ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
  1. #1
    2010/06/24
    مشهد
    949
    5

    آيا مي توان از port map داخل process استفاده کرد؟

    سلام. دوستان من اين کد رو در ISE نوشتم:
    کد:
    ENTITY Counter IS
    		 (reset: IN STD_LOGIC;	-- asynchronous reset
    				a,b: IN STD_LOGIC; -- inputs from encoder
    				output : OUT STD_LOGIC_VECTOR (15 DOWNTO 0)); -- output of the counter
    END Counter;
    
    ARCHITECTURE Behavioral OF Counter IS
    
    
    	COMPONENT XOR2
    		 (x, y: IN STD_LOGIC;
    	     z: OUT STD_LOGIC);
    	END COMPONENT;
    	
    	COMPONENT D_FF
    		 (d,clk: IN STD_LOGIC;
    	     q: OUT STD_LOGIC);
    	END COMPONENT;	
    
    
    	SIGNAL out_d: STD_LOGIC; -- Output for D-FF
    	SIGNAL out_x: STD_LOGIC; -- Output for XOR
    	SIGNAL out_c: STD_LOGIC_VECTOR(15 DOWNTO 0); -- Ouput for Counter
    	
    BEGIN
    
    
    	PROCESS (reset, a, b)
    		BEGIN
    			 ;(XOR2  (a, b, out_x  --- خطا در اين خط
    			IF reset = '1' THEN
    				out_c <= "1000000000000000"; -- reset active
    			ELSIF RISING_EDGE(out_x) THEN -- no reset, so wait for rising edge of the clock
    				d1: D_FF (a, b, out_d);
    				IF out_d = '1' THEN
    					out_c <= out_c + 1;
    				ELSIF out_d = '0' THEN
    					out_c <= out_c - 1;
    				END IF;
    			END IF;
    		END PROCESS;
    	output <= out_c;
    
    END Behavioral;

    اما موقع سنتز کردن، خطاي زير رو ميده:

    کد:
    ERROR:HDLParsers:164 - "D:/Documents and Settings/Hamed/My Documents/VHDL Projects/Encoder/Counter.vhd" Line 59. parse error, unexpected , expecting OPENPAR or TICK or LSQBRACK

    من خيلي در مورد اين خطا توي اينترنت گشتم، اما اصلاً به جوابي نرسيدم. چون نمونه کدهايي که توي اينترنت هست همه به همين صورت کردن. تنها دليلي که به ذهنم مي رسه اينه که داخل process نميشه از استفاده کرد. درسته؟ اگه درسته چرا؟؟

    چون وقتي دوتا رو از داخل process بيرون آوردم سنتز انجام شد و بدون مشکل. سوال ديگه اينه که اگه بايد بيارم بيرون به نظر شما اين کد درست اجرا ميشه؟ چون من مي خوام از خروجي XOR براي clock سيستم استفاده کنم، و بالا يا پائين شمردن رو هم با خروجي D flip flop.

    ممنون.
    دانش فني تا به عمل تبديل نشده، ذره اي ارزش نداره. اما بعضي وقت ها بايد از دانش براي باز کردن مرزهاي جديدي در علم استفاده کرد، نه اينکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبديل کرد.
  2. #2
    2010/02/23
    197
    1

    پاسخ : آيا مي توان از port map داخل process استفاده کرد؟

    سلام .نمي توني داخل پروسه از port map استفاده کني.
    دنيا آنقدر وسيع هست که براي همه مخلوقات جايي باشد پس به جاي آنکه جاي کسي را بگيريم تلاش کنيم جاي واقعي خود را بيابيم
  3. #3
    2010/06/24
    مشهد
    949
    5

    پاسخ : آيا مي توان از port map داخل process استفاده کرد؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط seda...
    سلام .نمي توني داخل پروسه از port map استفاده کني.
    ممنون. با اين حساب يعني اين که اگر همون port map رو بيرون از process بنويسم، برنامه بازم درست عمل مي کنه؟؟
    دانش فني تا به عمل تبديل نشده، ذره اي ارزش نداره. اما بعضي وقت ها بايد از دانش براي باز کردن مرزهاي جديدي در علم استفاده کرد، نه اينکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبديل کرد.
  4. #4
    2010/02/23
    197
    1

    پاسخ : آيا مي توان از port map داخل process استفاده کرد؟

    سلام .همون طور گفته بوديد وقتي بيرون از پروسه گداشتيد سنتز شد
    دنيا آنقدر وسيع هست که براي همه مخلوقات جايي باشد پس به جاي آنکه جاي کسي را بگيريم تلاش کنيم جاي واقعي خود را بيابيم
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوعات مشابه

  1. تبديل يک port به سه port سريال
    توسط leader در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2016/01/14, 09:06
  2. تفاوت تغذیه wave port با Lumped port
    توسط hamed193564 در انجمن نرم افزار HFSS
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2014/01/06, 12:19
  3. سوال مهم در مورد Process
    توسط marjan_kohandel در انجمن PLD , SPLD , GAL , CPLD , FPGA
    پاسخ: 34
    آخرين نوشته: 2013/02/16, 19:32
  4. مشکل با process (vhdl)
    توسط spman در انجمن PLD , SPLD , GAL , CPLD , FPGA
    پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2010/11/05, 20:20

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •