اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

RC-80 & RC-85 IR Protocol

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    RC-80 & RC-85 IR Protocol

    سلام
    در مورد جزئیات پروتکل انتقال دیتای RC-80 و RC-85 در مورد گیرنده های مادون قرمز و نحوه مدوله کردن سیگنال مورد نظر کسی اطلاعاتی داره؟

    ممنون

    #2
    پاسخ : RC-80 & RC-85 IR Protocol

    آآآآآآآآیی کمک!!! :angry: کسی نمی دونه پروتکل RC-80 یا RC-85 جزئیاتش چیه؟ من میخوام دیتا رو در فواصل و زاویه های کاملا مختلف فرستنده و گیرنده مادون قرمز نسبت به هم انتقال بدم. کلی به مشکل خوردم :angry: از گیرنده معروف به پارس استفاده کردم؛ فرکانس carrier هم 38khz هست. تو فاصله کم نیم متر یه جور جواب میده ، تو فاصله 1 متر یه جور دیگه . کمک

    دیدگاه


      #3
      پاسخ : RC-80 & RC-85 IR Protocol

      سلام

      دوست عزیز نوع دیتا و ماکزیمم صورت انتقالی که می خواهید در چه حدی است؟ من روش بهتری سراغ دارم.

      موفق باشید

      http://embeddedelectronics.ir

      دیدگاه


        #4
        پاسخ : RC-80 & RC-85 IR Protocol

        سلام :smile:. من در حقیقت می خوام تعدادی فرستنده و گیرنده بسیار کوچک کنار هم داشته باشم و اینها مرتب و مداوم در حال ارسال1و0 باشند. برای کار با IR لازم بود که فرکانس carrier با یه سیگنال حدود 1khz مدوله بشه تا گیرنده ها درست کار کنند و هر لحظه که مانعی جلوی تبادل دیتارو سد کرد بتونم کار خاصی رو انجام بدم. پس کار من باIR ارسال دیتای 1و 0 پشت سر هم با حداکثر نرخ ممکن هست. اولا راه حل رو با IR میدونید؟ و ثانیا راه بهتری که ابعاد فرستنده و گیرنده از معادل روش IR بزرگتر نباشه سراغ دارید؟
        البته پاسخ سوال اول برام مهمتره چون یه سخت افزار رو با این روش بستم.
        ممنون

        دیدگاه


          #5
          پاسخ : RC-80 & RC-85 IR Protocol

          سلام

          اگر درست فهمیده باشم شما می خواهید طناب نوری بسازید؟ برای اینکار دو تا راه وجود داره:
          اول دومی رو میگم که مهمتره، استفاده از لیزر است و روش بعدی استفاده از مادون قرمز، که اساسی ترین تفاوت در این نوع کاربرد فاصله و برد (به عبارت بهتر طول طناب) است. برد مادون قرمز با یک طراحی درست تا 35 متر و لیزر تا چند صد متر می باشد.
          برای کار با مادون قرمز لازم نیست که فرکانس carrier با یه سیگنال حدود 1khz مدوله بشه تا گیرنده ها درست کار کنند و هر لحظه که مانعی جلوی تبادل دیتارو سد کرد بتونم کار خاصی رو انجام بدم بلکه بهتر است دیتای سریال میکرو رو با فرکانس حامل مدوله کرده تا نتیجه فوق العاده اونو ببینید. این روش به تمامی مشکلات IR یکجا خاتمه می دهد و افق های روشنی در زمینه استفاده ی وسیعتر از مادون قرمز جلو رویتون باز می کند.
          من زمان طولانی رو روی مادون قرمز با تمامی جزئیاتش تحقیق کردم و مدتها پیش یک فرستنده و گیرنده مادون قرمز که شامل دو تا میکرو ساده در هر طرف بود (مثلا یک میکرو 20 پین) و گیرنده اش هم از این گیرنده های سری PIC-20xx و هر نوع گیرنده دیگر مثلا گیرنده های معروف به پارس بود، در ابعاد یک قوطی کبریت با حداقل قطعات و با تمامی جزئیات طراحی کردم و الان هم بسیار استفاده می کنم.
          موفق باشید
          http://embeddedelectronics.ir

          دیدگاه


            #6
            پاسخ : RC-80 & RC-85 IR Protocol

            سلام
            از کمکتون ممنونم :agree: انتقال سریال با چه Buad rate بهتر عمل می کنه برای فواصل متغییر؟
            دوماً مدار BIOS فرستنده و گیرنده لیزر سراغ دارید؟ راستش مدار درست حسابی گیر نیاوردم که با اون کار کنم.
            ممنون

            دیدگاه


              #7
              پاسخ : RC-80 & RC-85 IR Protocol

              سلام

              اول یک یادآوری کوچیک، فاصله و سرعت انتقال در اینجا هیچ ربطی به هم ندارد. تو Data Sheet گیرنده های موجود تو بازار با Part Number ی که قبلا عرض کردم نوشته حداکثر سرعت 1200bpsکه من در عمل هم به این رسیدم اما روش بسیار جالب دیگری برای این کار وجود داره که باسرعت استاندارد 38400 دیتا رو منتقل می کنه، بدین صورت که سیگنال حاملی خارجی در کار نیست و دیتای سریال رو بعد از تقویت مستقیما به دیود فرستنده IR می فرستند. در مورد لیزر هم بهتر به کتاب الکترونیک نوری نوشته مارستون مراجعه کنید.
              موفق باشید
              http://embeddedelectronics.ir

              دیدگاه

              لطفا صبر کنید...
              X