ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
  1. #1
    2009/04/21
    مشهد
    104
    1

    شبیه ساز bascome

    دوستان سلام ، کسی با شبیه ساز خود بسکام کار کرد یا نه ؟ من یه مشکلی دارم :
    یه برنامه ساده است که تایمر صفر رو راه می انداز و یه میلی ثانیه صبر می کن و بعد محتوای خود تایمر صفر رو نمایش میده ولی نمیدونم چرا صفر رو نشون میده فکر کنم اصلا تایمر راه نمیفته !
    $regfile = "m32def.dat"
    $crystal = 1000000
    Dim N As Integer , M As Word , Odd(400) As Word , Even(400) As Integer , K As Byte _
    , T As Word , F As Word , D As Integer
    Enable Interrupts
    Config Pind.7 = Output
    Portd.7 = 0
    Config Lcd = 16 * 2
    Config Lcdpin = Pin , Db4 = Pinb.4 , Db5 = Pinb.5 , Db6 = Pinb.6 , Db7 = Pinb.7 _
    , E = Pind.6 , Rs = Pinc.3
    Config Timer0 = Timer , Prescale = 1024
    '----------------------------------------------------------------------------------
    Stop Timer0
    Start Timer0
    Waitms 1
    Stop Timer0

    Do

    Lcd Tcnt0
    Loop
    End
    بدون امضاء
  2. #2
    2010/09/03
    بابل
    652
    17

    پاسخ : شبیه ساز bascome

    نقل قول نوشته اصلی توسط MA90
    دوستان سلام ، کسی با شبیه ساز خود بسکام کار کرد یا نه ؟ من یه مشکلی دارم :
    یه برنامه ساده است که تایمر صفر رو راه می انداز و یه میلی ثانیه صبر می کن و بعد محتوای خود تایمر صفر رو نمایش میده ولی نمیدونم چرا صفر رو نشون میده فکر کنم اصلا تایمر راه نمیفته !
    $regfile = "m32def.dat"
    $crystal = 1000000
    Dim N As Integer , M As Word , Odd(400) As Word , Even(400) As Integer , K As Byte _
    , T As Word , F As Word , D As Integer
    Enable Interrupts
    Config Pind.7 = Output
    Portd.7 = 0
    Config Lcd = 16 * 2
    Config Lcdpin = Pin , Db4 = Pinb.4 , Db5 = Pinb.5 , Db6 = Pinb.6 , Db7 = Pinb.7 _
    , E = Pind.6 , Rs = Pinc.3
    Config Timer0 = Timer , Prescale = 1024
    '----------------------------------------------------------------------------------
    Stop Timer0
    Start Timer0
    Waitms 1
    Stop Timer0

    Do

    Lcd Tcnt0
    Loop
    End

    دروود
    چرا از Proteus استفاده نمی کنی.
    شبیه ساز بسکام 6 و 8 میزنه.
    ?Why not
  3. #3
    2009/04/21
    مشهد
    104
    1

    پاسخ : شبیه ساز bascome

    ممنون دوست گرامی شبیه ساز خود بسکام بهتر متوجه میشی کجای برنامه ات ایراد داره ؟ با پروتوس هم کار کردم جالب بود !
    راستی مشکلم حل شد یه سرچ داشتم مشکلش پیدا شد ؟
    نوشتن دستور $sim در خود برنامه
    و
    در قسمت شیبه ساز تیک sim timer رو هم باید زد :wow:
    بدون امضاء
نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

موضوعات مشابه

  1. BASCOME AVR Version 2.0.7.8
    توسط hamid-pardazan در انجمن دانلود نرم افزارهای برق و الکترونیک
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2016/02/05, 08:25
  2. مشکل در راه اندازی lcd گرافیکی با bascome
    توسط alimohammad_sh در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2015/06/05, 19:25
  3. ***کمک***سنسور IR و زبان بیسیک و Bascome-AVR
    توسط soodi در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2010/08/30, 16:52
  4. اتصال موتور با L298 و Bascome-AVR
    توسط soodi در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2010/07/13, 11:46
  5. تعریف تابع در bascome
    توسط noorsoft در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2008/10/14, 06:54

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •