ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 13
  1. #1
    2012/07/10
    56
    0

    مشکل در for تودرتو؟

    سلام
    سوال اصلی:ساختار for های تودرتوی من در برنامه زیر درسه؟
    من بردم عکس می گیره و روی پورت سریال قرار میده وعکس رو با دستور زیر میگیره
    fprintf(obj,'DF&quot
    DF دستور گرفتن عکس از برد
    میخواسم بدونم می تونم با استفاده از for تودرتو این عکس رو بریزم توی ماتریس مانند زیر

    img=imread('rice.png'

    img=double(img);

    [m n]=size(img);

    img2=zeros(m,n);
    s=serial('COM3&#039
    >> fopen(s)
    >> fprintf(s,'DF&#039
    for i=1:m
    for j=1:n
    D=0;
    D=fscanf(s);
    c=str2num(D);
    img2(i,j)=c;
    end
    end
    ***********
    for i=1:m
    for j=1:n
    D=0;
    D=fread(s,1,'int8'
    img2(i,j)=D;
    end
    end
    درضمن عکس rice رو برای تعیین اندازه m,n گذاشتم
    در ضمن بعد از نوشتن for تودرتو خطای زیر رو میده؟

    error: Subscripted assignment dimension mismatch
  2. #2
    2009/01/28
    Th
    438
    1

    پاسخ : مشکل در for تودرتو؟


    salam

    bebakhshid keyboardam farsi nadare! :cry:

    morede aval inke matrise ye aaks png 3D has mamulan, bebin m n doros khunde mishe

    boud rate port serial ro moshakhas nakardi
    motmaeni dasturet be board mirese?


    felan hamina be zehnam mirese
    پشت به کنکور ، رو به سربازی...
  3. #3
    2012/07/10
    56
    0

    پاسخ : مشکل در for تودرتو؟

    منظورت از جمله زیر چیه؟
    morede aval inke matrise ye aaks png 3D has mamulan
    در ضمن دستور serial('COM3&#039l رو که میزنم و enter خودش boudrate ور میزنه 9600
    آره چون یه led که نشون دهنده رسیدنش هس روشن میشه
  4. #4
    2009/01/28
    Th
    438
    1

    پاسخ : مشکل در for تودرتو؟

    رنگا هر کودوم تو یه طبقه از ماتریس ذخیره می شن. سایز ماتریس این جوری میشه مثلا
    sizeIMG=[100 100 3] البته نه تو همه ی فرمتا ( و ساب فرمتا)
    نگا کن ببین تا قبل از ارور دیمنشن میسمچ چنتا درایه رو میخونه؟

    من پیشنهاد میکنم اول یه برنامه دامی تست :mrgreen: بنویس که مطمئن شی دیتا (در دو طرف) درست میرسه.
    پشت به کنکور ، رو به سربازی...
  5. #5
    2012/07/10
    56
    0

    پاسخ : مشکل در for تودرتو؟

    ممنون از جوابتون
    من زیاد با متلب کار نکردم
    میشه منظورتون از اینکه (رنگا هر کودوم تو یه طبقه از ماتریس ذخیره می شن.) چیه؟مثلا قرمز طبقه اول؟یعنی چی؟
    میشه در مورد دستور sizeIMG=[100 100 3] هم توضیح بدین؟
    اگه ماتریس تعریف کنم هیچی درایه نمی خونه و وقتی دستور [m n]=size(obj) رو بعد از باز کردن پورت و گرفتن عکس میزنم اندازه ماتریس رو 1*1 مینویسه
    و وقتی با دستورات for پایین فراخونی میکنم یه ارور میده مث زیر:
    too many parametrs ... بقیش یادم نی
    وقتی ماتریس فراخونی میکینم هیچی درایه نمی خونه و فقط ارور میده ولی وقتی ارایه تعریف می کنم512 تا عدد می خونه که آرایه های عکسه ولی عکس خیلی بزرگتر از این حرفاس ولی بیشتر از این نمی خونه چرا؟
    توی workspace دیدم buffer inputsize , bufferoutputsize رو 512 قرار داده بود نتونسم عوضش کنم؟
    چیکار کنم هم این بافر یا ارایم بیشتر عدد بگیره هم عکس رو با ماتریس فراخونی کنم نه آرایه؟
    ممنون
  6. #6
    2012/07/10
    56
    0

    پاسخ : مشکل در for تودرتو؟

    سلام
    مشکل بالا حل شد
    یه مشکل دیگه دارم
    دستور for زیر مثلا یه بار میاد با k=1 درایه اول رو می خونه بعد با k=2 درایه اول و دوم رو می خونه بعد با k=3 درایه اول تا 3 رو می خونه و..... با k=1000 درایه اول تا هزار رو می خونه
    من for رو چجوری تعریف کنم که فقط یه بار درایه 1 تا 1000 رو بخونه و دیگه برای k=1 تا k=999 اینکارو تکرار نکنه؟
    ممنون
  7. #7
    2009/01/28
    Th
    438
    1

    پاسخ : مشکل در for تودرتو؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط rreyhanehh
    چیکار کنم هم این بافر یا ارایم بیشتر عدد بگیره هم عکس رو با ماتریس فراخونی کنم نه آرایه؟
    نمیدونم کودوماش حل شد کودوماش حل نشد؟! oo: منظورت ازین جمله چی بود؟ oo: متلب همه چیو ماتریسی میبینه (البته غیر syms و math و ... )

    نقل قول نوشته اصلی توسط rreyhanehh
    سلام
    مشکل بالا حل شد
    یه مشکل دیگه دارم
    دستور for زیر مثلا یه بار میاد با k=1 درایه اول رو می خونه بعد با k=2 درایه اول و دوم رو می خونه بعد با k=3 درایه اول تا 3 رو می خونه و..... با k=1000 درایه اول تا هزار رو می خونه
    من for رو چجوری تعریف کنم که فقط یه بار درایه 1 تا 1000 رو بخونه و دیگه برای k=1 تا k=999 اینکارو تکرار نکنه؟
    ممنون
    کودوم زیر؟ oo: یه حلقه ی for خالی کاری رو که شما میخوای می کنه.
    پشت به کنکور ، رو به سربازی...
  8. #8
    2012/07/10
    56
    0

    پاسخ : مشکل در for تودرتو؟

    من وقتی دستور زیر رو می نویسم
    for(k=1:1000
    k
    c=fread
    a(k)=c
    end
    یه بار میاد با k=1 درایه اول رو می خونه بعد با k=2 درایه اول و دوم رو می خونه بعد با k=3 درایه اول تا 3 رو می خونه و..... با k=1000 درایه اول تا هزار رو می خونه
    در صورتیکه من می خوام
    فقط یه بار درایه 1 تا 1000 رو بخونه و دیگه برای k=1 تا k=999 اینکارو تکرار نکنه؟
    این واضحه؟
    نیس؟
  9. #9
    2009/01/28
    Th
    438
    1

    پاسخ : مشکل در for تودرتو؟

    محتویات این پست به دلیل کاملا بی ربط بودن حذف شد :mrgreen:

    1 ساعت نشستم برات fread خوندن فایلو توضیح دادم

    فردا نگا میکنم ببینم چه میشه کرد ... (:| I-)
    پشت به کنکور ، رو به سربازی...
  10. #10
    2012/07/10
    56
    0

    پاسخ : مشکل در for تودرتو؟

    :sad:
    ببخشید
    عکسایی که میگیره فقط ساه خالص داره و سفید خالص
    و double هم هس چیکار کنم رنگدی باشه؟
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 13

موضوعات مشابه

  1. مشکل با خارج شدن از حلقه های تودرتو
    توسط hamid256 در انجمن Matlab
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011/05/16, 08:59
  2. مشکل - مشکل - مشکل ( حروف نا مفهوم برروی LCD)
    توسط ssaeid2000 در انجمن سایر مطالب مرتبط با ميکرو ها و پروسسورها
    پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2008/10/07, 17:00

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •