ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: TRIS

  1. #1
    2012/07/09
    بندرعباس
    47
    0

    TRIS

    میشه یه توضیح دقیق درمورد این خط بدین از همتون ممنون مشم.

    TRISBbits.TRISB0=0
    TRISBbits.TRISB1=1
    LED_OFF
    soheilzahedy
  2. #2
    2009/02/18
    تهران
    270
    1

    پاسخ : TRIS

    سلام

    همان طور که میدانید TRISB یکی از دجیستر های پورت B است

    به وسیله این رجیستر ورودی و خروجی هر پین در پورت B مشخص میشود

    چنانچه بنویسید TRISB = 0 تمامی پین های پورت B به صورت خروجی پیکر بندی میشوند و
    چنانچه بنویسید TRISB = 255 تمامی پین های پورت B به صورت ورودی پیکر بندی میشوند

    در کامپایلر C18 برای دست یابی جداگانه به هر بیت از TRIS باید کلمه .bits را آورده و بعد نام بیت مورد نظر را بنویسید , برای مثال TRISB1 که در نتیجه داریم TRISBbits.TRISB1 که منظور بیت دوم رجیستر TRIS است

    پس دستور TRISBbits.TRISB1=1 پین دوم پورت B را به صورت ورودی پیکر بندی میکند
    و دستور TRISBbits.TRISB0=0 پین اول پورت B را به صورت خروجی پیکر بندی میکند

    رجیسترهای TRIS هنگام روشن شدن میکرو به صورت پیش فرش مقدار 0XFF را دارند

    LED_OFF مفهوم نیست

    نا اميدي يه دروغ بزرگه که آدما به خودشون ميگن
    تلاش يه حقيقت بزرگه که با صبر به ثمر ميرسه
  3. #3
    2007/11/22
    تبریز
    2,483
    492

    پاسخ : TRIS

    نقل قول نوشته اصلی توسط ramezani.t
    سلام

    همان طور که ميدانيد TRISB يکي از دجيستر هاي پورت B است

    به وسيله اين رجيستر ورودي و خروجي هر پين در پورت B مشخص ميشود

    چنانچه بنويسيد TRISB = 0 تمامي پين هاي پورت B به صورت خروجي پيکر بندي ميشوند و
    چنانچه بنويسيد TRISB = 1 تمامي پين هاي پورت B به صورت ورودي پيکر بندي ميشوند
    استاد عزيز و بزرگوارم جناب رمضاني؛ جسارتاً منظورتون قطعاً TRISB=255 هست که کل پورت B رو ورودي ميکنه. :redface:

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  4. #4
    2009/02/18
    تهران
    270
    1

    پاسخ : TRIS

    بله اشتباه شد :biggrin:

    چنانچه بنویسید TRISB=255 تمامی پین های پورت B ورودی میشوند

    ویرایش شد
    :redface:
    نا اميدي يه دروغ بزرگه که آدما به خودشون ميگن
    تلاش يه حقيقت بزرگه که با صبر به ثمر ميرسه
  5. #5
    2012/07/09
    بندرعباس
    47
    0

    پاسخ : TRIS

    [quote author=soheilzahedy link=topic=65814.msg381819#msg381819 date=1344347915]
    میشه یه توضیح دقیق درمورد این خط بدین از همتون ممنون مشم.

    TRISBbits.TRISB0=0
    TRISBbits.TRISB1=1

    آقای رمضانی ببخشید الان من از پایه BR0میکرو استفاده کردم میخوام پایه BR1هم به برنامه ام اضافه کنم برای فعال کردن پورتم همون چیزای که برا پورت BR0نوشتم برا این بنویسم جواب میده اگه مبشه یه نمونه بزارین با تشکر
    soheilzahedy
  6. #6
    2008/10/29
    2,098
    219

    پاسخ : TRIS

    سلام
    بله ، برای افزودن هر پین از پورت دیگه به همون شیوه که دوستان خدممتون گفتن اقدام کنین ، به عنوان مثال بعد از تابع main برنامه این عبارت رو بنویسین

    void main(void){
    TRISBbits.RB0=x;

    }

    که در صورت تنظیم این RB0 برای ورودی جای x مقدار 1 و در صورت تنظیم این پین به عنوان خروجی به جای x صفر قرار بدین.حالا برای تغییر محتوای پورت (در صورت تعریف پورت به عنوان خروجی)
    PORTBbits.RB0=x;
    بنویسین که خروجی با مقدار x (صفر یا یک)تغییر می کند(صفر و یا یک)

    در صورتی که پین به عنوان ورودی تعریف شده باشه برای خواندن مقدایر ورودی پین مجددا از PORTBbits.RB0 استفاده کنین
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.
  7. #7
    2012/07/09
    بندرعباس
    47
    0

    پاسخ : TRIS

    مرسی بچه ها فقط میشه یه قطعه کدی برام بزارین که چطور میشه مثلا از پایه RB3 میکرو خروجی گرفت منظورم بشه با این پایه LED را روشن خاموش کرد. :read:
    soheilzahedy
  8. #8
    2009/02/18
    تهران
    270
    1

    پاسخ : TRIS

    سلام

    اگر آموزش شماره 1 را دنبال کنید و آن را تست کنید , مشکلی در این رابطه پیدا نمیکنید

    در هر صورت کد به شکل زیر هست

    #define LED PORTBbits.RB3

    هال فقط کافیست بنویسید LED = 0 یا LED = 1

    دقت کنید که پورت RB3 رو به صورت خروجی پیکر بندی کنید
    نا اميدي يه دروغ بزرگه که آدما به خودشون ميگن
    تلاش يه حقيقت بزرگه که با صبر به ثمر ميرسه
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •