ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.

اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

6,000
    541

پاسخ : کمپرسور یخچال (12ولت DC)

نقل قول نوشته اصلی توسط deremel400
    هر چند بحث در مورد کمپرسورهای ماشین و 220خیلی به این تاپیک مربوط نیست(البته به عنوانش هم بی ربط نیست :mrgreenچندتا نکته که به نظرم میرسه:

1-کلا از فکر راه اندازی کمپرسور کولر ماشین برید بیرون 1-توان مورد نیاز بسیار بالا (نسبت به کمپرسور 220)و اصلا با موتور کولر آبی راه نمی افته .............از همه مهمتر قیمت بالای اونه فکر کنم الان پرایدش حداقل 300قیمت داره چون 206بالای500است.

2-کمپرسور 220ولتی با خاموش و روشن شدن متناوب هیچج مشکلی نداره اون تناوبی که خرابش می کنه در حد چند ثانیه است که خوب میشه ترموستات را طوری تنظیم کرد که بین هرON,OFFحداقل چند دقیقه فاصله بیوفته

3-سیم پیچی مجدد کمپرس220و تبدیل به DCشدنی نیست چون ساختار موتورACاست.

4-کوپل کردن یک موتور DCروی یک کمپرسور یخچال شدنی است اما به این راحتی ها هم نیست و اصلا به درد سرش نمی ارزد (اگر یک بار یدونه کمپرسور یخچال را ببرید به این نتیجه می رسید)
    5-این موتورهای براش لس هواپیما مدل حتی شما اگر موفق به نصبش روی کمپرس بشوید فکر نکنم دوام لازم را داشته باشه چون به سرعت داغ میشه و می سوزه.

6-حالا یک چیزی بگم آقا مسعود کلا منو بندازه بیرون و بحث دوباره منحرف بشه :twisted:
    یک سری یخچال قدیم بود که با شعله نفت کار می کرد .یک سری کولر گازی هم درست شده خورشیدیه و با گرمای خورشید حداقل 30درصد مصرف برقش کم میشه حالا تو ماشین ما یک انباره اگزوز داریم با دمای بالا میشه با پی بردن به ساختار اون کولرهای گازی ها مصرف کولر ماشین یا یخچال ماشین را کم کرد (البته این فقط جرقه ای برای بحث تئوریه یکی نیاد بگه حالا چی طوری یخچالو به اگزوز وصل کنیم)

مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

ممنون دوست عزیز چه عجب که یکی که سرش میشه اومد توی این تاپیک و اطلاعات داد :nice:
    من منظورم از موتور براشلس موتورهای یخچال با سیستم براشلس بود. توی یخچالهای جدید استفاده میشه که مصرف رو کم کنه نه این که بیایم سرهمش کنیم باهاتون موافقم که کوپلش خیلی سخته و اصلا شاید شدنی نباشه.

در مورد اون یخچالها! دست مریزاد عجب فکر خوبی!! راست میگی ما هم منبع گرمای بلا استفاده داریم هم باد به اندازه کافی ( چون ماشین معمولا در حال حرکته).
    اصلا کمپرسور هم نمیخاد. میخاستم بگم سیستمش رو توی چیلرهای جذبی استفاده میکنن ولی خود مسعود خان دیدم نوشته.

6,000
    541

نقل قول نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
    اینقدر تو این تاپیک از در و دیوار حرف زدین که من یکی واقعا منصرف شدم دیگه

میخواین موتور براشلس رو به چس وصل کنین؟
    جناب من از درودیوار حرف نزدم اینجارو ببین:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=65357.msg378882#msg378882
    ایشون خوابشونو میخاد اینجا تعبیر کنه بنده هم بهشون گفتم اینا عملی نیست! همونطور که آقای deremel400 هم گفتن. که بعدشم بحث رو کشیدن سر کولر و بعدشم من که خوشم اومد از ایده کولر بهینه از روی هواس پرتی :redface: بحث رو کاملا عوض کردم اینجا:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=65357.msg379017#msg379017

که آقای مهدی که دسدش درد نکنه اومد تاپیکو نجات داد از دست من :icon_razz: :
    اینجا:

الانم یه جایی خیلی خوبی رسیدیم تبریک میگم همین چیلر جزبی رو بگیریم بریم جلو من پایم.
    2,371
    147

نقل قول نوشته اصلی توسط arvinfx
    جناب من از درودیوار حرف نزدم اینجارو ببین:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=65357.msg378882#msg378882
    ایشون خوابشونو میخاد اینجا تعبیر کنه بنده هم بهشون گفتم اینا عملی نیست! همونطور که آقای deremel400 هم گفتن. که بعدشم بحث رو کشیدن سر کولر و بعدشم من که خوشم اومد از ایده کولر بهینه از روی هواس پرتی :redface: بحث رو کاملا عوض کردم اینجا:

که آقای مهدی که دسدش درد نکنه اومد تاپیکو نجات داد از دست من :icon_razz: :
    اینجا:

الانم یه جایی خیلی خوبی رسیدیم تبریک میگم همین چیلر جزبی رو بگیریم بریم جلو من پایم.
    من که نگفتم شما از در و دیوار حرف میزنی
    نقل قول واسه موتور براشلسه بود
    من فقط گفتم شما از در و دیوار جواب میدین

بچه ها من میگم رو همین چیلرهای جذبی متمرکز بشیم
    ولی چیزی که من فهمیدم دماز از 7-8 درجه پایینتر نمیاد
    Hidden Content - Hidden Content - Hidden Content

Hidden Content

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.
    اصفهان
    1,656
    275

جالـــــــــــــــــــب شد!!
    این یخچال ها باحاله مخصوصا نفتیش!! تو همون لینکی مه اول مسعود گذاشته بود اون یخچال ابیه با LPG هم کار میکرد :eek: خیلی با حال بود ولی انگار تولید سرما با این روش نسبت به روش های دیگه راندمان کمتری داره ولی همه شرایطش تو ماشین فراهمه!!
    اصفهان
    1,656
    275

اینم عکس یکی از این یخچال ها:

توضیحات:

Labeled photo of a domestic absorption refrigerator.
    1. Hydrogen enters the pipe with liquid ammonia
    2. Ammonia+hydrogen enter the inner compartment of the refrigerator. Change in partial pressure causes ammonia to evaporate. Energy is being drawn from the surroundings - this causes the cooling effect Ammonia+hydrogen return from the inner part, ammonia returns back to absorber and dissolves in water. Hydrogen is free to rise upwards
    3. Ammonia gas condensation (passive cooling)
    4. Hot ammonia (gas)
    5. Heat insulation and separation of water from ammonia gas
    6. Heat source (electric)
    7. Absorber vessel (water + ammonia solution)

منبع: همون لینک ویکیپدیا :mrgreen:
    1,732
    284

بچه ها من میگم رو همین چیلرهای جذبی متمرکز بشیم
    ولی چیزی که من فهمیدم دماز از 7-8 درجه پایینتر نمیاد
    با چیلر جذبی میخواهید کمپرسور 12 دی سی بسازید! oo:
    چیلر های جذبی محدودیت حجم دارند! از یک حدی کمتر اصلا اقتصادی نیست و کار هم نمیکنه! بابا ولش کنید این چیلر بیچاره رو!
    دوستان دارید با خودتون چکار میکنید؟! ادم دلش کباب میشه وقتی میبینه این جوونها خودشون رو به اب و اتیش میزنن!
    یکی بگه چقدر میخواد هزینه کنه!؟
    6,000
    541

نقل قول نوشته اصلی توسط voyager2020
    چیلر های جذبی محدودیت حجم دارند! از یک حدی کمتر اصلا اقتصادی نیست و کار هم نمیکنه! بابا ولش کنید این چیلر بیچاره رو!
    دوستان دارید با خودتون چکار میکنید؟! ادم دلش کباب میشه وقتی میبینه این جوونها خودشون رو به اب و اتیش میزنن!
    میگم چرا پیلر چزبی ها برای یک واحد ساخته نمیشه! وی دلیلش شاید این باشه که با خورشید کار میکنه! خوب ما توی ماشین دمای بیشتری داریما دلیل اصلی شو میدونید؟
    2,371
    147

اقتصادیتر از این که از اگزوز ماشین سرما بگیریم؟؟؟

من یکی 200 تومن بیشتر ندارم!

Hidden Content

1,732
    284

چیلر های جذبی محدودیت حجم دارند! از یک حدی کمتر اصلا اقتصادی نیست و کار هم نمیکنه!
    ببینید دوستان وقتی میگیم در یک حجم و ظرفیتی چیلر ها اقتصادی هستند یعنی اینکه در این شرایط دستگاه ما برای ما بازده داره! و ما چیزی بدست میاریم! ولی وقتی از یک حدی کوچکتر میشه چون سایر مسائلش هم کوچکتر میشه برای اینکه به اون بازده برسیم باید به موارد دیگری که قبلا اهمیت کمی داشتند بیشتر اهمیت بدهیم یعنی بیشتر خرج کنیم یعنی گرانتر! و در کل شاید بازم به اون حد نرسیم! دیگه فرمول و اثبات و ... بماند! بدون اثبات بپذیرید!
    یکی از مسائل در ساخت چیلر جذبی همین سرشکن شدن هزینه یا قیمت در مقابل هر مصرف کننده هست! دوستان دقت کنند که چیلر برای ظرفیت های بالای سرماسازی مناسب هست!
    2,371
    147

ببینید دوستان وقتی میگیم در یک حجم و ظرفیتی چیلر ها اقتصادی هستند یعنی اینکه در این شرایط دستگاه ما برای ما بازده داره! و ما چیزی بدست میاریم! ولی وقتی از یک حدی کوچکتر میشه چون سایر مسائلش هم کوچکتر میشه برای اینکه به اون بازده برسیم باید به موارد دیگری که قبلا اهمیت کمی داشتند بیشتر اهمیت بدهیم یعنی بیشتر خرج کنیم یعنی گرانتر! و در کل شاید بازم به اون حد نرسیم! دیگه فرمول و اثبات و ... بماند! بدون اثبات بپذیرید!
    یکی از مسائل در ساخت چیلر جذبی همین سرشکن شدن هزینه یا قیمت در مقابل هر مصرف کننده هست! دوستان دقت کنند که چیلر برای ظرفیت های بالای سرماسازی مناسب هست!
    دوستان پس چاره ای نیست
    بیارین ماشینهاتونو کنار هم مثل مجتمعهای ساختمونی یه چیلر گنده بسازیم واسه هر کدوم یه یخچال بذاریم

آقا من یه چیزی بگم بهم نمیخندین؟
    چرا واسه یخچالهای خونگی از این سیستم استفاده نمیکنن؟
    داشتم فکر میکردم اگه یه واحد تو هر خونه ای داشته باشیم و بیایم کل گرما و سرمای مورد نیاز رو هموجا تامین کنیم کلی میشه صرفه جویی کرد
    گرما واسه زمستون؛ اجاق گاز و آب مصرفی
    سرما واسه تابستون؛ یخچال و فریزر
    یه چیزی تو مایه های موتور خونه
    میدونین هر سال چند درصد گرمای این بخاری ها از دودکش هدر میره؟
    ها؟ نه؟ چی؟

Hidden Content

صفحه 8 از 14 نخست ... 456789101112 ... آخرین
نمایش نتایج: از 71 به 80 از 140