده اند که مقاوم به مه و تابش خیره کننده و خود به خود تمیز کردن است. از این شیشه جدید میتواند در آینده درون موبایل های هوشمند ، تبلت، خودرو، ساختمان ها استفاده شود برای از بین بردن لک های وارده بر روی شیشه و بازتاب های ناخواسته نور خورشید. قطره های آب که بر روی این شیشه قرار می گیرند همانند توپ های کوچک پلاستیکی بعد از برخورد بر روی سطح شیشه به سمت بالا حرکت می کنند.

    سطح این شیشه از مخروط های در مقیاس نانو تشکیل شده است، اندازه آنها در حدود 1،000 تا 100،00 بار کوچکتر از قطر یک تار موی انسان است. ساختار این نانو ها جوری است که در سطح شیشه بادگیر مانندی ایجاد میکند که رساندن میزان تماس بین شیشه و قطرات آب به حداقل میرساند.

    وقتی قطره بر روی سطح شیشه برخورد میکند یا همانند توپ روی سطح شیشه به حرکت در میاید یا به طرف بالا پرش میکند، اختلاف بین این شیشه اختراع شده و شیشه معمولی را در عکس بالا میتوانید مشاهده کنید که قطره اولی بر روی شیشه اختراع شده همانند توپ کوچک ایستاده و تماس خیلی کمی بر روی سطح شیشه دارد ولی در شیشه ی معمولی قطره کاملا بر روی شیشه پهن شده است.


    سماجت گوگل در اجرایی کردن پروژه خودروهای بدون راننده

    آنتونی لواندوسکی - مدیر پروژه: "مهندس نیستیم اگر این تکنولوژی تا قبل از پایان سال آماده نشود!"



    گوگل اعلام کرده برای توسعه فناوری خودروهای هوشمند در حال مذاکره با شرکتآ‌های خودروسازی است. گوگل قصد دارد با همکاری این شرکتآ‌ها خودرویی طراحی کند که نیاز به راننده ندارد.

    آنتونی لواندوسکی، یکی از مدیران گوگل و مدیر این پروژه بلندپروازانه در کنفرانسی در انجمن مهندسی خودرو گفت: گوگل به دنبال شریکی است تا به کمک هم خودروهای بدون نیاز به راننده را تا دهه آینده روانه جادهآ‌ها کنند. وی افزود: ما با همه شرکتآ‌های خودروسازی در حال مذاکره هستیم تا ببینیم چقدر از این پروژه استقبال میآ‌کنند. او تاکید کرد این پروژه نیازمند میلیونآ‌ها مایل آزمایش و تست است اما ابراز امیدواری کرد که بخش فنی پروژه تا قبل از پایان سال ۲۰۱۲ به نتیجه برسد. به گفته وبآ‌سایت itworld، لواندوسکی به خبرنگاران گفته است: مهندس نیستیم اگر این تکنولوژی تا قبل از پایان سال آماده نشود!

    گوگل تنها شرکتی نیست که معتقد است آینده از آن خودروهای هوشمند و بدون راننده است. هنری فورد، بنیانگذار شرکت خودروسازی فورد نیز چندی پیش گفته بود تا سال ۲۰۱۵ خودروهای هوشمند کم کم وارد بازار خواهند شد.

    شرکت بیآ‌ام دبلیو نیز اخیراً از فناوری رانندگی خوکار خود که ConnectDrive Connect یا CDC نامیده میآ‌شود، رونمایی کرده است. این فناوری مجموعهآ‌ای از حسگرهای مختلف است و میآ‌تواند در عبور از مسیرهای پر ترافیک به راننده کمک کند.

    شرکت گوگل دو سال پیش خودروهای بدون راننده خود را آزمایش کرد و از آن زمان این فناوری را بر سر زبانآ‌ها انداخت. در ماه اوت سال گذشته نیز گوگل یک بار دیگر این فناوری را آزمایش کرد که ظاهراً چندان موفقیت آمیز نبود، اما گوگل حالا آنقدر در کار خود جدی است که حتی اعلام کرده برای عرضه این فناوریآ‌ها با برخی از شرکتآ‌های بیمه در دیترویت نیز وارد مذاکره شده است.

    منبع : اییتنا

    خودروهای بدون راننده کادیلاک تا سال ۲۰۱۵ وارد بازار می شوند؟



    گوگل مدت ها است که مشغول کار بر روی خودروهای بدون راننده است. اما به نظر می رسد کادیلاک هم که زیر مجموعه ای از جنرال موتور به حساب می آید، مشغول ساختن اتومبیل بدون راننده اش بوده و در این راه احتمالا از گوگل هم جلوتر است. این شرکت می گوید مدل های تجاری این خودرو احتمالا تا سال ۲۰۱۵ وارد بازار می شود. آنها می گویند سیستم راننده اتوماتیک آنها که Super Cruise نام دارد، می تواند به خوبی کار راننده را در یک اتوبان با شرایط مناسب انجام بدهد.

    در واقع سیستم کادیلاک با راننده خودکار گوگل تفاوت های زیادی دارد و مثل گوگل هدف اش این نیست که تمام رانندگی را در همه جا به عهده بگیرد. اما همین نکته سبب می شود که کادیلاک احتمالا زودتر از گوگل بتواند محصول واقعی اش را وارد بازار کند.

    این سیستم با توجه به اطلاعاتی که از دیگر خودروهای جاده دریافت می کند فاصله و سرعت اش را تنظیم می کند و فعلا فقط در شرایط جوی خوب، قادر به کار است. این سیستم از مجموعه ای از ابزارها مانند رادار، سنسورهای اولتراسونیک، دوربین و جی پی اس استفاده می کند.

    شرکت جنرال موتور می گوید هدف اولیه این سیستم بالا بردن امنیت خودرو است نه اینکه مانند گوگل یک راننده شخصی در اختیار شما قرار بدهد. در سال های آینده سیستم های رانندگی خودکار با کمک مکانیسم های امنیتی جلوی تصادف ها را خواهند گرفت. آنها قادر خواهند بود که قبل از اینکه خود راننده متوجه بشود خطری او را تهدید می کند، تصمیم گیری و اقدام کنند.

    منبع : خوارزمی
    زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست
    امتحان ریشه هاست
    ریشه هم هرگز اسیر باد نیست
    زندگی چون پیچک است
    انتهایش میرسد پیش خدا!

    دیدگاه

    لطفا صبر کنید...
    X