ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
  1. #1
    2011/08/03
    193
    50

    مشکل با timer0 18f در c18

    با سلام :wow:

    من يه برنامه نوشتم که با timer0 کار کنم :mrgreen:

    خود timer رو به صورت 16bit راه انداختم ولي خروجي که ميخوام به من نميده تايماش درست در نمياد :sad: کل برنامه رو گذاشتم

    يه سوال

    من اومدم از flag تايمر 0 براي چک کردن استفاده کردم از طرفي چون اين بيت داخل ريجيستر وقفه هست نميخواد که وقفه رو روشن کنم ؟


    #include<p18f4550.h>
    #pragma config WDT=OFF,LVP=OFF,FOSC=HS

    void wait(void);
    #define mybit PORTBbits.RB4
    void main(){

    TRISBbits.TRISB4=0;
    while(1){
    mybit=0;
    wait();
    mybit=1;
    wait();


    }
    }
    void wait(void){
    T0CON=0x7; // timer0 is off ,16bit mod,prescaler=256
    TMR0H=0;
    TMR0L=0;
    T0CONbits.TMR0ON=1;
    while(INTCONbits.TMR0IF==0);
    T0CONbits.TMR0ON=0;
    INTCONbits.TMR0IF==0;
    }
    عامل کليدي تمام موفقيتها " عمل کردن" است
  2. #2
    2007/03/12
    68
    1

    پاسخ : مشکل با timer0 18f در c18

    سلام

    من با C18 کار نکردم،چيزايي که به نظرم ميرسه ايناست:

    بهتره براي مقدار دادن به خروجي درحالت ديجيتال از رجيستر LAT مربوط به هر پورت استفاده کنيد.

    در صفحه 129 ديتا شيت يه قسمت با زمينه خاکستري با عنوان Note هست که ميگه نوشتن در رجيستر TMR0 باعث پاک شدن مقدار تنظيم شده در Prescaler ميشه.پس توي تابع wait،بهتره اول رجيسترهاي TMR0 رو مقداردهي کنيد,بعد Prescaler رو تنظيم کنيد.

    من اومدم از flag تايمر 0 براي چک کردن استفاده کردم از طرفي چون اين بيت داخل ريجيستر وقفه هست نميخواد که وقفه رو روشن کنم ؟
    نه لزومي نداره حتما وقفه فعال باشه

    INTCONbits.TMR0IF==0
    بايد از تک مساوي(=)استفاده کنيد.

    موفق باشيد.
  3. #3
    2011/08/03
    193
    50

    پاسخ : مشکل با timer0 18f در c18

    اقا ممنون


    من TMR0 رو هم اول مقداردهي کردم ولي بازم نشد حتي DEBUG هم کردم مقدار رجيسترها درست بود
    عامل کليدي تمام موفقيتها " عمل کردن" است
  4. #4
    2011/01/21
    ساری - ایران
    150
    7

    پاسخ : مشکل با timer0 18f در c18

    نقل قول نوشته اصلی توسط ميلاد.م
    در صفحه 129 ديتا شيت يه قسمت با زمينه خاکستري با عنوان Note هست که ميگه نوشتن در رجيستر TMR0 باعث پاک شدن مقدار تنظيم شده در Prescaler ميشه.پس توي تابع wait،بهتره اول رجيسترهاي TMR0 رو مقداردهي کنيد,بعد Prescaler رو تنظيم کنيد.
    توجه داشته باشید که با نوشتن یک مقدار در تایمر تنظیمات پیش تقسیم کننده پاک یا عوض نمیشه بلکه مقدار شمارنده مربوط به Prescaler (که قابل خواندن و نوشتن به صورت مستقیم هم نیست) صفر میشه.
  5. #5
    2011/08/03
    193
    50

    پاسخ : مشکل با timer0 18f در c18

    سلام دوستان


    مشکل راه اندازيش حل شد فقط يه مشکل ديگه داره اونم اينکه زمان حساب شده با زمان تايمر يکي نيست ( دقيق نيست)

    ميتونه از کدهايي که کامپايلر توليد ميکنه باشه ؟؟
    عامل کليدي تمام موفقيتها " عمل کردن" است
  6. #6
    2011/08/03
    193
    50

    پاسخ : مشکل با timer0 18f در c18

    اقا مشکل حل شد :applause:

    مشکل از CPUDIV بود که مقدارش برابر با دو بود اون رو به يک تغيير دادم حل شد
    عامل کليدي تمام موفقيتها " عمل کردن" است
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوعات مشابه

  1. تداخل دو اینتراپت int و timer0 در برنامه و عمل نکردن timer0
    توسط hosseinam در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 24
    آخرين نوشته: 2016/06/03, 18:00
  2. مشکل در تولید فرکانس ۱ مگاهرتز با timer0 توسط ccs
    توسط professor1394 در انجمن میکروکنترلرهای PIC
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2015/12/18, 10:02
  3. مشکل با چشمک زن با timer0
    توسط ben-robot در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2014/07/13, 21:54
  4. مشکل با Timer0 در بسکام
    توسط m_nader_m در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2014/01/21, 17:52
  5. pwm با timer0
    توسط jafar2000 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2009/02/22, 22:04

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •