ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
  1. #1
    2009/02/18
    65
    0

    راه اندازي تايمر صفر در 16f877

    با سلام .
    برنامه ساده اي براي يك چاغ چشمك زن ساده نوشتم با استفاده از تايمر صفر و اسيلاتور 4مگا هرتز ولي درست كار نميكنه .برنامه به قرار زير است.
    trisb=%00000000
    option_reg=%10000111
    b var byte


    b=0
    main:
    intcon.2=0
    tmr0=0
    loop:
    if intcon.2=0 then loop
    b=b+1
    if b=15 then
    b=0
    if PORTB.0=1 then portb.0=0
    if PORTB.0=0 then portb.0=1
    endif

    goto main
    end
    كسي ميدونه چرا درست كار نميكنه .
    با تشكر.
  2. #2
    2009/02/18
    تهران
    270
    1

    پاسخ : راه اندازي تايمر صفر در 16f877

    سلام

    من با کامپایلر شما زیاد آشنا نیستم همچنین با میکرو 16f877 کم کار کردم
    اما آیا تنظیمات فیوز بیت ها رو درست انجام دادین ؟

    نا اميدي يه دروغ بزرگه که آدما به خودشون ميگن
    تلاش يه حقيقت بزرگه که با صبر به ثمر ميرسه
  3. #3
    2009/02/18
    65
    0

    پاسخ : راه اندازي تايمر صفر در 16f877

    lآيا براي راه انداز ي تايمر تنظيم فيوز بيت لازم است؟ كدام فيوز بيت بايد تنظيم شود؟
  4. #4
    2011/05/01
    566
    3

    پاسخ : راه اندازي تايمر صفر در 16f877

    سلام و عرض احترام.
    دوست من شما از وقفه سر ریز تایمر صفر استفاده کردید و این در صورتی امکان پذیر خواهد بود که بیت وقفه ی سرریز این تایمر یا همون TOIE به همراه بیت فعال سازی سایر وقفه ها یعنی GIE فعال باشه، در نتیجه باید رجیستر INTCON رو هم در ابتدای برنامه به این صورت تعریف کنید تا بتونید از سر ریز تایمر استفاده کنید:

    کد:
    INTCON = %10100000
    این کد رو هم میتونید برای تنظیم فیوزبیتهای این میکرو به کار ببرید: (البته در ابتدای برنامه):

    کد:
    @ DEVICE pic16f877a,WDT_OFF ,PWRT_ON ,PROTECT_OFF ,LVP_ON
    البته بنده فکر میکنم روتین برنامتون کمی دچار مشکل هست....
    زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست
    امتحان ریشه هاست
    ریشه هم هرگز اسیر باد نیست
    زندگی چون پیچک است
    انتهایش میرسد پیش خدا!
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوعات مشابه

  1. راه اندازي تايمر 4MHz در PIC32F
    توسط yoones-imani در انجمن میکروکنترلرهای PIC
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2014/08/25, 14:09
  2. کمک براي راه اندازي تايمر
    توسط kazemihossein33 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2013/05/07, 19:58
  3. مشکل با راه اندازي تايمر 0 lpc2368
    توسط asmasm در انجمن NXP
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2013/03/17, 13:30
  4. راه اندازي سروو موتور با تايمر 2
    توسط ali_mt109 در انجمن رباتيك و مكاترونيك
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2012/09/19, 16:33
  5. راه اندازي تايمر در attiny13
    توسط وحيد حسيني در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2009/11/10, 16:14

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •