اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

JTAG

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    JTAG

    با سلام




    شما درباره JTAG اظلاعاتی دارید یا مقاله ایی که بتونه کمکم کنه



    با تشکر



    #2
    پاسخ : JTAG

    سلام
    این مقاله رو از یکی از فروم ها گرفتن. امیدوارم مفید باشه.


    فایل های پیوست شده

    دیدگاه


      #3
      پاسخ : JTAG

      سلام منم درباره مطلب می خوام یعنی اصلا نمی دوئنم چیه کی می تنوه کمکم کنه ممنون

      دیدگاه


        #4
        پاسخ : JTAG

        برای آشنائی با مبحث JTag در رسیورها بایستی مقداری اطلاعات درباره علوم مختلف الکترونیک داشت. اصولا در هر دستگاه الکترونیکی که ما در زندگی به آن برخورد می کنیم ، یا آنالوگ می باشد یا دیجیتال. در سیستمهای آنالوگ تقریبا هیچگاه به تصمیمات صفر و یک برخورد نخواهیم کرد ، ولی درست نقطه مقابل آن دستگاههای دیجیتال همانطور که از نام آنها پیداست ، فقط از منطق برای کار استفاده کرده و عمل می نمایند. در واقع صفر و یک ، اساس کار آنهاست.
        در دستگاههائی که رد پای نرم افزار را در آن می بینیم ، باید مطمئن باشیم که در آن از CPU و Memory نیز استفاده شده است. اصولا Memory یا حافظه ها بر دو نوع می باشند ، حافظه های فقط خواندنی (ROM) و حافظه های خواندنی و نوشتنی(Ram) در کارخانه های تولید کننده دستگاههای الکترونیک دیجیتال مانند Reciver ها ، عموما اطلاعات Base یا اولیه توسط آنها روی حافظه فقط خواندنی ریخته می شود. این کار در پروسه تولید توسط دستگاههای Programmer انجام می شود.
        در تمام دستگاههای الکترونیک دیجیتال که نرم افزاری در عملکرد دستگاه دخالت می نواید ، حتما دارای Memory و Cpu می باشند. هنگامی که ما دستگاه را روشن می کنیم ، درست همانند کامپیوتر ، ابتدا اطلاعات اولیه که برای نحوه کار دستگاه ساخته شده از قبل در نظر گرفته شده است ، توسط Cpuیا همان واحد پردازگشر مرکزی ، پردازش شده و مقداری از اطلاعات که دائما دستگاه نیازمند آنهاست به داخل Ram دستگاه منتقل می شود. توجه کنید که از واژه Ram استفاده شد نه از Rom زیرا دستگاه نتایج محاسبات خود را به داخل ram انتقال داد و این نوعی نوشتن در حافظه می باشد. پس فقط حافظه های خواندنی و نوشتنی قابلیت این نوع استفاده را دارا می باشند. توجه کنید که اطلاعات اولیه ای را که Cpu آنها را پردازش نمود ، همان اطلاعاتی هستند که در داخل حافظه Rom دستگاه از قبل توسط کارخانه سازنده تعبیه شده است. زمانی که یک رسیور احتیاج به JTag پیدا می کند ، در واقع احتیاج به اطلاعات اولیه برای شروع کار خود داشته و به سراغ Rom دستگاه که اصطلاحا به آن Flash Memory گفته می شود می رود . اما هیچ اطلاعاتی برای اینکه چگونه باید عمل کند وجود نداشته و همانجا توقف می نماید. در این مواقع می گویند که بایستی دستگاه JTag شود.
        خوب با اطلاعات بالا دریافتیم که اصل موضوع چیست و چرا به JTag نیاز پیدا می کنیم. حالا مقداری راجع به انواع JTag و نحوه انجام آن صحبت می کنیم.
        بطور کلی 2 راه برای JTag کردن آی سی Flash دستگاه رسیور وجود دارد.
        1- استفاده از پروگرامر
        2- مستقیما توسط کامپیوتر
        1- در حالت استفاده از پروگرامر ، بایستی ابتدا آی سی Flash دستگاه را از روی برد اصلی رسیور جدا کنیم. این کار نیاز به مهارت و تجربه داشته و استفاده از ابزارهای خاص ، لازمه انجام آن می باشد. اگر تجربه ای در زمینه الکترونیک ندارید و یا تجربه ای در زمینه لحیم کاری و نصب و جدا کردن آی سی ، آن هم آی سی های SMD از روی بردهای الکترونیک را ندارید ، به شما توصیه می کنم که از این راه صرف نظر کرده و حتما روش دوم را بکار بندید.
        2- در حالت دوم که استفاده از کامپیوتر می باشد ، بایستی با استفاده از پورت پارالل Paralel Port ، نقاط خاصی از رسیور را به سیمهای داخل کابل پارالل پورت متصل نمائید. این کار نیز مستلزم داشتن حوصله و ظرافت می باشد.
        تا اینجا متوجه شدیم که می خواهیم رسیور خود را توسط یک پورت پارالل کامپیوتر به رسیور وصل نموده و آن را JTag کنیم.
        <<<<<<<<<<<<&l t;<<<<<<<<<<<< <<<<×>>>>>>>>& gt;>>>>>>>>>>

        دیدگاه


          #5
          پاسخ : JTAG

          سلام تو این 60 نفری که این فایل رو دانلود کردن آخه حتی یک نفرم بازش نکرده پسورد فایل چیه عزیز

          دیدگاه

          لطفا صبر کنید...
          X