ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
  1. #1
    2008/02/20
    778
    4

    وقتي سيم 900 بعد از چند دقيقه كار كردن تو شرايط خوب پيام cpin not ready ميده!

    سلام
    امروز به يه مشكل جديد برخوردم!
    ماژول خيلي خوب روشن ميشه و كار ميكنه .. اس ام اس و كال و جي پي آر اس خوب جواب ميده ولي يه دفه مينويسه cpin not ready!!
    بعد كه خواموش روشن ميكنمش يا مينويسه cpin not ready يا مينويسه not inserted! بعضي وقتا روشن ميشه و كار ردي رو ميده .. ولي آخرش بعد از دو دقيقه به اين مشكل ميخوره ...
    كارهايي كه كردم :
    1- مسير جداگانه براي گراند سيم كارت -- جواب نداد
    2- گزاشتن خازن بزرگ و كوچك بر روي sim vdd -- جواب نداد
    3-استفاده از يه تغذيه كه باهاش يه سيم 900 ديگه رو روشن ميكنم -- جواب نداد
    4-گزاشتن چند ميلي فاراد خازن در vbat -- جواب نداد
    5-ريست ماژول -- جواب نداد
    6- تست اتصالات سوكت سيم كارت -- جواب نداد
    7-حذف كردن مقاومت هاي 22 اهم از سيم ديتا و ... -- جواب نداد
    8-دوباره لحيم ها رو گرم كردم -- جواب نداد
    9- تست ولتاژ روي سيم وي دي دي -- كه وقتي ماژول روشن ميشه روي ولتاژ خودش كه الان يادم نيست قرار ميگيره و سيم كارت كار ميكنه .. .لي بعد از چند ثانيه كار كردن تو حالت درست ( cpin ready ) ، اين ولتاژ صفر ميشه و روي پورت سريال ( cpin not ready ) ميزنه!
    10-سيم كارت رو روي يك موبايل سالم امتحان كردم كه سالم سالم بود
    11- اتصال آنتن رو قلع اندود كردم - نتيجه نداد
    12 - تمامي لحيم كاري ها رو دوباره تجديد كردم كه بي نتيجه بود.

    ---

    -- مهم -- >> ماژول پايه هاي ورودي سيم كارتش نسوخته! وگرنه اصلا جواب نميداد و من نميتونستم كال بزنم به جايي !
    -- ارتباطم با ميكرو كاملا درسته و برنامه كاملا داره كار ميكنه ... ولي اين مشكل خيلي عجيبه
    -- توي فروم خارجي ها خيليها به اين مشكل خورده بودن ولي بحث به جايي نرسيده بود
    -- توي اين فروم هم يه نفر با 908 به اين مشكل خورده بود كه وقتي به جواب رسيده بود نوشته بود " جواب گرفتم " و هيچي به هيچي .. البته توصيه دوستان تو اون تاپيك رو هم عملي كردم كه به نتيجه نرسيدم!!
    خب ..
    از دوستا ن كسي هست كه به اين مشكل برخورده باشه و راه حل رو پيدا كرده باشه؟؟؟ ممنون ميشم كمك كنيد
  2. #2
    2006/03/24
    ECA
    2,426
    254

    پاسخ : وقتي سيم 900 بعد از چند دقيقه كار كردن تو شرايط خوب پيام cpin not ready ميده!

    یه بار همچین مشکلی برخورد کردم
    یه خازن 4000 میکروفاراد گذاشتم
    ورودی رگولاتور هم 12 ولت دادم
    درست شد !
  3. #3
    2008/02/20
    778
    4

    پاسخ : وقتي سيم 900 بعد از چند دقيقه كار كردن تو شرايط خوب پيام cpin not ready ميده!

    ممنون تست ميكنم بعد نتيجه رو ميگم باز هم ممنون
  4. #4
    2008/02/20
    778
    4

    پاسخ : وقتي سيم 900 بعد از چند دقيقه كار كردن تو شرايط خوب پيام cpin not ready ميده!

    اين كار رو هم امتحان كردم ! باز هم اول شبكه رو ميشناسه و همه چيز اوكي هست ولي بعد از يك دقيقه همون cpin not ready رو بر ميگردونه :|
    :cry2:
  5. #5
    2013/12/20
    48
    2

    پاسخ : وقتي سيم 900 بعد از چند دقيقه كار كردن تو شرايط خوب پيام cpin not ready ميده!

    سلام
    تونستید این مشکل رو حل کنید؟
    من هم دقیقا همین مشکل رو دارم.
    البته بعضی اوقات ماژول کاملا درست کار میکنه و حتی توی یکی دو ساعت هم اصلا این اتفاق نمیفته
    با این حال توی کد نویسی نوشتم که اگر این پیام از طرف ماژول اومد ماژول رو خاموش و روشن کنه. با این کار مشکل برطرف میشه. هر چند ممکنه این اتفاق بارها بیفته.
    ولی نمیدونم اشکالش واقعا چیه.
    از ماژول sim808 استفاده می کنم و بار ها در پروژه های مختلف از این ماژول استفاده کردم.
    ولی توی این پروژه اولین بار هست که چنین اتفاقی برام میفته.
    لطفا اگر کسی میدونه دلیل این اتفاق چیه به منم بگه.
    ممنون میشم
  6. #6
    2019/08/27
    6
    0

    پاسخ : وقتي سيم 900 بعد از چند دقيقه كار كردن تو شرايط خوب پيام cpin not ready ميده!

    نقل قول نوشته اصلی توسط kavous

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    سلام
    تونستید این مشکل رو حل کنید؟
    من هم دقیقا همین مشکل رو دارم.
    البته بعضی اوقات ماژول کاملا درست کار میکنه و حتی توی یکی دو ساعت هم اصلا این اتفاق نمیفته
    با این حال توی کد نویسی نوشتم که اگر این پیام از طرف ماژول اومد ماژول رو خاموش و روشن کنه. با این کار مشکل برطرف میشه. هر چند ممکنه این اتفاق بارها بیفته.
    ولی نمیدونم اشکالش واقعا چیه.
    از ماژول sim808 استفاده می کنم و بار ها در پروژه های مختلف از این ماژول استفاده کردم.
    ولی توی این پروژه اولین بار هست که چنین اتفاقی برام میفته.
    لطفا اگر کسی میدونه دلیل این اتفاق چیه به منم بگه.
    ممنون میشم
    دلیلش احتمال زیاد از تغذیه هست
    برای رفعش بدون ریست ماژول یکبار دستور AT+CFUN=0 رو ارسال کنید بعد از وقفه کوتاه دستور AT+CFUN=1 رو بفرستید
    بهتره مثلا هر یک دقیقه اتصال شبکه چک بشه و اگه متصل نبود با استفاده از این دستورات اتصال به شبکه رو انجام بدید, یک مزیتی که این روش داره اینه که هر دفعه که سیمکارت داخل ماژول قرار بگیره به شکبه وصل می*شه یا اگه مقدار
    کد:
    +CPIN: NOT READY
    به هر دلیلی* گم شد اتصال به شبکه مجددا برقرار می*شه
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2017/10/30, 22:13
  2. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2015/01/14, 11:54
  3. آيا CNY70 مي تواند 100 بار در دقيقه بشمرد؟
    توسط jimiweber در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2012/02/23, 15:10
  4. ريستار كردن ميكرو وقتي هنگ ميكنه
    توسط Nakh0d4 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/10/13, 20:34

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 7

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •