ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
  1. #1
    2011/02/25
    55
    4

    تبدیل یک ارایه به یک عدد

    سلام . دوستان من یک ارایه به 20 تا عدد صفر و یک دارم که میخوام اونو به یک عدد تبدیل کنم و اون عدد رو توی ایپزام ذخیره کنم . چند تا از دوستان گفته بودن که با دستور atoi میشه تبدیل کرد ولی من هرچی کردم نشد و برای تست هم یک عدد دادم به یک متغیر بعد خواستم اونو با همین دستور تبدیل به عدد کنم ولی همش عدد صفر رو بر میگردونه . دیگه دیوانه شدم . راستی این رو توی avr studio 6 دارم انجام میدمر :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
    حالا اگه میشه کمکم کنید
    ممنون پیشاپیش
  2. #2
    2010/03/29
    کرمانشاه
    74
    0

    پاسخ : تبدیل یک ارایه به یک عدد

    با بیسکام در خدمتم
  3. #3
    2010/11/08
    299
    1

    پاسخ : تبديل يک ارايه به يک عدد

    فرق نداره به چه زباني مي خوايد انجام بدين. ميتويند به اين صورت عمل کنيد :
    For(i=0;i<=20;i++)
    {
    Number=number+a[i]*(2^i);
    }
    چيزي را بگو که بتواني بنويسي
    چيزي را بنويس که بتواني امضا کني
    چيزي را امضا کن که بتواني به آن عمل کني (ناپلئون)
  4. #4
    2010/09/18
    217
    3

    پاسخ : تبديل يک ارايه به يک عدد

    دوست عزيز دستور atoi مياد و تمام اعداد داخل ارايه رو کنار هم قرار ميده و عدد رو به شما تحويل ميده. ولي شما بايد تبديل مبنا انجام بدين. با همين روش که دوستمون فرمودن. اما حواستون به تغييراتي که بايد بدين باشه.
  5. #5
    2011/02/25
    55
    4

    پاسخ : تبديل يک ارايه به يک عدد

    ميشه يک کم بيشتر توضيح بدين . من توي اين سي تازه کارم. منظورتون رو از تغييرات اصلاً نفهميدم :sad: :sad:
  6. #6
    2011/04/23
    822
    6

    پاسخ : تبديل يک ارايه به يک عدد

    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud.gha
    ميشه يک کم بيشتر توضيح بدين . من توي اين سي تازه کارم. منظورتون رو از تغييرات اصلاً نفهميدم :sad: :sad:
    ببینید تابع atoi همون ArrayToInteger هستش، یعنی یک رشته(Array) رو میگیره و به عدد(Integer) تبدیل میکنه و این تبدیل هم در مبنای 10 هستش، اما شما تبدیل در مبنای 2 میخوایید، مثلا 1000 تبدیل شه به 8
    پس باید از کد دوستمون استفاده کنید، فقط داخل for باید بنیوسید i<20 مساوی رو بردارید
    [size=10pt]اونچيزي که در دانشگاه ياد ميگيريد، "الفبايي" هست براي نوشتن يک "رمان" !! [/size]
  7. #7
    2010/06/10
    583
    61

    پاسخ : تبديل يک ارايه به يک عدد

    نقل قول نوشته اصلی توسط بابابرقـي
    ببينيد تابع atoi همون ArrayToInteger هستش، يعني يک رشته(Array) رو ميگيره و به عدد(Integer) تبديل ميکنه و اين تبديل هم در مبناي 10 هستش، اما شما تبديل در مبناي 2 ميخواييد، مثلا 1000 تبديل شه به 8
    پس بايد از کد دوستمون استفاده کنيد، فقط داخل for بايد بنيوسيد i<20 مساوي رو برداريد
    سلام منم مشکل دوستمون رو دارم
    کد:
    char ss[4]={1,2,3,4};
    void check(void)
    {
       int num;
      num=atoi(ss);
      if(num==code)
      {
      lcd_clr();
      sprf(lcd,"",num);
      lcd_putsf("r");
      lcd_putsf(lcd);
      }
      else
      {
      sprf(lcd,"",num);
      lcd_clr();
      lcd_putsf("W");
      lcd_putsf(lcd);
      }
    }
    خروجي w0 هستش . چرا؟
    اشکهايي که پس از هر شکست ميريزيم همان عرقيست که براي پيروزي نريخته ايم.
    هيتلر
  8. #8
    2011/04/23
    822
    6

    پاسخ : تبديل يک ارايه به يک عدد

    نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed Saeb
    سلام منم مشکل دوستمون رو دارم
    کد:
    char ss[4]={1,2,3,4};
    void check(void)
    {
       int num;
      num=atoi(ss);
      if(num==code)
      {
      lcd_clr();
      sprf(lcd,"",num);
      lcd_putsf("r");
      lcd_putsf(lcd);
      }
      else
      {
      sprf(lcd,"",num);
      lcd_clr();
      lcd_putsf("W");
      lcd_putsf(lcd);
      }
    }
    خروجي w0 هستش . چرا؟
    داخل کد شما w مقداری نداره، فقط یک کاراکتره که داخله حافظه فلشطذخیره و چاگ میشه توسط دستور lcd_putsf
    [size=10pt]اونچيزي که در دانشگاه ياد ميگيريد، "الفبايي" هست براي نوشتن يک "رمان" !! [/size]
  9. #9
    2010/06/10
    583
    61

    پاسخ : تبديل يک ارايه به يک عدد

    نقل قول نوشته اصلی توسط بابابرقـي
    داخل کد شما w مقداري نداره، فقط يک کاراکتره که داخله حافظه فلشطذخيره و چاگ ميشه توسط دستور lcd_putsf
    عذر ميخوام متوجه منظورتون نشدم w که میخوام w چاپ شه اما بعد w باید عدد 1234 چاپ شه که 0 چاپ میشه
    حتي اين کد اوليه هم کار نميکنه .
    کد:
    char ss[4]={1,2,3,4};
        int num;
      num=atoi(ss);
      sprf(lcd,"",num);
      lcd_clr();
      lcd_putsf(lcd); 
      delay_ms(100);
    خروجی 0 در صورتی که باید 1234 باشه
    اشکهايي که پس از هر شکست ميريزيم همان عرقيست که براي پيروزي نريخته ايم.
    هيتلر
  10. #10
    2010/06/10
    583
    61

    پاسخ : تبديل يک ارايه به يک عدد

    نوشتم تابعشو . حتي اگه تو ارايه کاراکتر خالي هم باشه ساپورت ميکنه خودش خاليارو حذف ميکنه :applause: :applause: :wow:
    همونجوري مجبور شدم sprintf رو خودم بنويسم atoi هم تقريبا خودم کاراشو کردم
    اينم کد
    کد:
    char ss[20]={1,2,3,4};
    /////////////////////////////////
     int r=20;
      int t=1;
      int onum=0;
      int num=0;
      int i;
      for(i=19;!ss[i];i--); 
      for(r=i;r>=0;(r--)&&(t=t*10))
        {  
          onum=0;
          onum=t*ss[r];
          num=onum+num;
        }
      sprf(lcd,"",num);
      lcd_clr();
      lcd_putsf(lcd); 
      delay_ms(100);
    اشکهايي که پس از هر شکست ميريزيم همان عرقيست که براي پيروزي نريخته ايم.
    هيتلر
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

موضوعات مشابه

  1. نوشتن در ارایه
    توسط ben-robot در انجمن Labview
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2014/11/05, 16:47
  2. ارایه led ها
    توسط javad_takta در انجمن تاسیسات الکتریکی
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2012/04/26, 08:12
  3. یک ارایه 100تایی
    توسط anea2801 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/10/04, 16:48
  4. استفاده از ارایه
    توسط sena در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2010/03/20, 17:37
  5. ارایه های اسپارس
    توسط سارا گل در انجمن Matlab
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2009/03/31, 09:34

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •