ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11
  1. #1
    2008/01/02
    171
    0

    نحوه وصل يک بيت به يک باس در دستور portmap


    تصور کنيد يک component از يک کانتر 32 بيت در برنامه وارد کنيد
    اين component يک پين clock داره و يک باس 32 بيت-حالا مثلا من فقط ميخوام بيت 28 از باس component رو وصل کنم به يک سيگنال-چطور بايد بنويسم دستور port map رو؟
    ممنون ميشم راهنماييم کنيد
  2. #2
    2008/01/02
    171
    0

    پاسخ : نحوه وصل يک بيت به يک باس در دستور portmap

    يعني هيچ کس نميدونه؟؟؟؟!!!!!!! :eek: :cry2:
  3. #3
    2012/02/16
    332
    14

    پاسخ : نحوه وصل يک بيت به يک باس در دستور portmap

    درود
    یه سیگنال 32 بیتی تعریف کن و توی component از ا,ن استفاده کن. (معرفی کن)
    حالا هر جا که می خوای مثلا بیت 28 رو ببینی، بیت 28 این سیگنال تعریف شده رو استفاده کن. مثلا یکی از پایه ها رو که به عنوان خروجی تعریف کردی رو مساوی بیت 28 سیگنال تعریف شده بذار:
    output <= definedsignal(28);
    مـن هیچ ندانم که مرا آن که سرشت
    از اهل بهشت کرد یا دوزخ زشت
    جامی و بتی و بربطی بر لب کشت
    اين هر سه مرا نقد و تو را نسیه بهشت
  4. #4
    2008/01/02
    171
    0

    پاسخ : نحوه وصل يک بيت به يک باس در دستور portmap

    ممنونم

    حالا اگه نخوام به يک پين از component سيگنالي وصل کنمو بايد تو دستور port map چي بنويسم؟
    مثلا يک پيني داره که نميخوام ازش استفاده کنم-ميخوام خالي بمونه و از بقيه استفاده کنم
  5. #5
    2012/02/16
    332
    14

    پاسخ : نحوه وصل يک بيت به يک باس در دستور portmap

    تو port map سیگنال رو به صوت کامل تعریف می کنی و هر بلایی خواستی سرش بیاری توی برنامه با نوشتن کد انجام میدی.
    اگه تو component این سیگنال به صورت ورودی هست و یه ورودی داری که می خوای از بیت 0 تا 28 رو بهش بدی و بقیش رو (تا 32) استفاده نکنی، باز هم یه سیگنال 32 بیتی تعریف کن و از 0 تا 28 بهش سیگنالی که می خوای بدی بده و بقیه اش رو صفر بذار. بعد این سیگنال 32 بیتی رو به تو port map بذار.

    اگه از core استفاده می کنی، تو port map سیگنالی که نمی خوای استفاده کنی تعریف نکن یا comment کنش.
    مـن هیچ ندانم که مرا آن که سرشت
    از اهل بهشت کرد یا دوزخ زشت
    جامی و بتی و بربطی بر لب کشت
    اين هر سه مرا نقد و تو را نسیه بهشت
  6. #6
    2008/01/02
    171
    0

    پاسخ : نحوه وصل يک بيت به يک باس در دستور portmap

    ممنونم
    پس راهي نداره که خالي بمونه.حتما بايد يک سيگنال بهش وصل شه

    يه مشکل ديگه هم دارم و اون اينکه وقتي ميخوام 2 تا متغير رو با دستور rem باقيمانده بگيرم-ميگه نميشه و بايد constant باشه

    مثلا a rem b=>c
    بايد کار خاصي انجام بدم؟
  7. #7
    2012/02/16
    332
    14

    پاسخ : نحوه وصل يک بيت به يک باس در دستور portmap

    من برا تقسیم از core استفاده می کنم. با core باقیمانده رو هم می تونی گیری.
    ولی بدون core فکر می کنم نمیشه تقسیم انجام داد. احتمالا فقط تقسیم بر توانی از دو و یا تقسیم دو عدد ثابت رو بتونی بدون core انجام بدی که اونم fpga انجام نمیده بلکه کامپایلر خودش حساب می کنه (چون اعداد ثابت هستند).
    مـن هیچ ندانم که مرا آن که سرشت
    از اهل بهشت کرد یا دوزخ زشت
    جامی و بتی و بربطی بر لب کشت
    اين هر سه مرا نقد و تو را نسیه بهشت
  8. #8
    2008/01/02
    171
    0

    پاسخ : نحوه وصل يک بيت به يک باس در دستور portmap

    اين آخرين سوالمه :biggrin:

    يک سيگنال integer تعريف کردم براي يک کانتر-وقتي يک باس std_logic داشتيم,براي دسترسي به هر خط باس, مينوشتيم مثلا (5)x يعني بيت پنجم-براي دسترسي به بيت هاي integer به اين شکل, چيکار کنم؟
    ميخوام از بيت 5,بدم به کلاک يک کانتر ديگه

    مشکل اولم همين بود
  9. #9
    2008/01/02
    171
    0

    پاسخ : نحوه وصل يک بيت به يک باس در دستور portmap

    سوالام زياد شد ديگه جواب نميدين :cry2:
    اين آخريش بود-لازم دارم
    من چجوري به بيت هاي سيگنال integer دسترسي داشته باشم؟
  10. #10
    2008/12/01
    24
    0

    پاسخ : نحوه وصل يک بيت به يک باس در دستور portmap

    کد:
    signal a:integer range 0 to 255;
    signal a_bit : std_logic_vector(7 downto 0);
    architecture ...
    begin
    
    a_bit <= a;
    
    end;
    
    OR
    
    signal a:integer range 0 to 255;
    signal a_bit : std_logic;
    architecture ...
    begin
    
    a_bit <= conv_std_logic_vector(a,8)(5);
    
    end;
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوعات مشابه

  1. نحوه نوشتن دستور شرط ورودی در PORTG
    توسط parvar در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2016/03/18, 21:23
  2. نحوه عملکرد دستور GPIO_ReadValue()
    توسط stkstk در انجمن NXP
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2015/10/18, 19:38
  3. بوت لودر( نحوه کار با دستور spm )
    توسط RubeuS در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2014/08/10, 23:00
  4. (عکس+) نحوه کار با دستور RGB در نرم افزار VB.NEt 2010
    توسط مهران چمنی در انجمن برنامه نويسي و اينترفيس
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2012/11/12, 10:53
  5. معادل دستور look up در سی و نحوه تعریف کدها
    توسط bnmo در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2010/06/04, 09:19

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •