ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
  1. #1
    2009/11/24
    21
    0

    مشکل در تایمر 1 در ccs

    سلام.
    از دوستان کسی می دونه ایراد این کد که برای آزمایش تایمر1 و وقفه آن در ccs نوشتم چیه؟
    نمی دونم چرا عمل نمی کنه. من می خوام توسط یک کریستال اکسترنال 32.768kHZ که به پایه های t1oso و t1osi متصل کردم زمان دقیق یک ثانیه رو داشته باشم :angry:
    #include <18f452.h>
    #fuses HS
    #use delay(Clock=20000000)
    #include <math.h>
    #include <stdio.h>
    #define LCD_ENABLE_PIN PIN_d3
    #define LCD_RS_PIN PIN_d1
    #define LCD_RW_PIN PIN_d2
    #include <lcd.c>
    #int_TIMER1
    void TIMER1_isr(void)
    {
    int8 s,m,h;


    s=s+1;
    if(s==60){
    s=0;
    m=m+1;
    }
    if(m==60){
    m=0;
    h=h+1;
    }
    lcd_gotoxy(1,2);
    printf(lcd_putc," "
    lcd_gotoxy(1,2);
    printf(lcd_putc,"%u:%u:%u",h,m,s);

    }

    //-----------------------------------------------------------

    void main()
    {

    lcd_init();
    setup_timer_1(T1_EXTERNAL | T1_DIV_BY_1 | T1_CLK_OUT);
    enable_interrupts(INT_TIMER1);
    enable_interrupts(GLOBAL);

    while(true){
    set_timer1(32768);
    }
    }
  2. #2
    2007/11/22
    تبریز
    2,483
    492

    پاسخ : مشکل در تايمر 1 در ccs

    سلام.من CCS کار نکردم؛ولي ميشه بپرسم چه ايرادي داره مگه؟ چطور تستش کردين؟ کجاش کار نميکنه؟

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  3. #3
    2007/09/28
    tehran
    53
    0

    پاسخ : مشکل در تایمر 1 در ccs

    کار شما چند تا اشکال دارد.
    اما اول بگویید از کجا فهمیدید تایمر کار نمیکند.
  4. #4
    2010/09/12
    اصفهان
    324
    4

    پاسخ : مشکل در تایمر 1 در ccs

    سلام دوست عزیزم
    باید بگم منم همین مشکلو داشتم اما مشکل اصلیم این بود که با پروتیوس میخواستم تستش کنم.عملی تستش کردم جواب گرفتم نمیدونم چرا تو پروتیوس جواب نمیداد
    اگه خواستید تا برنامشو بذارم واستون
  5. #5
    2009/11/24
    21
    0

    پاسخ : مشکل در تایمر 1 در ccs

    سلام.
    دیگه کلا ناامید شده بودم که کسی جواب بده.ممنون :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
    چون وقفه اش اصلا رخ نمیده.من متنی رو داخل وقفه اش گذاشتم که رو lcd چاپ شه ولی نمیشه.
    در ضمن من هم تو پروتوس چک کردم نشد.
    این یه قسمت از یه برنامه خیلی بزگتره که بعضی چیزهاش منوط به راه افتادن تایمر1 با کریستال ساعت هستش.برای زمان دقیق.
  6. #6
    2009/11/24
    21
    0

    پاسخ : مشکل در تایمر 1 در ccs

    آقای mohammadttl از شما هم ممنون میشم اگه اون برنامتون رو بزارید.
  7. #7
    2009/08/18
    28
    1

    پاسخ : مشکل در تایمر 1 در ccs

    دوست عزیز شمإ إومدی متغیرهإتو دإخل زیر برنإمه وقفه تعریف کردی و بعد یه ثإنیه دإری یکی إضإفه میکنی.خوب بإیدم کإر نکنه دإدإشم.إون متغیر هإ رو إز حإلت local به حإلت global ببر إنشإلله مشکلت حل میشه عزیز
  8. #8
    2009/11/24
    21
    0

    پاسخ : مشکل در تایمر 1 در ccs

    ضمن تشکر ، 1-باید بگم دوست عزیز من از متغیر ها در همون زیر برنامه وقفه دارم استفاده می کنم.
    2-برنامه رو که داشتم انتقال می دادم بخش های اضافه اش رو حذف کردم ، مثل همون بخشی که متغیر های گلوبال داشت و در تنه اصلی از مقادیر زمان استفاده می شد.
    3- من برنامه بالا رو با کلاک داخلی که راه می اندازم وقفه رخ می ده و زیر برنامه هم اجرا می شه.ولی کلاک اکسترنال که می شه دیگه هیچی!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    این هم همون برنامه ولی با متغیر های گلوبال:


    #include <18f452.h>
    #fuses HS
    #use delay(Clock=20000000)
    #include <math.h>
    #include <stdio.h>
    #define LCD_ENABLE_PIN PIN_d3
    #define LCD_RS_PIN PIN_d1
    #define LCD_RW_PIN PIN_d2
    #include <lcd.c>
    int16 time[3]={0,0,0};
    #int_TIMER1
    void TIMER1_isr(void)
    {
    int8 s=0,m,h;
    time[0]=time[0]+1;
    if(time[1]==60){
    time[0]=0;
    time[1]=time[1]+1;
    }
    if(time[1]==60){
    time[1]=0;
    time[2]=time[2]+1;
    }
    s=time[0];
    m=time[1];
    h=time[2];
    lcd_gotoxy(1,1);
    printf(lcd_putc," "
    lcd_gotoxy(7,1);
    printf(lcd_putc,"%u:%u:%u",h,m,s);

    }

    void main()
    {

    lcd_init();
    enable_interrupts(GLOBAL);
    enable_interrupts(INT_TIMER1);
    setup_timer_1(T1_EXTERNAL | T1_DIV_BY_1 | T1_CLK_OUT);

    while(1){
    set_timer1(32768);
    //...
    }
    }
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوعات مشابه

  1. مشکل با تایمر avr
    توسط peyman.electron در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2015/12/07, 22:39
  2. مشکل با تایمر یک
    توسط mehdiit در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2013/06/06, 20:02
  3. مشکل در تایمر plc LS...!
    توسط sajjadEsrari در انجمن PLC
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/10/04, 14:52
  4. مشکل با تایمر 1
    توسط roozbeh2007 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2010/12/29, 21:29
  5. مشکل با تایمر مگا 32
    توسط پشه 007 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2007/01/24, 13:15

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •