ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 17
  1. #1
    2012/07/23
    67
    2

    استفاده از وقفه خارجی 2

    سلام. می خواستم برنامه زیرو که نوشتم ولی تو عمل وقتی دکمه رو فشار می دم کلاً همه کارهایی که cpu می کنه منوقف می شود؟ دیباگ کنید تا کارم راه بیفته. با تشکر :sad:

    void main()
    {

    IODIR1|=1<<1|1<<0;
    IOSET1|=1<<0;
    IOCLR1|=1<<1;
    PINSEL4=0x01000000;
    EXTMODE=0x00;
    VICIntSelect=0x00010000;
    VICIntEnable=0x00010000;



    while(1)
    {
    IOSET1|=1<<0;
    delay(200);
    IOCLR1|=1<<0;
    delay(200);
    }

    }

    __fiq void Handler(void)

    {
    IOSET1|=1<<1;
    EXTINT=0x00000004;


    }
  2. #2
    2012/07/23
    67
    2

    پاسخ : استفاده از وقفه خارجی 2

    واقعن که. این همه آدم این همه برنامه نوشته شده کسی با وقفه های خارجی کار نکرده.کسی نیست کار مارو را بنداز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی جای تعجب داره؟؟؟؟؟؟؟ :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised:
  3. #3
    2007/03/15
    تبريز
    2,709
    154

    پاسخ : استفاده از وقفه خارجی 2

    اتفاقا من هم این چند روز با iar دارم دل و روده همه 31 تا اینتراپت رو در میارم
    چرا با iar کار نمی کنی ؟ شبیه سازی اینتراپت ها واقعا ساده است
    تنها موردي كه همه آدما يقين دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
    داشتن عقله زيادتر از دیگر آدم ها است
  4. #4
    2007/04/20
    كره زمين
    1,409
    78

    پاسخ : استفاده از وقفه خارجی 2

    برای وقفه های اکسترنال غیر از اینتراپت های 1 و 2 و3 و4 باید بعد از دیدن اینتراپت ریجسترشون رو پاک کرد با این دستور
    GPIO_ClearInt(2,(1<<11));//zzzz
    برای این اینتراپت ها هم شما تست کن ببین چی میشه!
    2 منظورش پورت هست!
    11 منظورش پین هست!

    کشتن مارو با این iar!!!!
    انجام پروژه هاي برنامه نويسي اندرويد
    [glow=red,2,300]نرم افزار نقشه هاي پاور کامپيوتر اندوريد[/glow]

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  5. #5
    2012/07/23
    67
    2

    پاسخ : استفاده از وقفه خارجی 2

    منم از iar استفاده می کنم. چجوری شبیه سازی کنم؟؟؟؟؟؟؟
  6. #6
    2007/03/15
    تبريز
    2,709
    154

    پاسخ : استفاده از وقفه خارجی 2

    شبیه سازیش که خیلی راحت است در بعد از ورود به محیط سیمولینک
    از منوی سیمیلاتور گزینه اینتراپت ست پ و گزینه نیو
    similator-> interrupt set up - > new
    عدد فرست اکتیو میگه اولین اینتراپت در چندمین سیکل ساعت باشه و عدد رپیت اینتروال میگه بعد از هر چند پالس اینتراپت رخ دهد . به همین سادگی به همین خوشمزگی .


    در ضمن منظورت از اینتراپت خارجی 2 همان اینتراپت پین شماره 2 است ؟ چون اینتراپت خارجی فقط یک دانه است که اونهم اینتراپت سریع شماره صفر است .
    تنها موردي كه همه آدما يقين دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
    داشتن عقله زيادتر از دیگر آدم ها است
  7. #7
    2012/07/23
    67
    2

    پاسخ : استفاده از وقفه خارجی 2

    بعد از اینکارو چیکار کنم و چطوری ببینم که داره تو سیموله کار می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  8. #8
    2007/03/15
    تبريز
    2,709
    154

    پاسخ : استفاده از وقفه خارجی 2

    پروژه ات رو کامل بزار تا شبیه سازیش رو فعال کنم برات بفرستم
    چون من برد فیلیپس ندارم نمی تونم بصورت عملی انجام بدم . فعلا برای اتمل یک برد ساختم
    تنها موردي كه همه آدما يقين دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
    داشتن عقله زيادتر از دیگر آدم ها است
  9. #9
    2012/07/23
    67
    2

    پاسخ : استفاده از وقفه خارجی 2

    میدونی مشکلم چیه؟ من یه دکمه به p2.10 وصل کردم. پایه هم حساس به لبه پائین روندس. تو حالت عادی یه led قرمز داره چشمک می زنه. وقتی دکمه زده می شه باید بره یه led سبزو روشن کنه. ولی وقتی دکمه رو می زنم همه کارا متوقف می شه. دلیلش چیه؟ برناممو برات mail می کنم.
  10. #10
    2012/07/23
    67
    2

    پاسخ : استفاده از وقفه خارجی 2

    آقا مشکله ما رو پیدا کردی؟ خیلی کارم فوری بهش احتیاج دارم. یکی به داد ما برسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :angry: :angry: :angry: :angry: :eek:
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 17

موضوعات مشابه

  1. استفاده از وقفه خارجی
    توسط mohsen.hex در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2015/05/28, 12:28
  2. مشکل در وقفه خارجی در زمان استفاده از دستور waitkey
    توسط san_313 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2012/07/05, 12:05
  3. کتابخانه نوشته شده برای استفاده از وقفه های خارجی در WinAvr
    توسط amirghazali در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2010/01/15, 00:13
  4. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2009/12/07, 11:41
  5. از وقفه خارجی میشه دو منظوره استفاده کرد ؟
    توسط l3ai3ak در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2009/10/20, 15:13

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •