ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11
  1. #1
    2011/05/23
    102
    0

    اينترفيس سخت افزاري AX-12

    سلام دوستان.
    ما مي خواين يک بازو طراحي کنيم.
    نياز داريم که موتور سرو از Dynamicle مدل +ax-12 رو به کامپيوتر وصل کنيم.
    مي خواستم ببينم دوستان، شما مي تونيد در مورد مدار رابطش به pc کمکم کنيد؟ کسي ايده اي داره؟
    ما رشتمون نرم افزار هستش. مي خواستم رو بخش مدار رابطش به PC کمکم کنيد.
    ممنون.
    موفق باشيد
  2. #2
    2010/04/09
    اسلامشهر
    1,499
    33

    پاسخ : اينترفيس سخت افزاري AX-12

    با سلام
    چیزی که به ذهنم میرسه ، یه میکرو بزارید که موقعیت سرو رو از pc دریافت کنه و به سرو فرمان لازم رو بده.

  3. #3
    2011/05/23
    102
    0

    پاسخ : اينترفيس سخت افزاري AX-12

    ممنون دوست عزيز.
    من Datasheet موتور رو گرفتم يک شماتيک مدار به اسم CM-5 داره.
    يک سري راهنمايي در موردش کرده که ميشه مثلا با پورت سريال (RS232) وصلش کرد.
    مي خواستم ببينم دوستان با استفاده از DataSheet ي که گذاشتم يه راهنمايي بيشتر مي تونن بهم بکنن؟
    کد:
    http://s1.picofile.com/file/7532923331/AX_12_english_.pdf.html
    ممنون
    موفق باشيد
  4. #4
    2010/04/09
    اسلامشهر
    1,499
    33

    پاسخ : اينترفيس سخت افزاري AX-12

    این CM-5 احتمالا یه کنترلر آماده است که توسط همین شرکت تهیه شده و حتما یه اینترفیس گرافیکی داره که مثلا تو اون میشه موقعیت هر کدوم از سرو ها رو تنظیم کرد (به صورت گرافیکی
    )فکر میکنم که رو ربات ها انسان نما کار میکنید چون همچین موردی رو قبلا یکی از دوستانم که روی این ربات ها کار میکرد ، البته رشتش مکانیک بود و تو دانشگاهشون برقی نداشن رفته بودن یه همچین چیزی تهیه کرده بودن و تو اون اینترفیسه هم الگوریتم حرکت ربات رو فقط مینوشتن.(به صورت گرافیکی)

    انتهای این دیتاشیت یه نمونه برنامه برای میکرو AVR داره که میتونید ازش برای راه اندازی سرو استفاده کنید .
  5. #5
    2011/05/23
    102
    0

    پاسخ : اينترفيس سخت افزاري AX-12

    ممنون
    ما اينترفيس سخت افزاري رو نمي خوايم اماده تهيه کنيم، قصد کرديم خودمون بسازيمش و ما هم مثل دوست شما رشته ي برق تو دانشگاه نداريم.
    يه Internal Circuit از CM-5 توي dataSheet داده. اگر بشه اون مدار رو با پورت سريال به ميکرو وصل کرد خوب ميشه. اينترفيس گرافيکيش کاري نداره.
  6. #6
    2010/04/09
    اسلامشهر
    1,499
    33

    پاسخ : اينترفيس سخت افزاري AX-12

    خود میکرو پورت سریال داره ، حتی USB , ...

    خوب مواردی که باید در موردشون تحقیق کنبد :
    1. نحوه کار سرو
    2. برنامه نویسی میکرو (مثلا AVR)
    3. راه اندازی سرو با میکرو (از اون مثالی که تو دیتاشیت هست میتونید استفاده کنید)
    با اینها تا چه حد آشنا هستید ؟
  7. #7
    2011/05/23
    102
    0

    پاسخ : اينترفيس سخت افزاري AX-12

    آره آشنايي با اين موارد رو دارم.
    من فقط دنبال يک مدار رابط به کامپيوتر برا موتور ميگشتم.
    سوال:
    توي Datasheet دو سر براي RX و TX ميکرو گذاشته.
    خوب اگر RX و TX ميکرو اينجوري به سرو وصل شن ديگه چجوري با کامپيوتر ارتباط برقرار کنه؟
    مگه اينجوري نيست که مثلا يک Max232 رو از يک طرف با D9 به پورت سريال وصل مي کنيم و قسمت ديگه Max232 رو هم به Rx و Tx ميکرو وصل ميکنيم.
    ولي اينجا جور ديگه اي هست.
    ممنون
    موفق باشيد
  8. #8
    2010/04/09
    اسلامشهر
    1,499
    33

    پاسخ : اينترفيس سخت افزاري AX-12

    از میکرویی استفاده کنید که دو تا پورت سریال داره مثلا MEGA128
  9. #9
    2011/12/03
    کرج
    449
    9

    پاسخ : اينترفيس سخت افزاري AX-12

    سلام
    جنابferi_sharp شما این موتور را در حال حاظر در اختیار دارید؟؟
    معجزه اين است که هرچه داشته هايت را بيشتر با ديگران سهيم شوي،داراتر مي شوي (لئونارد نيموي)
    اگر مغزانسان،چنان ساده مي بود که ما از آن سر در مي آورديم،هنوز چنان احمق بوديم که هيچ از آن سر در نمي آورديم!
    [size=10pt]

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    [/size]
  10. #10
    2011/05/23
    102
    0

    پاسخ : اينترفيس سخت افزاري AX-12

    آره
    البته از طرف دانشگاه. اينم بگم که مشکلم حل شد.
    با تشکر از همه ي دوستان.
    فقط يک سوال مونده بود که بايد از شرکت سازنده ميپرسيدم که بهشون ايميل زدم.
    اونم اين بود که اينترفيس رو بدون ميکرو طراحي کنم.

    و يک API توي Net. اگر دارن در اختيار بذارن
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوعات مشابه

  1. اينترفيس
    توسط negin-bahadori در انجمن برنامه نویسی و اینترفیس
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/07/29, 13:47
  2. پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2012/05/21, 15:53
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2009/03/08, 21:05
  4. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2009/03/06, 23:00
  5. اينترفيس با إ¾c++ياVisual C++
    توسط Ahmad-d در انجمن C , C++ , C#
    پاسخ: 20
    آخرين نوشته: 2008/04/10, 13:38

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •