ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
  1. #1
    2006/05/05
    یزد
    307
    2

    خواندن از يك فايل در ++c

    سلام دوستان.
    من مي خوام يك سري داده (باينري يا text يا...) رو در يك فايل متني رو كامپيوتر دستي وارد كنم و بعد با دادن آدرس محل اون فايل با ++C بتونم به محتويات اون دسترسي پيدا كرده و تغييرات توش ايجاد كنم.و يا اينكه تو برنامه يك فايل جديد ايجاد كنم كه جايي تو كامپيوتر ذخيره بشه.
    من كتاب جعفر نژاد قمي با اسم برنامه نويسي با ++C رو خوندم و در بخش فايل ها توضيحاتي داده بود ولي به درد من نمي خورد چون در اين مورد بحث كرده بود كه يك فايل رو تو خود برنامه ايجاد كنيم و همون جا ازش استاده كنيم. :cry: :cry:
    ممنون ميشم كمكم كنيد.
    اگر انسان از همه خطر ها پرهيز کند ، هرگز راه به جائي نخواهد برد...
  2. #2
    2006/02/24
    تهران
    578
    2

    پاسخ : خواندن از يك فايل در ++c

    تنها فرقش نوع باز کردن فایله.
    الهم عجل لولیک الفرج

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  3. #3
    2006/05/05
    یزد
    307
    2

    پاسخ : خواندن از يك فايل در ++c

    میشه یه مثال ساده بزنید. :cry:
    اگر انسان از همه خطر ها پرهيز کند ، هرگز راه به جائي نخواهد برد...
  4. #4
    2006/02/24
    تهران
    578
    2

    پاسخ : خواندن از يك فايل در ++c

    کد:
    #include <stdio.h>
    int main ()
    {
     FILE * pFile;
     pFile = fopen ("myfile.txt","r+");
     if (pFile!=NULL)
     {
     اینجا با فایل کار میکنید.
      fclose (pFile);
     }
     return 0;
    }

    C string containing a file access modes. It can be:
    "r" Open a file for reading. The file must exist.
    "w" Create an empty file for writing. If a file with the same name already exists its content is erased and the file is treated as a new empty file.
    "a" Append to a file. Writing operations append data at the end of the file. The file is created if it does not exist.
    "r+" Open a file for update both reading and writing. The file must exist.
    "w+" Create an empty file for both reading and writing. If a file with the same name already exists its content is erased and the file is treated as a new empty file.
    "a+" Open a file for reading and appending. All writing operations are performed at the end of the file, protecting the previous content to be overwritten. You can reposition (fseek, rewind) the internal pointer to anywhere in the file for reading, but writing operations will move it back to the end of file. The file is created if it does not exist.
    الهم عجل لولیک الفرج

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  5. #5
    2006/05/05
    یزد
    307
    2

    پاسخ : خواندن از يك فايل در ++c

    این دستورات با ++c هم جواب میده؟
    آخه تو کتاب یه جوره دیگه بود.
    یه چیزه دیگه من می خوام به فایلم آدرس بدم،چه جوری؟؟
    اگر انسان از همه خطر ها پرهيز کند ، هرگز راه به جائي نخواهد برد...
  6. #6
    2006/02/24
    تهران
    578
    2

    پاسخ : خواندن از يك فايل در ++c

    اسم و آدرس فایل رو کامل بنویس (برای آدرس دادن).

    کارکردن و نکردنش که پرسیدن نداره.
    تستش 1 دقیقه وقت میبره. :icon_razz:
    الهم عجل لولیک الفرج

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  7. #7
    2006/05/05
    یزد
    307
    2

    پاسخ : خواندن از يك فايل در ++c

    سلام.
    مشکل حل شد.
    البته حالا به این نتیجه رسیدم که بهتره آدرس فایل رو ندیم تا اونو تو پوشه ی خود پروژه ایجاد کنه و اگه خواستیم روی یک کامپیوتر دیگه تستش کنیم مجبور به تغییر آدرس نشیم.
    اگر انسان از همه خطر ها پرهيز کند ، هرگز راه به جائي نخواهد برد...
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوعات مشابه

  1. روش خواندن فايل hex از روي آي سي
    توسط ferry884122 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2014/07/19, 14:11
  2. خواندن مقدارهاي يك فايل txt در vhdl
    توسط faezejafari در انجمن PLD , SPLD , GAL , CPLD , FPGA
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2014/06/17, 19:18
  3. خواندن يک فايل از حافظه در vhdl
    توسط salibe_ghalb در انجمن PLD , SPLD , GAL , CPLD , FPGA
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2013/09/03, 23:48
  4. خواندن يک خط بزرگ از فايل متني در mmc
    توسط starsoheil در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2012/04/22, 13:49
  5. عدم خواندن فونت فايل
    توسط nosratollah در انجمن گفتگو درباره ECA
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2008/03/12, 10:44

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •