ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
  1. #1
    2005/08/30
    تبریز
    1,743
    18

    اشاره گرها

    با سلام خدمت دوستان
    اقا يه سوال :cry:
    مسله مسله اشاره گرها : در واقع همون آدرس محلي كه متغيير به اونجا اشاره مي كنه و ما اون آدرس رو توي يه نوع اشاره گر مي ذاريم و به عنوان متغييرهاي بي نام از اون استفاده مي كنيم
    حالا وقتي بحث سر اشاره گرها و آرايه ها و رشته ها ( يا همون آرايه اي از كاركترهاست ) مشكلي نيست ولي ....
    اين مسله اشاره گرها و فراخواني توابع يه كم واسم گنگ مي زنه
    يعني درسته تابع يه متغيير نيست ولي اون تابع براي اجرا يه آدرس داره كه ميشه با اون تابع مورد نظر رو فراخواني كرد ولي كتاب هائي كه ديدم در مورد روش درست اعلان تابع بصورت اشاره گر چيزي خاصي ننوشتند

    از دوستان كسي مي تونه موتور بنده رو روشن بكنه خاموش كردم :mrgreen:
  2. #2
    2006/10/28
    esfahan
    79
    0

    پاسخ : اشاره گرها

    int fun1(int,int)
    void fun0(int,int,void(*f)(int,int));
    main(){
    int (*p)(int,int);
    p=fun1;
    fun0(10,20,p);
    این یه مثاله که در اون تابع اول تابع دوم را به صورت اشاره گر و دوتا آرگومان عددی فراخوانی کرده اگه سوالی هست در خدمتم
    we are here,it must be done
  3. #3
    2005/08/30
    تبریز
    1,743
    18

    پاسخ : اشاره گرها

    نقل قول نوشته اصلی توسط حسین پایمرد
    int fun1(int,int)
    void fun0(int,int,void(*f)(int,int));
    main(){
    int (*p)(int,int);
    p=fun1;
    fun0(10,20,p);
    این یه مثاله که در اون تابع اول تابع دوم را به صورت اشاره گر و دوتا آرگومان عددی فراخوانی کرده اگه سوالی هست در خدمتم
    با سلام
    اقا حسين ممنون از كمكت
    مسله من
    1- توي فهم قسمت اعلان تابع بصورت اشاره گر
    2- فراخواني مشكلم حل شد ممنونم
    3- توي بدنه main سطر int (*p)(int,int); واسه چيه ؟؟ اين قسمت هم مشكل دارم

    ممنون از راهنمائي هاتون
  4. #4
    2006/10/28
    esfahan
    79
    0

    پاسخ : اشاره گرها

    برای قسمت دوم سوالت من یک اشاره گر به تابع که مد نظرمه را تعریف کردم که به این صورت تعریف می شود.تابع مد نظرم دوتا ورودی از نوع int و خروجی اونم از نوع int هست
    we are here,it must be done
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2016/03/13, 12:49
  2. اشاره گرها
    توسط sorena01 در انجمن C , C++ , C#
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2015/11/22, 09:09
  3. چرا اشاره گر ؟
    توسط alizamany74 در انجمن C , C++ , C#
    پاسخ: 14
    آخرين نوشته: 2015/05/08, 11:04
  4. اشاره گر ->
    توسط FRA در انجمن ATMEL
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2015/04/13, 01:11
  5. اشاره گر
    توسط saeed mns در انجمن میکروکنترلرهای PIC
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2013/07/11, 15:29

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •