ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 17
  1. #1
    2008/10/29
    2,098
    219

    راه اندازی پورت سریال در MPLAB

    سلام
    آقا برنامه رو به صورت زیر نوشتم میکرو هم PIC18f452 هست
    void main(void)
    {
    unsigned int i;
    ADCON1=6;
    /////timers
    TRISAbits.RA0=1;
    TRISAbits.RA1=1;
    TRISAbits.RA2=1;
    TRISAbits.RA3=1;
    TRISAbits.RA4=1;
    TRISCbits.RC0=1;
    ///// Outputs
    TRISB=0;
    TRISAbits.RA3=0;
    TRISAbits.RA5=0;
    TRISEbits.RE0=0;
    TRISEbits.RE1=0;
    TRISEbits.RE2=0;
    TRISCbits.RC3=0;
    TXSTA=0x20;
    SPBRG=5;
    TXSTAbits.TXEN=1;
    RCSTAbits.SPEN=1;
    d1=0;
    d2=0;
    d3=0;
    d4=0;
    d5=0;
    d6=0;
    lcdinit();
    i=0;

    sprintf(i1,"%d",strlen(" IDLE&quot);
    lcdprint(i1);
    //////////////////////////
    while(1)
    {
    cls();
    if(in3==1){
    d2=0;
    d1=1;
    sprintf(i1,"Hello Man"
    }
    else
    {
    d1=0;
    d2=1;
    sprintf(i1,"Hello Iran"}
    lcdprint(i1);
    TXREG='S';
    Delay10KTCYx(100);

    }
    }
    آقا با سرعت 9600 که حساب کردم مقدار SPBRG با فرکانس ورودی 4 مگاهرتز در مد HSPLL شد 5 تا اینجا درست هست؟
    روی کامپیوتر اینها رو دریافت دارم
    توی میکرو AVR هر وقت سرعت ها یکی نبود اینجوری دریافت می کردم حالا مشکل اینجا چی می تونه باشه؟

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.
  2. #2
    2008/10/29
    2,098
    219

    پاسخ : راه اندازی پورت سریال در MPLAB

    سلام
    مشکل پیدا و رفع شد :wow:
    چون با مد HSPLL کار کردم باید عدد SPBRG رو برابر 25 قرار می دادم
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.
  3. #3
    2011/08/03
    193
    50

    پاسخ : راه اندازي پورت سريال در MPLAB

    با سلام

    اقا من دوتا برنامه براي پرت سريال نوشتم يکي با رجيسترها يکي ديگه هم با هدر ولي هردوتاشون روي صفحه علامت سوال نشون ميدن


    برنامه رو ميزارم

    به نظر شما مشکلش چي هست ؟؟

    اين با رجيستر ها هست


    #include<p18f4550.h>
    #pragma config WDT=OFF,FOSC=HS,LVP=OFF
    void main(){
    unsigned char i;
    unsigned char data[]="alimohammad";
    TXSTA=0x20;//low baud rate ,8bit
    TRISCbits.TRISC6=0;
    SPBRG=6;//9600 BAUD RATE with xtal=4mhz
    RCSTAbits.SPEN=1;//enable serial port
    TXSTAbits.TXEN=1;//Enable transmit

    //send data

    for(i=0;i<11;i++){

    while(PIR1bits.TXIF==0);
    TXREG=data[i];
    }
    while(1);
    }








    اينم با هدر فايل


    #include<p18f4550.h>
    #include <usart.h>
    #pragma config WDT=OFF,LVP=OFF,FOSC=HS
    void main(){
    TRISBbits.TRISB7=0;
    OpenUSART(
    USART_TX_INT_OFF &
    USART_RX_INT_OFF &
    USART_ASYNCH_MODE &
    USART_EIGHT_BIT &
    USART_CONT_RX &// ÇÑÓÇá ãÏÇæã
    USART_BRGH_HIGH,// baut rate=9600
    25 );

    while(!PORTBbits.RB7);
    putrsUSART( "alimohammad" );
    while (BusyUSART());
    CloseUSART();
    while(1);
    }
    عامل کليدي تمام موفقيتها " عمل کردن" است
  4. #4
    2008/10/29
    2,098
    219

    پاسخ : راه اندازی پورت سریال در MPLAB

    سلام
    این برنامه رو تست کنین و خبر از نتیجه رو بگین

    کد:
    #include<p18f4550.h>
    #include<delays.h>
    #pragma config WDT=OFF,FOSC=HS,LVP=OFF
    void main(){
    unsigned char i;
    unsigned char data[]="alimohammad";
    TXSTA=0x20;//low baud rate ,8bit
    TRISCbits.TRISC6=0;
    SPBRG=5;//9600 BAUD RATE with xtal=4mhz
    RCSTAbits.SPEN=1;//enable serial port
    TXSTAbits.TXEN=1;//Enable transmit
    
    //send data
    
    for(i=0;i<11;i++){
    
     while(PIR1bits.TXIF==0);
     TXREG=data[i];
    Delay1KTCYx(1);
    }
    while(1);
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.
  5. #5
    2011/08/03
    193
    50

    پاسخ : راه اندازي پورت سريال در MPLAB

    تست کردم نشد :angry:
    عامل کليدي تمام موفقيتها " عمل کردن" است
  6. #6
    2008/10/29
    2,098
    219

    پاسخ : راه اندازی پورت سریال در MPLAB

    سلام
    من فرض کردم کریستال مدارتون 4 مگاهرتز هست و سرعت انتقال 9600 ، فرضم درست هست یا مشخصات مداری یا باد ریت متفاوت هست؟
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.
  7. #7
    2011/08/03
    193
    50

    پاسخ : راه اندازي پورت سريال در MPLAB

    بله فرض درست هست


    اطلاعات فرستاده ميشن ولي درست نيست حتي بدون max232 هم تست کردم نشد


    به نظر شما مشکل از چي هست ؟
    عامل کليدي تمام موفقيتها " عمل کردن" است
  8. #8
    2008/10/29
    2,098
    219

    پاسخ : راه اندازی پورت سریال در MPLAB

    سلام
    حتما باید بین کامپیوتر و میکرو max232 قرار بدین حذف نکنین
    اگر baudrate بین کامپیوتر و میکرو به درستی تنظیم شده باشه اکثر مواقع کارکترهای ناآشنا مربوط به برنامه نویسی و عدم تنظیم کلاک صحیح متغییر SPBRG هست.بزارین برنامه تون رو تست می گیرم ان شالله روی میکرو اگر تغییری لازم بود خدممتون عرض می کنم که از این جهت حتما از بابت برنامه مطمئن بشین
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.
  9. #9
    2008/10/29
    2,098
    219

    پاسخ : راه اندازی پورت سریال در MPLAB

    سلام
    برنامتون رو چک کردم ، گویا با فرکانس 4 مگاهرتز و مد HS نمی شه 9600 بیت ریت رو داشت نرخ رو به 4800 رسوندم و برنامه به صورت زیر تغییر یافت
    شما هم چک کنین و با baudrate 4800 در کامپیوتر تنظیم کنین و وضعیت مدار رو باز گزارش کنین

    کد:
    #include<p18f4550.h>
    #pragma config WDT=OFF,FOSC=HS,LVP=OFF
    void main(){
    unsigned char i;
    unsigned char data[]="alimohammad";
    TXSTA=0x20;//low baud rate ,8bit
    TRISCbits.TRISC6=0;
    SPBRG=12;//9600 BAUD RATE with xtal=4mhz
    RCSTAbits.SPEN=1;//enable serial port
    TXSTAbits.TXEN=1;//Enable transmit
    
    //send data
    while(1){
    for(i=0;i<12;i++){
    
     while(PIR1bits.TXIF==0);
     TXREG=data[i];
     Delay1KTCYx(1);
    }
     TXREG=13;
     Delay1KTCYx(100);
    }
    }
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.
  10. #10
    2011/08/03
    193
    50

    پاسخ : راه اندازي پورت سريال در MPLAB

    برنامه درست کار ميکنه اون حاقه هم اجرا ميشه ولي نوشته ها عجيب غريبه

    چرا با 4mhz نميشه نرخ 9600 رو گرفت ؟؟؟
    عامل کليدي تمام موفقيتها " عمل کردن" است
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 17

موضوعات مشابه

  1. راه اندازی پورت سریال توسط ASF
    توسط homayon در انجمن XMEGA
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2015/12/12, 15:31
  2. مشکل در راه اندازی پورت سریال 1
    توسط infernal1990 در انجمن NXP
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2015/08/20, 11:49
  3. پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2013/10/30, 13:05
  4. پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2013/10/04, 20:19
  5. مدار برای راه اندازی دستگاها با ارتباط پورت سریال
    توسط shahryarii در انجمن مدار هاي ديجيتال
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2013/08/19, 19:00

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •