ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 18
  1. #1
    2011/01/29
    تهران
    484
    16

    چطور مي شه از eeprom خود ميکرو استفاده کرد؟

    سلام به همگي دوستان و اساتيد گرامي
    به نظر شما مي شه يه متغير تو eeprom خود ميکرو درست کرد و با اون کار کرد؟
    من قبلا به چشمم خورده بود ولي الان هر چي مي گردم نمي تونم پيداش کنم ( شايد مال avr بوده )
    البته اين رو هم بگم که دستور value = read_eeprom (address) رو ديدم ولي اين متغير نمي خواد ، آدرس مي خواد که من بلد نيستم چطور بايد بهش آدرس بدم
    پيشاپيش از بذل توجه شما متشکرم
    دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.
  2. #2
    2008/08/02
    تهران
    1,292
    13

    پاسخ : چطور مي شه از eeprom خود ميکرو استفاده کرد؟

    سلام
    کافیه یه متغیر تعریف کنی و قبلش کلمه کلیدی eeprom رو بنویسی.
    eeprom char ch =100
    فراخوانی و نوشتنش هم مثل متغیر های معمولیه.
    ch = 200
    اگه خواستی در آدرس خواصی ذخیره بشه از @ و بعدش آدرستو بنویس
    eeprom unsigned int a @0x01 = 150
    مثلا در دستور بالا متغییر در آدرس 1 eeprom جا میگیره
    گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی
  3. #3
    2011/01/29
    تهران
    484
    16

    پاسخ : چطور مي شه از eeprom خود ميکرو استفاده کرد؟

    آقا يه دنيا ممنون
    فقط یه سوالی الان برام پیش اومد :
    من یه متغیری می خوام که ابتدا صفر باشه و اگر یه بار یه اتفاقی افتاد یک بشه و یک بمونه برای همیشه .
    (من این رو برای دستگاهم می خوام. می خوام اگر کسی در دستگاهم رو باز کرد دستگاه دیگه کار نکنه )
    حالا سوال اینه که این مساوی صفر رو کجای برنامه باید بهش بدم . اگر این متغیر رو به عنوان global قبل از تابع main تعریف کنم و بهش مقدار صفر بدم با هر بار روشن شدن دستگاه دوباره با مقدار صفر مقدار دهی نمیشه ؟
    در ضمن من این رو برای ccs می خوام این کدی که شما دادید برای ccs هست؟
    دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.
  4. #4
    2012/01/05
    12
    0

    پاسخ : چطور مي شه از eeprom خود ميکرو استفاده کرد؟

    سلام دوست عزيز
    eeprom اگه براي اولين بار تعريف بشه و هيچ مقداري داخلش ذخيره نشه به طور پيش فرض مقدارش ماکزيمم هست مثلا متغيير از نوع char مقدار پيش فرضش 255 هست بنابراين به کمک يک شرط ساده ميتوني فقط بار اول بعد از پروگرام کردن به متغييرت مقدار صفر بدي يعني بعد از تعريف متغيير کلي ، توي main از يه شرط استفاده کني به طوريکه اگه متغييرت برابر با ماکزيمم گنجايشش بود اون رو صفر کنه و اگه دفعات بعد مدارتو روشن کني ديگه اين شرط برقرار نيست و متغييرت صفر نميشه من اينطور هم با avr هم با pic جواب گرفتم البته اين روش موقعي خوبه که مطمئن باشي هيچ وقت توي برنامت مقدار ماکزيمم روي متغيير ذخيره نميشه
  5. #5
    2008/08/02
    تهران
    1,292
    13

    پاسخ : چطور مي شه از eeprom خود ميکرو استفاده کرد؟

    خواهش میکنم
    دوتا راه داری
    1-یه برنامه جدا بنویسی که مقدار اون متغیر رو صفر کنه برنامه رو اجرا کن. بعدش برنامه اصلیت رو پروگرم کن و به متغیر eeprom که ساختی مقدار نده. اینطور صفری که از برنامه قبل داخل eeprom نوشتی میمونه
    2-زمانی که متغییر eeprom توی برنامت تعریف میکنی علاوه بر فایل .hex فایل .eep هم ساخته میشه که مقادیر اولیه که قراره روی eeprom ریخته بشه توی اون قرار داره میتونی از اون هم استفاده بکنی
    گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی
  6. #6
    2011/01/29
    تهران
    484
    16

    پاسخ : چطور مي شه از eeprom خود ميکرو استفاده کرد؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط mz1037
    سلام دوست عزيز
    eeprom اگه براي اولين بار تعريف بشه و هيچ مقداري داخلش ذخيره نشه به طور پيش فرض مقدارش ماکزيمم هست مثلا متغيير از نوع char مقدار پيش فرضش 255 هست بنابراين به کمک يک شرط ساده ميتوني فقط بار اول بعد از پروگرام کردن به متغييرت مقدار صفر بدي يعني بعد از تعريف متغيير کلي ، توي main از يه شرط استفاده کني به طوريکه اگه متغييرت برابر با ماکزيمم گنجايشش بود اون رو صفر کنه و اگه دفعات بعد مدارتو روشن کني ديگه اين شرط برقرار نيست و متغييرت صفر نميشه من اينطور هم با avr هم با pic جواب گرفتم البته اين روش موقعي خوبه که مطمئن باشي هيچ وقت توي برنامت مقدار ماکزيمم روي متغيير ذخيره نميشه
    خيلي ممنون
    جالب بود . اصلا من با توجه به کاربردي که براي اين متغير مي خوام نياز به صفر و يک ندارم مي تونم همون ماگزيمم رو چک کنم . اگر تغيير کرد کارهاي ثانوي رو انجام بدم.
    فقط يه چيزي تعريف متغير تو ccs همون طوري هست که جناب moslem1368 گفتند؟ يا اينکه بايد از همون آدرس دهي استفاده کنم .
    مثلا بنويسم :
    کد:
    while((read_EEPROM (door_open)==0))
    {
    if(input(key))//key(pin_c7) normal situation is 0
    {
      write_eeprom(1,door_open);
    }
    و البته صدر دستورات هم بنويسم:
    کد:
    #define door_open 10  // Location in EEPROM
    دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.
  7. #7
    2011/01/29
    تهران
    484
    16

    پاسخ : چطور مي شه از eeprom خود ميکرو استفاده کرد؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط moslem1368
    خواهش ميکنم
    دوتا راه داري
    1-يه برنامه جدا بنويسي که مقدار اون متغير رو صفر کنه برنامه رو اجرا کن. بعدش برنامه اصليت رو پروگرم کن و به متغير eeprom که ساختي مقدار نده. اينطور صفري که از برنامه قبل داخل eeprom نوشتي ميمونه
    2-زماني که متغيير eeprom توي برنامت تعريف ميکني علاوه بر فايل .hex فايل .eep هم ساخته ميشه که مقادير اوليه که قراره روي eeprom ريخته بشه توي اون قرار داره ميتوني از اون هم استفاده بکني
    خيلي ممنون
    راه دوم رو انتخاب مي کنم ( فکر کنم راحت تر باشه و اينکه اگر بخوام اين کار رو به دفعات انجام بدم نمي شه هر بار پروگرام کردن رو دوبار انجام داد)
    فقط ميمونه ايرادي که کامپايلر به دستور من ميده:
    eeprom int open_door;
    دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.
  8. #8
    2008/08/02
    تهران
    1,292
    13

    پاسخ : چطور مي شه از eeprom خود ميکرو استفاده کرد؟

    چه خطایی میده؟
    توجه کن که باید متغییر از نوع سراسری تعریف بشه
    گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی
  9. #9
    2011/01/29
    تهران
    484
    16

    پاسخ : چطور مي شه از eeprom خود ميکرو استفاده کرد؟

    دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.
  10. #10
    2008/08/02
    تهران
    1,292
    13

    پاسخ : چطور مي شه از eeprom خود ميکرو استفاده کرد؟

    تابعی به نام door_open که احیانا تعریف نکردین؟
    گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 18

موضوعات مشابه

  1. چطور يه متغيير float رو در eeprom ذخيره کنم ؟
    توسط sadeqkiller در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 17
    آخرين نوشته: 2013/03/30, 13:41
  2. مشکل در ذخيره اعشاري در eeprom ميکرو _ codevision
    توسط hossein110110 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2013/02/22, 21:51
  3. حافظه eeprom ميکرو مگا 16
    توسط yasser2000 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2013/01/13, 22:58
  4. کمک: کار با eeprom داخلي ميکرو
    توسط hemati01 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/11/27, 21:43
  5. چطور متغير Long در ميکرو استفاده کنم؟
    توسط ehsanmx در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011/08/28, 22:12

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •